€28
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 May bis 30 September
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Zelte
Wohnwagen
Camper
Strom
Wifi
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (19 stimmen )

Schwimmbad-Camping Hall

Scheidensteinstr. 26
6060, Hall in Tirol
Österreich

Schwimmbad-Camping Hall ist ein Campingplatz mit 85 Stellplätzen in Hall in Tirol, Österreich. Schwimmbad-Camping Hall hat wifi, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Auf Schwimmbad-Camping Hall ist es möglich mit ein zelt, ein wohnwagen oder ein camper zu campen. Neben Camping ist auch das mieten möglich ein mobiler bungalow. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz, ein sauna, ein tennisplatz, ein tischtennis tabelle, ein golfplatz, ein minigolf bereich und fahrrad mieten.

Schwimmbad-Camping Hall bietet Behinderten Gerechte sanitäre Einrichtungen. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen und wäschetrockner.

Merkmale von Ort

Camping Typ
Farmer camping

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobile Unterkünfte
Wohnung

Anlagen
Strom
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Brot an Ort
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Ganzjährig geöffnet
Nudisten
Jugendgruppen

Unterhaltung
Fahrrad mieten
Spielplatz
Kinder-Animation
Schwimmen Sie in natürlichen Wasser
Freibad
Innen Schwimmbad
Thermalbad
Sauna
Tennisplatz
Tischtennis Tabelle
Minigolf bereich
Golfplatz
Segeln / Surfen
Angeln

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Waschkabinen
Rollstuhlsanitär
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Marco R
Niederländisch
Wij hebben ruim 2 weken hier gestaan, maar het is ons slecht bevallen. De plekken zijn enorm klein en wij hadden op enig moment 3 caravans en 1 tent op 3 plekken staan??? Dit ' probleem moesten we zelf maar met elkaar oplossen??? Veel lawaai van de naburige minigolf/restaurant dat al om half 7 begon en duurde tot 23:00... Weinig volk dat lang blijft, en deze camping is vooral een trekkers camping richting Italie waardoor er weinig sfeer is. Onze conclusie: mooi land, mooie regio maar een camping die wel potentie heeft, maar het management is ronduit slecht... Wij gaan hier iig nooit meer naar toe
1 Jahr vor

Aard Jan
Niederländisch
Ongezellig kampeerterrein, na regen geen onderhoud aan ondergelopen plekken en daardoor modderpoel, ongeïnteresseerd en onvriendelijk receptiepersoneel, moesten dankzij tip 'vvv' zelf vragen om de gratis campingcard die recht geeft op vrij reizen met openbaar vervoer, niet-oostenrijk waardig gastvrij verblijf, sanitair matig, afvalplek te zichtbaar. Verder totaal geen medewerking bij verloren geraakt pakket. Camping ligt tussen tennisbaan en groot zwembadcomplex in. Niet rustig dus! Wat ons betreft geen aanrader en zeker geen herhaling waard! Innsbruck en omgeving is wel prachtig maar dan andere camping! En bij het ernaast gelegen minigolfbaan is het heerlijk eten en heel gastvrij vertoeven!!
1 Jahr vor

Wilma
Niederländisch
Deze camping is absoluut geen camping voor een langdurig verblijf. Wij hebben hier 2 weken gekampeerd. De standplaats was veel kleiner dan wat beloofd was bij het boeken. De caravan (6m met dissel) kon hier onmogelijk staan. Reviews leken positief. Achteraf blijkt dat deze behoorden bij de vorige beheerder welke helaas niet meer actief was op deze camping. De huidige beheerder (gemeente ambtenaar) was absoluut niet betrokken en zichtbaar op de camping. We hebben een gesprek aangevraagd met deze beheerder omdat de dame van de receptie (achteraf blijkt dit de dochter van de beheerder te zijn) niet instaat was om samen naar een oplossing te zoeken. Zij vond dat we prima 2 weken op de weg konden staan. Met de beheerder was echter niet te praten. Hij reageerde zeer onredelijk. De standplaatsen zijn kapot gereden doordat er veel doorreis verkeer met campers zijn. De badmeester was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad is ook prachtig.
1 Jahr vor

Smit
Niederländisch
Door de hoge bomen is het een donkere camping bij slecht weer. Geldt niet voor het tentenveld, dat overigens niet horizontaal is. Sanitair vonden wij prima, maar de stortplaats voor het chemisch toilet is een automaat die 2 euro per keer kost. Camping ligt in het dorp, met verkeerslawaai en bouwactiviteiten. Kapot gereden kavels werden onmiddellijk gerepareerd met zand. Vriendelijk personeel, maar geen camping voor een lang verblijf. Zwembad is bij 'slecht' weer gesloten, terwijl het dan nog prima weer kan zijn om baantjes te trekken. Openingstijden worden niet aangegeven. Geschikt voor op de fiets naar Innsbruck. Restaurant niet geprobeerd.
2 Jahre vor

birri
Niederländisch
zoals een eerdere review, ook ik kende het(meerdere jaren) als een gezellige, fijne en vooral schone camping. Helaas was dit niet meer onze ervaring. Mijn kinderen hebben zich zeer goed vermaakt op het zwembad en in de omgeving is veel te doen.Jammer dat het( inderdaad) een trekkerscamping is geworden. Dit was ook te zien aan de plaatsen, die kapot gereden waren. Zo jammer, want het was een fantastische camping, met een geweldige sfeer. En dit kan nog steeds.Er was 1 receptioniste die heel goed begreep hoe je mensen het beste kunt helpen. De badmeester was ook heel behulpzaam. Maar zij waren niet de beheerders, maar wel het meeste in zicht. Beheerder hebben wij niet gezien.Ik ga een mail schrijven, met wat tips en ik hoop dat ze er iets mee gaan doen. Want als het sanitair schoon is, willen mijn kinderen en wij graag terug!!ps een tafeltennnistafel , een muziekavond, een schoon sanitair zijn al een begin.
2 Jahre vor

Anneke
Niederländisch
Mooie omgeving, prachtig zwembad. Helaas geen familiecamping. Er is niks voor kinderen, geen tafeltennistafel oid. Het is een trekkerscamping, geen plek om lang te staan.
2 Jahre vor

Fam. Hooning
Niederländisch
14 jaar geleden zijn we hier geweest met onze kinderen en we wilden graag nog eens terug. Helaas is de gezellige familiecamping verworden tot een doorgangscamping van en naar Italië. Dit is mede te wijten aan het ontbreken van een betrokken campingbeheerder. Drie jaar geleden legde Herbert Niedritz zijn ziel en zaligheid nog in de camping met muziek, belangstelling en controles op schoonmaak en geluidsoverlast. Nu hij met pensioen is en er een nieuwe campingbeheerder is, gaat niet eens de poort meer dicht ‘s nachts, wat een onveilig gevoel geeft. De beheerder is wel vriendelijk, maar ook onzichtbaar op de camping. In anderhalve week heb ik hem 1 keer gezien. De meisjes van de receptie zijn ook aardig, maar als het hun tijd is, sluiten ze de boel gewoon af. Kom je na 7 uur aan, dan zoek je het maar uit. De sfeer is onpersoonlijk. Positief is natuurlijk het prachtige gemeentezwembad, dat gelukkig onveranderd is gebleven.
2 Jahre vor

Bart
Niederländisch
Sanitair is gedateerd en vies. Licht gaat uit na 20:30 uur. Sta je dus in het donker… Beheerder is niet vriendelijk, restaurant is dicht.
2 Jahre vor