Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (20 votes )

Marius

Plage de la Saulce La Couronne
13500, Martigues
France

Marius is a campsite with 100 pitches in Martigues, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Marius has wifi and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Fam. Kolleman
Dutch
Kleinschalig camping met veel verhuur (stacaravans en tenten). Service bij receptie is keurig. Restaurant op de camping is voor de grootte van de camping zelfs prima te noemen. Winkeltje stelt weinig voor. Geen zwembad en nauwelijks iets voor kinderen behalve de nabijheid van het strand. Via de achteruitgang snel te bereiken. Sowieso is het prima wandelen in de directe omgeving. Er zijn genoeg leuke culturele zaken binnen rijafstand van 1 uur zoals Marseille, Martigues, Arles, Aix-en-Provence en Salon-de-Provence. Stacaravans zijn vrij nieuw, geen extreme luxe oid maar prima. Vaatwasser, ruime badkamer, airco en een koffieapparaatje. Wij hadden overigens wel de meest luxe caravan (chalet Lagoon Gitotel), de anderen zijn echt ouder. In de directe omgeving is niet veel (wij zaten in het naseizoen dus misschien in hoogseizoen meer), maar een strandje (loopafstand) nog een restaurant Les Ombrelles met een heerlijk terras, uitzicht op zee.
2 years ago

Heleen & Michel Handgraaf
Dutch
3 nachten gestaan. Camping voornamelijk chalets. Goed onderhouden groenvoorziening op camping. Sanitair in goede en schone staat. Elke plaats voorzien van aanrecht met kraan. Leuk restaurant op camping met normale prijzen. In omgeving weinig te doen. Normale supermarkt op 6 km. Voor strand liefhebbers zonder wensen ideale camping.
2 years ago

fam. Bos
Dutch
leuke ligging met mooi strandje. lekkere privé plekken met schaduw. Goede accommodatie met airco, was echt nodig.
3 years ago

Ludwig
Dutch
Bij aankomen ontvangen door een strenge maar rechtvaardige receptioniste. Zij maakt de regels duidelijk en die dienen gevolgd te worden, wat maar goed is. Hierdoor kom je terecht op een rustige camping waar ontspannen op de eerste plaats staat. Ook in het restaurant, waar je steeds vriendelijk en familiaal ontvangen wordt. Zeer goed eten en altijd vers( zie foto tonijn) Zeer proper sanitair, 2x daags gepoetst. Bij problemen wordt er alles aan gedaan om u te helpen.
3 years ago

fam. prins
Dutch
Een typische franse hutje-mutje camping aan prachtig baaitje in La Couronne. Erg jammer dat er nog vier andere campings aan het zelfde baaitje grenzen en dat heel Martigues zelf ook nog eens op die paar vierkante meter strand aanwezig is. Als dan elke avond op een andere naastgelegen camping de herrie losbarst is het feest compleet.. Er zijn goede gedragsregels op de camping aanwezig, maar helaas houdt niemand zich hieraan en wordt niemand op de vingers getikt voor ongewenst gedrag. Het restaurant is echt héél slecht, maar het sanitair is prima! Wie geen Nederlanders tegen wilt komen zit hier ook goed. De korte wandeling naar het strand is erg mooi, maar met veel trappen. De eigen wastafel op de plek is heel prettig. Van de dichtbij gelegen olieraffinaderijen hebben wij niets gemerkt, ook niet geroken. Ik ga zeker niet meer terug, misschien zegt dat genoeg?
3 years ago

zwerver11
Dutch
We hebben hier 3 weken gestaan en we vonden het een FANTASTISCHE camping, al is deze voor kinderen, door het ontbreken van zwembad en bijv speelhal, mogelijk minder interessant. In tegenstelling tot de fam Prins vonden wij het restaurant super, zelfs bezoekers van omliggende parken komen hier eten, hun dagschotels, pizza's en dame blanche zijn voortreffelijk. 's Morgens hier heerlijk verse broodjes/stokbrood (1 euro p/stuk), en een klein winkeltje voor een vergeten boodschap. Voor de grote(re) boodschappen moet je naar Martigues of over het strand naar de camping le Mas. De baai is inderdaad niet groot en doordat dit een van de weinige is dus druk tot heel druk.... Het vertier buiten de camping is nihil, je moet dan echt met de auto. De caravanplaatsen waren voor ons super, afgescheiden met een haag en voorzien van eigen (af)was plek. De reinheid op de camping is goed te, dit werd keurig onderhouden. Wij hadden gratis WIFI-bereik op de plaats.
3 years ago

Kuky Vallaeys
Dutch
Na drie fantastische flowercampings was Le Marius een enorme teleurstelling. Wij hadden een bungalow met als uitzicht binnen, een witte muur voor het raam. Op onze plaats was er buiten, net plaats om tafel en stoelen te zetten.De omgeving is wel mooi , de bungalow trouwens ook. Buiten de camping kan je naar het strand wandelen. Onze woonst is dus volgens de normen van flowercamping niet aan te raden. Het restaurantje daarentegen is wel gezellig. Voor tent of caravan misschien wel beter. De camping is rustig. Kuky
3 years ago