Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (22 votes )

Chez Pascalounet

Route de la Saulce, La Couronne
13500, Martigues
France

Chez Pascalounet is a campsite in Martigues, France. Chez Pascalounet has wifi, a snackbar and lockers. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Recreation
Playground
Kids animation

Accomodation
Static caravans

Facilities
Wifi
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Auke
Dutch
Een aangename kampeerplek dichtbij een bescheiden inham van de oceaan. Prachtige routes om te wandelen en te fietsen langs de zeekant. Aantrekkelijke locaties bereikbaar per fiets.
1 year ago

Antoine B
Dutch
geen parkeermogelijkheden bij receptie voor een combinatie. op het terrein is rijden alleen mogelijk door ervaren chauffeurs, te krappe bochten en hoge randen. gezellige camping maar weinig communicatie. restaurant was zonder mededeling de volgende dag gesloten, jammer
1 year ago

Anoniem
Dutch
Erg fijne camping. Wij waren er in juni/juli. We zijn rond de 60 jaar en hebben genoten van zowel de fijne camping, met goed en schoon sanitair, het wandelen langs de kust, het bezoeken van de markten en het fijne strand, compact liggend in twee baaien. Op de zondagen waren de stranden erg vol i.v.m. bezoeken lokale bevolking. Maar dat is geen probleem gezien de vriendelijkheid.
1 year ago

Gezin
Dutch
Op de site staat dat de camping een rustige gezinscamping is. Het was alles behalve rustig. We zouden 4 nachten blijven, zijn na 2 nachten weggegaan (al 2 nachten niet geslapen en er was alweer een muziekavond aangekondigd. Het enige goede is de ligging tov de zee. Strand bomvol. Omgeving afgebrand (bosbrand vorig jaar?). Bijna alleen maar Fransen en Duitsers. Het ergste was voor ons de enorme herrie tot diep in de nacht van omliggende campings. Onveilig gevoel door drukte op de weg en het strand. Totaal sfeerloos, had wel wat weg van een attractiepark oid: snackbars en harde muziek. Viezigheid op de weg, zelfs maandverband. Op onze plek rook het continu naar frituur en ook af en toe pislucht vanuit het toiletgebouw. Wij hadden een redelijke plek met schaduw, sommige plekken vol in de zon. We hebben vaker gekampeerd aan de zuidkust , meer richting Nice. De omgeving hier is niet te vergelijken qua sfeer en publiek.
1 year ago

Marco Leijgrave
Dutch
Goede camping de moeite waard in verhouding tot de prijs
1 year ago

NIM
Dutch
Pluspunten: Op 300 mtr van de zee en centraal gelegen om plaatsen in de omgeving te bezoeken, grote van de plaatsen heel verschillend, een paar mooie plaatsen op gravel langs de weg, wel wat rumoeriger door langsrijdend verkeer. Minpunt: Sanitair sterk verouderd en ziet er niet fris uit, armoedige indruk, duidelijke aan vernieuwing toe
2 years ago