Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}
This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (8 votes )

L'Arquet - Côte Bleue

Chemin de la Batterie à la Couronne
F-13500, Martigues
France

L'Arquet - Côte Bleue is a campsite in Martigues, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. L'Arquet - Côte Bleue has a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

VH
Dutch
Het eten in het camping restaurant was te duur voor wat we kregen maar dat is meestal wel zo. Wat het meest stoorde is dat je maar mocht douchen tot 22u maar de animatie mocht wel doorgaan tot..... Jammer als je net naast 1 of ander 'sport'veld lag, dan wacht je maar met slapen tot het stil wordt ..... uiteindelijk Tot 3x toe gevraagd om af te sluiten maar neen! Geen probleem,vond de animator, dat we dan een klacht zoden indienen! Foei!
1 year ago

VH
Dutch
Het eten in het camping restaurant was te duur voor wat we kregen maar dat is meestal wel zo. Wat het meest stoorde is dat je maar mocht douchen tot 22u maar de animatie mocht wel doorgaan tot..... Jammer als je net naast 1 of ander 'sport'veld lag, dan wacht je maar met slapen tot het stil wordt ..... uiteindelijkTot 3x toe gevraagd om af te sluiten maar neen!Geen probleem,vond de animator, dat we dan een klacht zoden indienen! Foei!
2 years ago

Martine
Dutch
Leuke camping met een mooi zwembad, vanwaar je een schitterend uitzicht hebt op de rotsen en Marseille. Begin juni was het nog heerlijk rustig, geen animatie;) Wij verbleven in een nieuwe sta-caravan, ruim, met airco en vaatwasser. Een groot terras er bij, deels overdekt. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Er is een klein winkeltje met beperkte openingstijden. Het restaurant heeft een beperkte kaart. Plage du Verdon op zeven minuten lopen vanaf de hoofdingang is heel mooi. Loopt langzaam af in zee, en met enkele restaurantjes. Een auto is noodzakelijk.
3 years ago

Maenner jean francoid
French
Nous sommes partis une semaine en emplacement. Les emplacements ne sont pas délimités, et en cailloux. Camping bruyant. La propreté des sanitaires laisse a désirer. Le personnel peu aimable dans l ensemble. De plus tout est cher dans le camping. Point positif une superbe piscine avec vue sur la mer et la proximité de la mer mais pas des plages
3 years ago

Melanie
Dutch
- Prima sanitair. Schoon, wc-papier aanwezig en warme douche. - Prachtig zwembad waaruit je uitkijkt over de zee. Voldoende bedden en schoon water. - Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Bij aankomst werden we met een golfkarretje langs de beschikbare plaatsen gereden. Dag langer blijven was geen probleem, moesten eigenlijk naar een andere plek maar ook dit werd geregeld. Omdat bbq op kolen niet mag, kun je gratis een elektrische bbq lenen. - Vanaf de camping klein stukje lopen naar zandstrand en mooi wandelgebied aan de zee. - Gezelige sfeer, er is veel te doen. Muziek bij restaurant, waar je ook lekker kunt eten. Wij waren achteraf graag langer gebleven!
3 years ago

Philippe (Loiret)
French
Accueil très chaleureux par une équipe très sympathique. Emplacement caravane propre et correct. Equipe d'animation au top (pour les enfants et animations du soir). Responsable du camping très sympathique. Pour l'hygiène et propreté : les sanitaires, douches et bacs à vaisselle faits plusieurs fois par jour. Au niveau du restaurant, excellent qualité-prix. Petit bémol : le chargement des poubelles (bruit à partir de 8h le matin). Mais un grand merci à l'équipe qui a accepté de modifier leur planning en changeant l'horaire pour notre confort.
3 years ago

Fam. van Hengel
Dutch
Camping met voornamelijk Franse gasten. De camping oogt internationaal op de website, maar dat stopt bij het welkomstbord. Wij verbleven in een nieuw type stacaravan. Een prima luxe accommodatie met airco en vaatwasser. De opstelling van de caravans is wat apart en dicht op elkaar. Mooi strand op loop afstand, mooi zwembad en leuke omgeving. Zeker Marseille is tegenwoordig zeer de moeite waard. Met een elektrische step door de stad is super gaaf.
3 years ago

Rene
Dutch
Vriendelijk ontvangst in het Nederlands zelfs, we mochten zelf een plek zoeken omdat het druk was (Pinksteren) stond alles wat door elkaar zeiden ze. Ruime plek, alles rotsachtige ondergrond. Plekken met en zonder schaduw aanwezig. Heel klein winkeltje waar je brood kunt bestellen. Er is hier altijd goed warm water ! Sanitair is ruim opgezet en wordt twee keer per dag schoongemaakt. Minpuntje zijn de afvalbakken in de wc, zijn soort maandverband bakken en als je hier je wc papier in wil doen zie je de bruine sporen aan de binnenkant van de klep, niet fris ! Een leuk zwembad met uitzicht over een baai, hier is ook het restaurant. Eten is hier oke maar het is leuker om even (10 minuten) naar dorp te lopen. Er verblijven hier veel Fransen maar niet storend. De afvalcontainers zitten helaas bomvol en het ziet er vuil uit, afval scheiden is niet mogelijk, jammer ! De omgeving is mooi, volg de kleuren routes
3 years ago