€35.6
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Electricity
Wifi
Washing machines
4 / 5 (12 votes )

Les Oliviers

Pont de Porto
20150, Porto
France

Les Oliviers is a campsite in Porto, France, located in the Corsica region. Les Oliviers has wifi, a restaurant and an indoor pool. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access

Qualifications
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Irene Peters
Dutch
Auto kan niet bij de plek, daarom sjouwen met spullen. Andere campinggasten moeten langs je plek lopen om bij doorgaande weg te komen. Sanitair in orde, warm water, alleen niet voor afwas. Veel herrie van weg. Tot middernacht, daarna rustig. Om 7.30 wordt gestart met schoonmaak toilet gebouw waar je wakker van wordt. 1 keer gegeten in restaurant, eten prima alleen bediening laat te wensen over. Je wordt niet gezien, geen sfeer. Jammer. Porto en strand te ver om naar toe te lopen, maar auto kun je prima parkeren bij strand. Omgeving is prachtig
3 years ago

Dieke
Dutch
Prachtig gelegen aan de westkust van Corsica. Mooie natuur in de regio. Camping mooi en door terrassen lijkt het rustig terwijl het elke dag in de loop van de middag vol was. Riviertje naast de camping met rotsen waar je van af kunt springen was een belevenis voor de kinderen. Al met al erg leuk !
3 years ago

James
Dutch
70 euro per nacht. Dat waren we kwijt met onze drie kinderen en 2 tentjes. Probeerden ons west op een heel klein plekje weg te stoppen. Toen we daar wat van zeiden kregen we met veel moeite een grotere plek. Moet zeggen dat deze mooi was. Voor kinderen wel leuk met de rivier maar camping is erg steil. WiFi werkte niet naar behoren. Voor 70 euro per nacht hadden wij een betere service verwacht. Hutje mutje. Als je daar van houdt moet je hier zeker gaan staan.
3 years ago

Domi28
French
Beau camping en espalier propre et bien entretenu bien situé pour visiter Porto et ces alentours
3 years ago

jh22
Dutch
Eind Augustus 1 week op de camping gestaan met de tent. Doordat het een terrassen camping is kan je meestal niet met de auto bij je plek komen. Je moet je spullen een klein trappetje opdragen. Voor ons was dit geen probleem. Sanitair is erg mooi en schoon. De camping is heel rustig, je merkt helemaal niet dat het aan een weg ligt omdat de weg een stuk lager ligt. Zwembad erg mooi, mannen mogen alleen niet met een lange zwembroek het zwembad in. Ook het beekje naast de camping is lekker om in te zwemmen Tennisbaan en tafeltennistafels op de camping in goede staat. De omgeving is prachtig! Je kunt in de buurt mooie wandelingen maken of stranden bezoeken. Porto is een gezellig dorpje waar je lekker kunt eten. ( de meeste mensen gaan pas rond 21.00uur eten) Naast de camping zit een bakker en een supermarkt. Ook op de camping zelf broodjes en croissants verkrijgbaar in de ochtend. Personeel erg vriendelijk.
3 years ago

mtr-bkr
Dutch
Eén week hier gekampeerd. Camping fantastisch. Weliswaar terrassen camping maar dat wisten we. Sanitair top. Receptie en zwembad ook goed, mensen vriendelijk. Naar zee ongeveer 20 minuten lopen. Eén maal op de camping gegeten, ook dit was zeer goed. Voor herhaling vatbaar. Kiezelstrand! Grote en kleinere supermarkt naast ingang camping. Voor dagtocht(en) eigen vervoer noodzakelijk.
3 years ago

Olaf
Dutch
Enorm genoten! Zon, zee, zwembad, riviertjes en ruimte! Kinderen hadden veel contact met anderen; Nederlandse en Franse kinderen!
3 years ago

Sofieenwim
Dutch
Bij aankomst vonden we de camping vol staan, maar was het doenbaar. Bij momenten volk in het zwembad, maar haalbaar. Na 14/7 steeds drukker en waar een gezin stond, stonden er ineens twee waardoor de straatjes vol auto's kwamen te staan ( kunnen niet bij de tent) en het zwembad te vol kwam te zitten. Optreden bij het zwembad ook veel en veel te luid. Zalig mooi plekje dat helaas uitgebuit wordt op het moment dat het kan.
3 years ago

Maarten
Dutch
Op basis van lovende beoordelingen hebben we de keuze op deze camping laten vallen. De plaats die wij toegewezen kregen was achter het restaurant. Te klein om onze (grote) tent in zijn geheel op te kunnen zetten. Andere plaatsen waren echter niet beschikbaar of nog kleiner. De camping was inderdaad overvol. 's Avonds en 's nachts werden we regelmatig wakker van de airco/afzuiger van de keuken die regelmatig aansloeg. Daarom konden we goed ruiken wat er op het menu stond. Voor onze kinderen (11 en 14) was er weinig aanspraak van leeftijdsgenoten. Wel veel gezinnen met kleinere kinderen, die zich vermaken in het zwembadje.
3 years ago

Annetvdmeule
Dutch
De camping doet erg rustig aan door de terrassen, in feite was de camping druk bezet. Vooral de rivier die langs de camping loopt is prachtig. Vanaf de rotsen kan je in helder water duiken. De omgeving is zo mooi. Bootje huren in porto, wandelen naar pont de Zania de calanches bezoeken. We hebben er een week gestaan, voor onze kinderen lang genoeg, want door de terrassen weinig contact met andere kinderen. Al staan er wel wat Nederlandse gezinnen.
3 years ago

Roos
Dutch
Mooie camping, met name geschikt voor tenten vanwege vele terrassen. Bovenin erg steil! Zwembad ziet er op foto mooier en groter uit dan het is. Onze kinderen vonden er niks aan want ze mochten er niks. Niks aanraken, niet springen. Rivier naast de camping was wel heel leuk, vooral voor oudere kinderen. Ze kunnen daar van rotsen afspringen. Ligging erg gunstig voor boottrip naar Scandola en Piana. Wij vonden de camping wel prijzig.
3 years ago