Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Dogs
4 / 5 (9 votes )

Municipal d'Ota Porto

Porto Marine
F-20150, Porto
France

Municipal d'Ota Porto is a campsite with 200 pitches in Porto, France, located in the Corsica region. Dogs are allowed on this campsite.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Pien
Dutch
Zeer goed alternatief voor de andere campings in Porto. Rust en ruimte, prachtig uitzicht en dichtbij (loopafstand) het strand met gezellige eetentjes en waanzinnige zonsondergang!
3 years ago

heidi_bakker
Dutch
Dichtbij het centrum, op wandelafstand, ligt deze erg simpele camping, personeel is onpersoonlijk, de sfeer is neutraal. Erg leuk voor een paar dagen, langer niet. Wel lekker goedkoop, en de zonsondergang aan het stenenstrand is onbetaalbaar mooi!
3 years ago

Lisette
Dutch
Mooie schaduwrijke plekken, sanitair is oud maar redelijk goed onderhouden en schoon. Helaas geen campingwinkel aanwezig maar omdat de camping op loopafstand van het centrum is, is dit niet heel erg storend. In de haven van Porto is het levendig maar de camping zelf biedt je voldoende rust. Prima uitvalsbasis om het binnenland in te gaan of om andere activiteiten te ondernemen: snorkelen, duiken etc. Wij zouden op deze camping zeker nog eens teruggaan!
3 years ago

robert
Dutch
Een gemeente camping en dat is te zien. Eenvoudig met sanitair dat slecht wordt schoongemaakt. Wel heerlijk warme douches. Ligging is wel mooi. Midden tussen de bergen. Ligt op ongeveer 10 min wandelen van het strand en Porto (haven). In de haven zijn restaurants en is een kleine supermarkt. Vonden prijs/kwaliteit tegenvallen. Betaalden daar hetzelfde als voor de camping bij Calvi (Paduella) die veel meer te bieden had. En voor paar Euro per nacht meer in Porto-Vecchio camping met twee zwembaden en andere voorziening.
3 years ago

Tim
Dutch
Eenvoudige camping die met auto ver van het stadje ligt, omdat je moet rondrijden, maar via de voetgangersbrug ben je op minder dan 10 minuten in het stadje zelf.
3 years ago

virginie
French
pour des vacances tranquiles ,bon accueil ideal pour camping car,a conseiller..
3 years ago

J
Dutch
Eenvoudige rustige camping met voldoende schaduwplekken. Dicht bij het strand en het dorp. Sanitair is sober, de buitendouches zijn lekker. Prachtige omgeving, de calanches de Piana, uitzicht op de bergen. Als je van rust en eenvoud houd dan is dit een lekker plekje.
3 years ago