Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Lavatrici
4 / 5 (10 voti)

Les Oliviers

Pont de Porto
20150, Porto
Francia

Les Oliviers è un campeggio a Porto, Francia. Les Oliviers ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
Ristorante

Qualifiche
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Irene Peters
Olandese
Auto kan niet bij de plek, daarom sjouwen met spullen. Andere campinggasten moeten langs je plek lopen om bij doorgaande weg te komen. Sanitair in orde, warm water, alleen niet voor afwas. Veel herrie van weg. Tot middernacht, daarna rustig. Om 7.30 wordt gestart met schoonmaak toilet gebouw waar je wakker van wordt. 1 keer gegeten in restaurant, eten prima alleen bediening laat te wensen over. Je wordt niet gezien, geen sfeer. Jammer. Porto en strand te ver om naar toe te lopen, maar auto kun je prima parkeren bij strand. Omgeving is prachtig
1 anno ago

Dieke
Olandese
Prachtig gelegen aan de westkust van Corsica. Mooie natuur in de regio. Camping mooi en door terrassen lijkt het rustig terwijl het elke dag in de loop van de middag vol was. Riviertje naast de camping met rotsen waar je van af kunt springen was een belevenis voor de kinderen. Al met al erg leuk !
1 anno ago

James
Olandese
70 euro per nacht. Dat waren we kwijt met onze drie kinderen en 2 tentjes. Probeerden ons west op een heel klein plekje weg te stoppen. Toen we daar wat van zeiden kregen we met veel moeite een grotere plek. Moet zeggen dat deze mooi was. Voor kinderen wel leuk met de rivier maar camping is erg steil. WiFi werkte niet naar behoren. Voor 70 euro per nacht hadden wij een betere service verwacht. Hutje mutje. Als je daar van houdt moet je hier zeker gaan staan.
1 anno ago

jh22
Olandese
Eind Augustus 1 week op de camping gestaan met de tent. Doordat het een terrassen camping is kan je meestal niet met de auto bij je plek komen. Je moet je spullen een klein trappetje opdragen. Voor ons was dit geen probleem. Sanitair is erg mooi en schoon. De camping is heel rustig, je merkt helemaal niet dat het aan een weg ligt omdat de weg een stuk lager ligt. Zwembad erg mooi, mannen mogen alleen niet met een lange zwembroek het zwembad in. Ook het beekje naast de camping is lekker om in te zwemmen Tennisbaan en tafeltennistafels op de camping in goede staat. De omgeving is prachtig! Je kunt in de buurt mooie wandelingen maken of stranden bezoeken. Porto is een gezellig dorpje waar je lekker kunt eten. ( de meeste mensen gaan pas rond 21.00uur eten) Naast de camping zit een bakker en een supermarkt. Ook op de camping zelf broodjes en croissants verkrijgbaar in de ochtend. Personeel erg vriendelijk.
1 anno ago

mtr-bkr
Olandese
Eén week hier gekampeerd. Camping fantastisch. Weliswaar terrassen camping maar dat wisten we. Sanitair top. Receptie en zwembad ook goed, mensen vriendelijk. Naar zee ongeveer 20 minuten lopen. Eén maal op de camping gegeten, ook dit was zeer goed. Voor herhaling vatbaar. Kiezelstrand! Grote en kleinere supermarkt naast ingang camping. Voor dagtocht(en) eigen vervoer noodzakelijk.
1 anno ago

Olaf
Olandese
Enorm genoten! Zon, zee, zwembad, riviertjes en ruimte! Kinderen hadden veel contact met anderen; Nederlandse en Franse kinderen!
1 anno ago

Sofieenwim
Olandese
Bij aankomst vonden we de camping vol staan, maar was het doenbaar. Bij momenten volk in het zwembad, maar haalbaar. Na 14/7 steeds drukker en waar een gezin stond, stonden er ineens twee waardoor de straatjes vol auto's kwamen te staan ( kunnen niet bij de tent) en het zwembad te vol kwam te zitten. Optreden bij het zwembad ook veel en veel te luid. Zalig mooi plekje dat helaas uitgebuit wordt op het moment dat het kan.
1 anno ago

Maarten
Olandese
Op basis van lovende beoordelingen hebben we de keuze op deze camping laten vallen. De plaats die wij toegewezen kregen was achter het restaurant. Te klein om onze (grote) tent in zijn geheel op te kunnen zetten. Andere plaatsen waren echter niet beschikbaar of nog kleiner. De camping was inderdaad overvol. 's Avonds en 's nachts werden we regelmatig wakker van de airco/afzuiger van de keuken die regelmatig aansloeg. Daarom konden we goed ruiken wat er op het menu stond. Voor onze kinderen (11 en 14) was er weinig aanspraak van leeftijdsgenoten. Wel veel gezinnen met kleinere kinderen, die zich vermaken in het zwembadje.
1 anno ago

Annetvdmeule
Olandese
De camping doet erg rustig aan door de terrassen, in feite was de camping druk bezet. Vooral de rivier die langs de camping loopt is prachtig. Vanaf de rotsen kan je in helder water duiken. De omgeving is zo mooi. Bootje huren in porto, wandelen naar pont de Zania de calanches bezoeken. We hebben er een week gestaan, voor onze kinderen lang genoeg, want door de terrassen weinig contact met andere kinderen. Al staan er wel wat Nederlandse gezinnen.
1 anno ago

Roos
Olandese
Mooie camping, met name geschikt voor tenten vanwege vele terrassen. Bovenin erg steil! Zwembad ziet er op foto mooier en groter uit dan het is. Onze kinderen vonden er niks aan want ze mochten er niks. Niks aanraken, niet springen. Rivier naast de camping was wel heel leuk, vooral voor oudere kinderen. Ze kunnen daar van rotsen afspringen. Ligging erg gunstig voor boottrip naar Scandola en Piana. Wij vonden de camping wel prijzig.
1 anno ago