Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (15 votes )

Les Galets de la Molliere

Rue Faidherbe
80410, Cayeux sur Mer
France

Les Galets de la Molliere is a campsite in Cayeux sur Mer, France, located in the Picardy region. Les Galets de la Molliere has wifi, a camping shop, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Floor
Dutch
De receptioniste is absoluut niet bekwaam om gasten te verwelkomen. We huurden lakens voor 14 euro, terwijl ze al aanwezig waren, hoewel de website aangaf dat ze niet beschikbaar waren. Verwacht geen geldteruggave. Vergeten zwembadarmbandjes, ze kijken naar je alsof je een buitenaards wezen bent. Het is het vermelden waard dat de bakker op maandag niet komt, je staat er een uur te wachten. Kort gezegd, nooit meer.
1 year ago

Marjolein
Dutch
Camping ligt heerlijk, vlak bij de duinen. Mooie oude dennen en veel zingende vogels. Er waren niet heel veel caravans bezet en achter de caravans ligt n prachtig veld met picknick banken en mooie bomen. Je loopt zo de duinen in, en de baai is in prachtig wadden gebied. Wij liepen er stads met eb. Dan is de zee ver weg. Leuke dorpjes, ik zag ook n mooi fietspad, maar was zonder fiets. Caravan is schoon en met prima inventaris die je wel moet tellen. Verder prima functioneel. De carrefour bij st Valerie heeft heerlijke bbq spiesen. Neem eigen kussens en beddengoed mee!
2 years ago

Myra
Dutch
We waren de enige Nederlanders of deze echt Franse camping. Voor ons geen probleem, maar als je met kinderen komt is dit misschien jammer.
3 years ago

Hans
Dutch
Voor kinderen een fijne omgeving. Mooie ligging aan het bos, duinen en zee. Alles op korte loopafstand. Weinig rust, luidruchtige mensen (bijna alleen maar Frans), regelmatig sterke overlast van harde muziek vanuit zwembad en optreden artiesten. Weinig tot geen rekening gehouden met anderstaligen in alle communicatie. Mooi om in de loop van de avond even naar het strand te lopen en van zonsondergang of zeehondjes te genieten. Supermarkt op enkele km's rijden. Niet op de 20 producten in de kampwinkel vertrouwen. Broodjes en gerechten dagelijks te reserveren/af te halen.
3 years ago

Jan
Dutch
Erg genoten van de 2 muziekavonden. Prima camping voor een heerlijke vakantie. Prijzen in winkeltje te duur.
3 years ago

Kim
Dutch
In juli 3 weken op deze camping gestaan met eigen kampeermiddel. Mooie ruime plaats met zowel zon als schaduw. Sanitair is wat verouderd maar wordt wel dagelijks schoongemaakt. Ondanks de beperkingen door het Coronavirus hebben wij een fijne vakantie gehad. Wel een erg negatieve ervaring bij de fietsverhuur die tegenover de camping zit. Deze hoort niet bij de camping. Camping verwijst er wel naar door. Dag voordat we fietsen wilde huren deze gereserveerd en aanbetaling gedaan. Volgende dag kregen we helaas te horen dat er een probleem was en er die dag geen fietsen meer voor ons waren. Afgesproken dat we de dag erna fietsen zouden huren. Dag erna weer die kant op. Er stonden wat oude fietsen, maar geen damesfiets. We werden erg onvriendelijk en onbeschoft behandeld. Fiets uitproberen mocht alleen maar na betaling en achterlaten van een legitimatiebewijs. Wij hebben hier GEEN fietsen gehuurd, wel in le Hourdel. Daar topservice!
3 years ago

imh
Dutch
Super vakantie. Caravan super schoon bij aankomst, goede service aan de receptie. Mooie omgeving.
3 years ago

Erik
Dutch
Prima voor een week. Acceptabele vismogelijkheden in de omgeving
3 years ago

-
Dutch
Leuke plek om de omgeving te verkennen. Strand bij de camping valt tegen. Nette douches ed (wel weinig, maar komt door sluiting deel ivm corona). Maar ik miste activiteiten ed voor jongeren en bepaalde gezelligheid
3 years ago