Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (10 voti)

Les Galets de la Molliere

Rue Faidherbe
80410, Cayeux sur Mer
Francia

Les Galets de la Molliere è un campeggio a Cayeux sur Mer, Francia. Les Galets de la Molliere ha wifi, un negozio campeggio, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Myra
Olandese
We waren de enige Nederlanders of deze echt Franse camping. Voor ons geen probleem, maar als je met kinderen komt is dit misschien jammer.
1 anno ago

Hans
Olandese
Voor kinderen een fijne omgeving. Mooie ligging aan het bos, duinen en zee. Alles op korte loopafstand. Weinig rust, luidruchtige mensen (bijna alleen maar Frans), regelmatig sterke overlast van harde muziek vanuit zwembad en optreden artiesten. Weinig tot geen rekening gehouden met anderstaligen in alle communicatie. Mooi om in de loop van de avond even naar het strand te lopen en van zonsondergang of zeehondjes te genieten. Supermarkt op enkele km's rijden. Niet op de 20 producten in de kampwinkel vertrouwen. Broodjes en gerechten dagelijks te reserveren/af te halen.
1 anno ago

Jan
Olandese
Erg genoten van de 2 muziekavonden. Prima camping voor een heerlijke vakantie. Prijzen in winkeltje te duur.
1 anno ago

Kim
Olandese
In juli 3 weken op deze camping gestaan met eigen kampeermiddel. Mooie ruime plaats met zowel zon als schaduw. Sanitair is wat verouderd maar wordt wel dagelijks schoongemaakt. Ondanks de beperkingen door het Coronavirus hebben wij een fijne vakantie gehad. Wel een erg negatieve ervaring bij de fietsverhuur die tegenover de camping zit. Deze hoort niet bij de camping. Camping verwijst er wel naar door. Dag voordat we fietsen wilde huren deze gereserveerd en aanbetaling gedaan. Volgende dag kregen we helaas te horen dat er een probleem was en er die dag geen fietsen meer voor ons waren. Afgesproken dat we de dag erna fietsen zouden huren. Dag erna weer die kant op. Er stonden wat oude fietsen, maar geen damesfiets. We werden erg onvriendelijk en onbeschoft behandeld. Fiets uitproberen mocht alleen maar na betaling en achterlaten van een legitimatiebewijs. Wij hebben hier GEEN fietsen gehuurd, wel in le Hourdel. Daar topservice!
1 anno ago

imh
Olandese
Super vakantie. Caravan super schoon bij aankomst, goede service aan de receptie. Mooie omgeving.
1 anno ago

Erik
Olandese
Prima voor een week. Acceptabele vismogelijkheden in de omgeving
1 anno ago

-
Olandese
Leuke plek om de omgeving te verkennen. Strand bij de camping valt tegen. Nette douches ed (wel weinig, maar komt door sluiting deel ivm corona). Maar ik miste activiteiten ed voor jongeren en bepaalde gezelligheid
1 anno ago

Paul
Olandese
6 persoonssracaravan wel klein voor 6 personen Dus eigenlijk voor 4 pers.. Prima camping met leuk zwembad en vriendelijk personeel. Huisje was schoon. Animatie 4 tot 5 avonden per week veel te gehorig. Echt harde muziek tot 24.00 uur. Mooie ligging direct tegenover duinen en natuurgebied.
1 anno ago

Tugba
Olandese
Qua ligging dicht bij een kleine centrum met carrefour en cafeetjes. Voor de kleinste kinderen niet veel te doen. We hadden zelf wel wat spellen en speelgoed mee. Zwembad lekker warm, zwemshorts verboden dus anderhalf uur rondgereden op zoek naar speedos voor de hoofdprijs. Erg netjes en schoon! Alles aanwezig in de stacaravans, pannen borden etc ook allemaal zeer schoon. Zeker een aanrader!!
1 anno ago

mario spiessens
Olandese
normaal ga ik op hotel, maar voor eens iets anders is dit een aanrader
1 anno ago