Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (6 voti)

Le Bois de Pins

Rue Guillaume Le Conquérant
80410, Cayeux sur Mer
Francia

Le Bois de Pins è un campeggio a Cayeux sur Mer, Francia. Le Bois de Pins ha wifi e un negozio campeggio. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Negozio campeggio
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Huib Renes
Olandese
Rustige camping met grote staanplaatsen. niet veel schaduw. keurig onderhouden gras en heggen. sanitair oogt modern en is zeer schoon. vriendelijke ontvangst, diverse malen een leuk gesprekje gehad. wifi niet duur, maar niet supersnel (dus geen tv stream) geen zandstrand, maar zeer veel en breed kiezelveld. ik zou hier wel een seizoenplaats kunnen hebben. voorseizoen met Acsi korting.
1 anno ago

Chris Belgique
Olandese
kort bij strand en fietspaden, vriendelijke uitbaters en personeel, veel plaats in het voorseizoen, goed onderhouden
1 anno ago

fam boeijen
Olandese
de plaatsen zijn overwegend ruim de omgeving loont zich voor wandelen en zeker voor fietsen de camping ligt in een bos waar je b.v je hond prima kunt uitlaten terwijl je ook dicht bij zee bent door de duinen nadeel is wel de zee trekt zich bij eb ver terug mevrouw is zakelijk haar zoon is vriendelijker prijskwaliteit is goed restaurants zijn er voldoende in cayeux sur mer cayeux heeft een prachtige boulevard voor de verdere rest het is een saai dorp met heel slechte wegen waar ze nog parkeergeld voor vragen ook
1 anno ago

jan
Olandese
Een vrij matige camping die vol staat met vaste staanplaatsen. De camping ligt vlak aan zee maar is aan de dure kant voor wat je krijgt. Het sanitair is oud en ongezellig maar wordt wel redelijk schoongehouden. Wij zouden hier niet snel naar teruggaan omdat het rumoerig was op het moment dat wij er waren terwijl wij van rust houden.
1 anno ago

Bob
Olandese
Het deel voor toer caravans wordt langzaam overgenomen door chalets. Zolang dit nof niet gebeurd is is het een aardige camping, met de stad op fietsafstand. De dame op de recetie is chagarijnig en houdt zich niet aan afspraken.
1 anno ago

william
Olandese
Ondanks de vaste stacaravans was er ook in het hoogseizoen, voldoende plek voor toercaravans. En niet zo maar een plekje: in mijn geval voldoende ruim om er een rondje overheen te kunnen rijden. De vaste franse bewoners waren vriendelijk. Heerlijk rustige plek achterin, afgezien van zo nu en dan wat irritant hondengeblaf. De camping ligt ingeklemd tussen duin en bos. Het sanitairgebouw (die bij de noordelijke rotonde achterin) leek van een heel nieuw interieur te zijn voorzien en werd voorbeeldig schoon gehouden. Het plaatsje Brighton hoort bij Cayeux en biedt niet veel. Cayeux-sur-mer is op fietsafstand en heeft wel aantrekkelijke restaurantjes. De zee is op loopafstand (via achteruitgang), maar daar is op de kiezels geen enkel wateractiviteit (surfen/kiten/zwemmen) toegestaan. Brood op bestelling bij een kortdate 'administratice' op de receptie. Er is tegen betaling WIFI
1 anno ago