Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (6 votes )

Le Bois de Pins

Rue Guillaume Le Conquérant
80410, Cayeux sur Mer
France

Le Bois de Pins is a campsite in Cayeux sur Mer, France, located in the Picardy region. Le Bois de Pins has wifi and a camping shop. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Camping shop
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Huib Renes
Dutch
Rustige camping met grote staanplaatsen. niet veel schaduw. keurig onderhouden gras en heggen. sanitair oogt modern en is zeer schoon. vriendelijke ontvangst, diverse malen een leuk gesprekje gehad. wifi niet duur, maar niet supersnel (dus geen tv stream) geen zandstrand, maar zeer veel en breed kiezelveld. ik zou hier wel een seizoenplaats kunnen hebben. voorseizoen met Acsi korting.
3 years ago

Chris Belgique
Dutch
kort bij strand en fietspaden, vriendelijke uitbaters en personeel, veel plaats in het voorseizoen, goed onderhouden
3 years ago

fam boeijen
Dutch
de plaatsen zijn overwegend ruim de omgeving loont zich voor wandelen en zeker voor fietsen de camping ligt in een bos waar je b.v je hond prima kunt uitlaten terwijl je ook dicht bij zee bent door de duinen nadeel is wel de zee trekt zich bij eb ver terug mevrouw is zakelijk haar zoon is vriendelijker prijskwaliteit is goed restaurants zijn er voldoende in cayeux sur mer cayeux heeft een prachtige boulevard voor de verdere rest het is een saai dorp met heel slechte wegen waar ze nog parkeergeld voor vragen ook
3 years ago

jan
Dutch
Een vrij matige camping die vol staat met vaste staanplaatsen. De camping ligt vlak aan zee maar is aan de dure kant voor wat je krijgt. Het sanitair is oud en ongezellig maar wordt wel redelijk schoongehouden. Wij zouden hier niet snel naar teruggaan omdat het rumoerig was op het moment dat wij er waren terwijl wij van rust houden.
3 years ago

Bob
Dutch
Het deel voor toer caravans wordt langzaam overgenomen door chalets. Zolang dit nof niet gebeurd is is het een aardige camping, met de stad op fietsafstand. De dame op de recetie is chagarijnig en houdt zich niet aan afspraken.
3 years ago

william
Dutch
Ondanks de vaste stacaravans was er ook in het hoogseizoen, voldoende plek voor toercaravans. En niet zo maar een plekje: in mijn geval voldoende ruim om er een rondje overheen te kunnen rijden. De vaste franse bewoners waren vriendelijk. Heerlijk rustige plek achterin, afgezien van zo nu en dan wat irritant hondengeblaf. De camping ligt ingeklemd tussen duin en bos. Het sanitairgebouw (die bij de noordelijke rotonde achterin) leek van een heel nieuw interieur te zijn voorzien en werd voorbeeldig schoon gehouden. Het plaatsje Brighton hoort bij Cayeux en biedt niet veel. Cayeux-sur-mer is op fietsafstand en heeft wel aantrekkelijke restaurantjes. De zee is op loopafstand (via achteruitgang), maar daar is op de kiezels geen enkel wateractiviteit (surfen/kiten/zwemmen) toegestaan. Brood op bestelling bij een kortdate 'administratice' op de receptie. Er is tegen betaling WIFI
3 years ago