Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (12 votes )

Le Val Fleuri

Vallon des Vaux 139
06800, Cagnes-sur-Mer
France

Le Val Fleuri is a campsite with 100 pitches in Cagnes-sur-Mer, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Le Val Fleuri has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Inge
Dutch
De camping was eind augustus heel rustig. Sanitair wordt heel goed bijgehouden. Brood kun je bestellen, wordt in de ochtend bij de tent afgeleverd. Zwembad erg fijn. Niet zo veel te doen voor kinderen. Wel super uitvalsbasis om Nice, Cannes en Antibes te bezoeken. Fijne plek om naar terug te keren na de drukte van de stad en het strand.
1 year ago

Ton Kempers
Dutch
Leuke camping. Vriendelijke ontvangst. Lekker zwembad. Fietsen naar het strand gaat heel goed vanaf de camping. Aanrader.
3 years ago

Eva
Dutch
Zeer vriendelijk personeel! Heerlijk zwembad, mooie afgebakende staanplaatsen, fijne sfeer, rustig. Strategische ligging.
3 years ago

John & Yvonne
Dutch
Wij verbleven de 2 middelste weken van september in een stacaravan (FIDJI) + deze was zeer schoon + locatie van onze caravan was erg goed, ook een ruime plaats + vriendelijke eigenaren, vragen werden netjes beantwoord (lege gastank werd bv binnen 5 min verwisseld!) + camping ligt zeer centraal t.o.v. Nice-Monaco-Ventimiglia-Cannes etc. etc. + bus nr 41 voor de camping € 1,50 naar het strand of treinstation. - uitzicht vanaf terras caravan was niet naar alle kanten even mooi dit was bekend dus ook geen probleem - camping word gescheiden door een weg waarvan drukte erg meeviel
3 years ago

Angela
Dutch
Wij hebben hier een week gestaan met onze caravan. Fijne camping ondanks de redelijk drukke weg naast de camping. Veel schaduw. Veel te zien in de omgeving. Vanaf hier uitstapjes gemaakt naar Monaco, Nice, Antibes en Cannes. Zeer vriendelijke eigenaresse
3 years ago

annelies
Dutch
Mensen van de camping aardig en spreken meerdere talen buiten Frans. Mooie grote kampeerplekken. Sanitair is schoon, restaurant had een dagmenu voor €14 en was goed. Vond je het menu voor die dag niets werd er zoiets anders voor je gemaakt. Makkelijk te fietsen naar het strand, dicht bij Cannes, Nice en Monaco. Achterland is ook prachtig een goede uitval basis om van alles te doen. Busje stopt voor de camping om naar het strand te gaan. Voor die plek een redelijk goedkope camping. Ben zelf 2,5 week geweest van eind juni tot half augustus.
3 years ago

Dirk
Dutch
Camping met veel schaduw ook in het zwembad wat schaduw. Het strand (kiezels) is goed bereikbaar, parkeren voor € 1 per dagdeel. Gratis Wifi in de buurt van het kantoor, ook in het zwembad. Leuke stad met aardige markt.
3 years ago

pj_veldman
Dutch
We werden op een vriendelijke en attente manier ontvangen. Je kan brood bestellen dat de volgende morgen bij je tent of caravan ligt. Ik had voor een stoel die het dreigde te begeven een bout en een moer nodig en ook daarmee was men behulpzaam. De camping ligt aan een weg die weinig mediteraan aandoet met verschillende duidelijke en onduidelijke bedrijfjes. Cagnes zelf was ook in het voorseizoen best wel druk, wat eigenlijk geldt voor bijna alle kustplaatsen daar. Voor een bezoek aan de supermarkt moest je je steeds weer in het verkeer storten. Het zwembad was niet zo groot maar werd prima schoon gehouden. Bij het overigens schone sanitair mengden de hommes en de femmes zich, wat in onze ogen niet zo ideaal is.
3 years ago

Jurgen
Dutch
schaduwrijke plaatsen, goed zwembad, proper sanitair, bus stopt aan de poort, vriendelijke omgeving
3 years ago

Rob Centen
Dutch
Hier al een aantal jaren in het najaar geweest. Vriendelijke eigenaresse Anne . Leuke camping niet al te ver van Nice . Met de fiets mooie route langs de kust en over de Boulevard Des Angels . Wel verschillende drukke oversteken van de weg naar en van het vliegveld . Het geluidsoverlast op de camping is erg toegenomen van het woon werk verkeer dat hier s,morgens vroeg voorbij komt razen. Ook de hoge snelheid waarmee ze de camping ingang voorbij scheuren is erg gevaarlijk ondanks 30 km zone. Jammer dat het zwembad pas om 10:00 uur open gaat en al om 19:00 uur weer sluit. Camping wordt veel gebruikt als doortrek camping.
3 years ago

Carla
Dutch
3 x op deze camping geweest, maar de laatste keer viel zwaar tegen. Geen gratis wifi en voor elk apparaat een aparte kaat nodig, bovendien was het erg traag en vaak geen verbinding te krijgen! Het was ook verboden om visite te ontvangen, belachelijk en zeer ongastvrij! Ons zien ze hier nooit meer terug!
3 years ago