Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
4 / 5 (10 voti)

Le Val Fleuri

Vallon des Vaux 139
06800, Cagnes-sur-Mer
Francia

Le Val Fleuri è un campeggio con 100 tende a Cagnes-sur-Mer, Francia. Le Val Fleuri ha wifi, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Ton Kempers
Olandese
Leuke camping. Vriendelijke ontvangst. Lekker zwembad. Fietsen naar het strand gaat heel goed vanaf de camping. Aanrader.
1 anno ago

Eva
Olandese
Zeer vriendelijk personeel! Heerlijk zwembad, mooie afgebakende staanplaatsen, fijne sfeer, rustig. Strategische ligging.
1 anno ago

John & Yvonne
Olandese
Wij verbleven de 2 middelste weken van september in een stacaravan (FIDJI) + deze was zeer schoon + locatie van onze caravan was erg goed, ook een ruime plaats + vriendelijke eigenaren, vragen werden netjes beantwoord (lege gastank werd bv binnen 5 min verwisseld!) + camping ligt zeer centraal t.o.v. Nice-Monaco-Ventimiglia-Cannes etc. etc. + bus nr 41 voor de camping € 1,50 naar het strand of treinstation. - uitzicht vanaf terras caravan was niet naar alle kanten even mooi dit was bekend dus ook geen probleem - camping word gescheiden door een weg waarvan drukte erg meeviel
1 anno ago

Angela
Olandese
Wij hebben hier een week gestaan met onze caravan. Fijne camping ondanks de redelijk drukke weg naast de camping. Veel schaduw. Veel te zien in de omgeving. Vanaf hier uitstapjes gemaakt naar Monaco, Nice, Antibes en Cannes. Zeer vriendelijke eigenaresse
1 anno ago

annelies
Olandese
Mensen van de camping aardig en spreken meerdere talen buiten Frans. Mooie grote kampeerplekken. Sanitair is schoon, restaurant had een dagmenu voor €14 en was goed. Vond je het menu voor die dag niets werd er zoiets anders voor je gemaakt. Makkelijk te fietsen naar het strand, dicht bij Cannes, Nice en Monaco. Achterland is ook prachtig een goede uitval basis om van alles te doen. Busje stopt voor de camping om naar het strand te gaan. Voor die plek een redelijk goedkope camping. Ben zelf 2,5 week geweest van eind juni tot half augustus.
1 anno ago

Dirk
Olandese
Camping met veel schaduw ook in het zwembad wat schaduw. Het strand (kiezels) is goed bereikbaar, parkeren voor € 1 per dagdeel. Gratis Wifi in de buurt van het kantoor, ook in het zwembad. Leuke stad met aardige markt.
1 anno ago

pj_veldman
Olandese
We werden op een vriendelijke en attente manier ontvangen. Je kan brood bestellen dat de volgende morgen bij je tent of caravan ligt. Ik had voor een stoel die het dreigde te begeven een bout en een moer nodig en ook daarmee was men behulpzaam. De camping ligt aan een weg die weinig mediteraan aandoet met verschillende duidelijke en onduidelijke bedrijfjes. Cagnes zelf was ook in het voorseizoen best wel druk, wat eigenlijk geldt voor bijna alle kustplaatsen daar. Voor een bezoek aan de supermarkt moest je je steeds weer in het verkeer storten. Het zwembad was niet zo groot maar werd prima schoon gehouden. Bij het overigens schone sanitair mengden de hommes en de femmes zich, wat in onze ogen niet zo ideaal is.
1 anno ago

Jurgen
Olandese
schaduwrijke plaatsen, goed zwembad, proper sanitair, bus stopt aan de poort, vriendelijke omgeving
1 anno ago

Rob Centen
Olandese
Hier al een aantal jaren in het najaar geweest. Vriendelijke eigenaresse Anne . Leuke camping niet al te ver van Nice . Met de fiets mooie route langs de kust en over de Boulevard Des Angels . Wel verschillende drukke oversteken van de weg naar en van het vliegveld . Het geluidsoverlast op de camping is erg toegenomen van het woon werk verkeer dat hier s,morgens vroeg voorbij komt razen. Ook de hoge snelheid waarmee ze de camping ingang voorbij scheuren is erg gevaarlijk ondanks 30 km zone. Jammer dat het zwembad pas om 10:00 uur open gaat en al om 19:00 uur weer sluit. Camping wordt veel gebruikt als doortrek camping.
1 anno ago

Carla
Olandese
3 x op deze camping geweest, maar de laatste keer viel zwaar tegen. Geen gratis wifi en voor elk apparaat een aparte kaat nodig, bovendien was het erg traag en vaak geen verbinding te krijgen! Het was ook verboden om visite te ontvangen, belachelijk en zeer ongastvrij! Ons zien ze hier nooit meer terug!
1 anno ago