Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
3.5 / 5 (6 votes )

Le Todos

159 Chemin Vallon des Vaux
06800, Cagnes-sur-Mer
France

Le Todos is a campsite with 200 pitches in Cagnes-sur-Mer, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Le Todos has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool

Sanitary
Baby change facilities


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

M. Jansen
Dutch
Deze camping is overgenomen door Greenpark, die aan de overzijde van de weg ligt. Je kan daardoor ook gebruik maken van hun faciliteiten zoals het (verwarmde) zwembad, supermarktje en restaurant/ bar. Le Todos stelt niet zoveel voor. Hier staan alleen maar stacaravans. Beetje bungalow park idee. Bij Greenpark zijn er enkele kampeerplekken voor tenten, de rest is ook stacaravans. WIj zijn hier de eerste week van juni geweest. Het was toen nog erg rustig. Helaas kregen we een van de slechtere plekken toegewezen, en dat terwijl driekwart van de caravans leeg stond. Wij hadden geen veranda maar wat planken op een modderige ondergrond en hadden de hele dag schaduw. In het voorseizoen wil je toch wel een zonnetje. De huisjes rond nummer 40 niet accepteren als je wat zon zoekt, dit hadden wij niet door in de regenbui waarin we aankwamen. Deze camping is prima als je er veel erop uit trekt.
2 years ago

bouvier
French
Le camping Le Todos est agréable. La qualité vient aussi du fait que l'on a accès au "Green Park" qui a un standing supérieur et de bonnes prestations. L'animation est très bien, les animateurs, Boris, Magali et Guillaume sont vraiment très sympas.
2 years ago

GENTIL
French
nous avons passes un sejour formidable , le cadre est tres joli et calme .Tout est adapté pour les enfants .Des animations pour tous .Un grand merci à Boris Magali Guillaume et toute l'équipe du camping pour leur gentillesse et leur énergie , toujours dispo et serviables . La nourriture ecxellent surtout les pizzas gigantesques , je ne vous parle pas de la paella et des moules frites ! Un tres bon rapport qualité/prix pour tout ce que l'on a fait .R.D.V pris pour l'année prochaine ;
2 years ago

Roel/Jaco
Dutch
Wij zijn hier met de motor 2 jaar in augustus voor ruim een week geweest. De camping ligt in een V-vormig dal, de zon komt pas laat op en is om 18.00u al weer weg. Als je wilt zwemmen moet je even naar de overkant (Green Park) lopen daar hebben ze een mooi zwembad. Wij hebben elke dag in het restaurant van Green Park gegeten, een beetje aan de prijs maar het eten en de bediening was uitstekend. De camping heeft grote plaatsen en kleine plaatsen. Kijk even op het campingbord op welke plaats je staat. Wij wisten niet dat we (klein tentje en 2 motoren) op de “kleinste” grote plaats stonden en moesten ondanks hevige protesten voor een grote plaats betalen.
2 years ago

Monique
Dutch
Afgelopen twee weken gebivakkeerd in een chalet op Le Todos. Camping was voor circa 70% bezet ondanks dat het hoofdseizoen was. Verder geen animatie voor de kinderen op Le Todos. Camping wordt hoofdzakelijk bewoont door Fransen. Voor alle faciliteiten dien je naar de naastgelegen camping Greenpark te lopen. Meer betrokken worden als gast bij camping Greenpark (kinderen) is aan te bevelen. De camping is uitermate geschikt om de omgeving te verkennen ( strand, Nice, Grasse etc). Wat ook makkelijk is is de gratis busshuttle naar het strand. Samengevat geen bijzondere camping een geen aanbeveling voor ouders met kinderen in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar.
2 years ago

lutkal
Dutch
We huurden een stacaravan voor 4 die wel wat klein uitviel en niet al te veel opbergruimte had maar door het mooie weer hebben we gelukkig altijd buiten kunnen zitten. In juni is de bar tijdens de middag dicht en dat vonden we soms wel jammer. Het was er nog erg rustig en we konden dus volop genieten van het zwembad. Het eten in het restaurant was op 1 keer na erg lekker en niet duur. Overdag wel veel lawaai door het snoeien van bomen (vanaf half 8!) maar ik ga ervan uit dat dat seizoensgebonden is. Er was inderdaad geen animatie maar daar houden wij toch niet van. Prima uitvalbasis voor prachtige tochtjes. Fietspad naar Nice ! Ik zou terugkomen maar dan een grotere caravan huren. Niet zo geschikt voor mensen die slecht te been zijn wegens flinke klim naar zwembad en bar/restaurant.
2 years ago