Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (11 votes )

Le Moulin des Iscles


83520, Roquebrune sur Argens
France

Le Moulin des Iscles is a campsite in Roquebrune sur Argens, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Le Moulin des Iscles has wifi, a camping shop and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans
Apartments

Facilities
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Kids animation

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

ROHE
Dutch
Overzichtelijke camping net buiten het dorp en een stukje van de doorgaande weg af. Er hangt een authentieke en fijne sfeer. Prima ontvangst en hardwerkend, vriendelijk personeel. Restaurant met prachtig terras waar je een eenvoudige (maar prima) maaltijd kunt eten. De plekken zijn klein. Het sanitair is oud maar netjes. Keurig en fijn zwembad. Het speelveld stelt weinig voor, oude speeltoestellen. Af en toe is er een avond met bingo of muziek, verder is er geen animatie. Ondanks dat hebben onze kinderen zich uitstekend vermaakt. Deze camping heeft aandacht en liefde nodig, maar heeft zeer veel potentie. De locatie aan de rivier is rustig en idyllisch, de kampeerplekken aan de rivier zijn ook de mooiste plekken. De camping is een fantastische plek om de prachtige omgeving te verkennen, je kunt alle kanten op. De prijs-kwaliteit verhouding is wat ons betreft prima. De nieuwe eigenaar heeft veel plannen om de camping op te knappen!
1 year ago

Dagmar
Dutch
Thuis deze Flowercamping uitgekozen, omdat het niet direct aan de kust ligt. Wij dachten dat dit zou schelen in prijs, lawaai en drukte. Helaas kwamen we bedrogen uit. De camping was overdag stilletjes, maar met name in de ochtend (6:15u werden we wakker van de schoonmaakster in het toiletgebouw...) en de avond (té harde livemuziek bij de receptie) was er veel geluidsoverlast. De plekken zijn relatief klein en dicht op elkaar, maar bieden wel genoeg schaduw door de bomen, heggen en planten. Het golfkarretje scheurt hard over de camping om kinderen van/naar animatie te brengen. Toiletgebouw is eenvoudig, maar wel op orde. Vaak rioollucht dus stankoverlast.Het nieuwe zwembadje is lekker voor een beetje verkoeling en biedt mooi uitzicht. Kinderen klaagden wel over prikkende ogen door de hoeveelheid chloor. Riviertje vergane glorie, niemand...De eigenaar van de camping is ok, spreekt alleen nauwelijks Engels. Té duur en ongezellig.
2 years ago

Cees
Dutch
Er zijn diverse punten voor verbetering vatbaar. Nummering van de plaatsen klopte niet. Sanitair was niet altijd schoon Plaatsen zijn soms klein Restaurant weinig keuze Eigenaar is te vriendelijk
3 years ago

Marjolijn
Dutch
Manager en personeel waren vriendelijk en behulpzaam. We hebben ondanks omstandigheden rond COVID-19 een heerlijke en ontspannen vakantie gehad.
3 years ago

Midas
Dutch
Kleine en hele gezellige camping. Vooral gezinnen maar ook leuk voor jongeren. Gezellige medewerkers zijn heel toegankelijk en vriendelijk.
3 years ago

Wendy
Dutch
Rustige kleine camping, met een heerlijk zwembad.
3 years ago

Joke
Dutch
Pitch 15, hangt een enorme vieze rioollucht. Het ontnam ons vaak de eetlust en vakantiegevoel. Jammer, terwijl het een mooi plekje aan het water is !
3 years ago

familie
Dutch
+ zeer vriendelijk en behulpzaam personeel/uitbaters + erg mooi zwembad, ideaal met kinderen + toiletpapier aanwezig + rustige camping - sanitaire ruimtes zijn heel krap - sommige plaatsen bieden weinig schaduw en/of mogelijkheid om een waslijn op te hangen - restaurant met zeer weinig keuze - aanbod in het winkeltje is extreem beperkt
3 years ago

Renata
Dutch
Prima camping en je kan er goed vissen prima caravan en met airco alles prima
3 years ago

Marjan
Dutch
Het zou nog mooier zijn als de struiken weg zouden zijn zodat je de rivier kan zien bij een plaats aan het water . Iets meer privacy als je op de toilet zit, toilet zit aan campingplaats. Verder super !
3 years ago

Ron en Willy
Dutch
Wij hebben in het naseizoen 4 weken in een mobile home op deze camping doorgebracht. Mobile home was van alle gemakken voorzien, o.a. airco en was prachtig gelegen aan de rivier Argens. De campingleiding was erg plezierig, vooral de Vlaams sprekende receptioniste was zeer gastvrij. Complimenten! Camping is al voor een groot gedeelte gerenoveerd met o.a. een prachtig zwembad. Het toiletgebruik dient nog wel gerenoveerd te worden. De camping is rustig gelegen en vormt een perfecte uitvalsbasis om de Côte d’Azur te verkennen. Kortom, wij hebben het hier bijzonder naar onze zin gehad.
3 years ago