Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
Hundar
Tvättmaskiner
4 / 5 (10 röster)

Le Moulin des Iscles


83520, Roquebrune sur Argens
Frankrike

Le Moulin des Iscles är en camping i Roquebrune sur Argens, Frankrike, som ligger i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur. Le Moulin des Iscles har wifi, en campingshop och en restaurang. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi
Tält

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Campingshop
Snacksbar
Restaurang
Rullstolsanpassat

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Bilfri

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Dagmar
Nederländska
Thuis deze Flowercamping uitgekozen, omdat het niet direct aan de kust ligt. Wij dachten dat dit zou schelen in prijs, lawaai en drukte. Helaas kwamen we bedrogen uit. De camping was overdag stilletjes, maar met name in de ochtend (6:15u werden we wakker van de schoonmaakster in het toiletgebouw...) en de avond (té harde livemuziek bij de receptie) was er veel geluidsoverlast. De plekken zijn relatief klein en dicht op elkaar, maar bieden wel genoeg schaduw door de bomen, heggen en planten. Het golfkarretje scheurt hard over de camping om kinderen van/naar animatie te brengen. Toiletgebouw is eenvoudig, maar wel op orde. Vaak rioollucht dus stankoverlast.Het nieuwe zwembadje is lekker voor een beetje verkoeling en biedt mooi uitzicht. Kinderen klaagden wel over prikkende ogen door de hoeveelheid chloor. Riviertje vergane glorie, niemand...De eigenaar van de camping is ok, spreekt alleen nauwelijks Engels. Té duur en ongezellig.
4 månader sedan

Cees
Nederländska
Er zijn diverse punten voor verbetering vatbaar. Nummering van de plaatsen klopte niet. Sanitair was niet altijd schoon Plaatsen zijn soms klein Restaurant weinig keuze Eigenaar is te vriendelijk
1 år sedan

Marjolijn
Nederländska
Manager en personeel waren vriendelijk en behulpzaam. We hebben ondanks omstandigheden rond COVID-19 een heerlijke en ontspannen vakantie gehad.
1 år sedan

Midas
Nederländska
Kleine en hele gezellige camping. Vooral gezinnen maar ook leuk voor jongeren. Gezellige medewerkers zijn heel toegankelijk en vriendelijk.
1 år sedan

Wendy
Nederländska
Rustige kleine camping, met een heerlijk zwembad.
1 år sedan

Joke
Nederländska
Pitch 15, hangt een enorme vieze rioollucht. Het ontnam ons vaak de eetlust en vakantiegevoel. Jammer, terwijl het een mooi plekje aan het water is !
1 år sedan

familie
Nederländska
+ zeer vriendelijk en behulpzaam personeel/uitbaters + erg mooi zwembad, ideaal met kinderen + toiletpapier aanwezig + rustige camping - sanitaire ruimtes zijn heel krap - sommige plaatsen bieden weinig schaduw en/of mogelijkheid om een waslijn op te hangen - restaurant met zeer weinig keuze - aanbod in het winkeltje is extreem beperkt
1 år sedan

Renata
Nederländska
Prima camping en je kan er goed vissen prima caravan en met airco alles prima
1 år sedan

Marjan
Nederländska
Het zou nog mooier zijn als de struiken weg zouden zijn zodat je de rivier kan zien bij een plaats aan het water . Iets meer privacy als je op de toilet zit, toilet zit aan campingplaats. Verder super !
1 år sedan

Ron en Willy
Nederländska
Wij hebben in het naseizoen 4 weken in een mobile home op deze camping doorgebracht. Mobile home was van alle gemakken voorzien, o.a. airco en was prachtig gelegen aan de rivier Argens. De campingleiding was erg plezierig, vooral de Vlaams sprekende receptioniste was zeer gastvrij. Complimenten! Camping is al voor een groot gedeelte gerenoveerd met o.a. een prachtig zwembad. Het toiletgebruik dient nog wel gerenoveerd te worden. De camping is rustig gelegen en vormt een perfecte uitvalsbasis om de Côte d’Azur te verkennen. Kortom, wij hebben het hier bijzonder naar onze zin gehad.
1 år sedan