Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
4 / 5 (10 voti)

Le Moulin des Iscles


83520, Roquebrune sur Argens
Francia

Le Moulin des Iscles è un campeggio a Roquebrune sur Argens, Francia. Le Moulin des Iscles ha wifi, un negozio campeggio e un ristorante. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Dagmar
Olandese
Thuis deze Flowercamping uitgekozen, omdat het niet direct aan de kust ligt. Wij dachten dat dit zou schelen in prijs, lawaai en drukte. Helaas kwamen we bedrogen uit. De camping was overdag stilletjes, maar met name in de ochtend (6:15u werden we wakker van de schoonmaakster in het toiletgebouw...) en de avond (té harde livemuziek bij de receptie) was er veel geluidsoverlast. De plekken zijn relatief klein en dicht op elkaar, maar bieden wel genoeg schaduw door de bomen, heggen en planten. Het golfkarretje scheurt hard over de camping om kinderen van/naar animatie te brengen. Toiletgebouw is eenvoudig, maar wel op orde. Vaak rioollucht dus stankoverlast.Het nieuwe zwembadje is lekker voor een beetje verkoeling en biedt mooi uitzicht. Kinderen klaagden wel over prikkende ogen door de hoeveelheid chloor. Riviertje vergane glorie, niemand...De eigenaar van de camping is ok, spreekt alleen nauwelijks Engels. Té duur en ongezellig.
3 mesi ago

Cees
Olandese
Er zijn diverse punten voor verbetering vatbaar. Nummering van de plaatsen klopte niet. Sanitair was niet altijd schoon Plaatsen zijn soms klein Restaurant weinig keuze Eigenaar is te vriendelijk
1 anno ago

Marjolijn
Olandese
Manager en personeel waren vriendelijk en behulpzaam. We hebben ondanks omstandigheden rond COVID-19 een heerlijke en ontspannen vakantie gehad.
1 anno ago

Midas
Olandese
Kleine en hele gezellige camping. Vooral gezinnen maar ook leuk voor jongeren. Gezellige medewerkers zijn heel toegankelijk en vriendelijk.
1 anno ago

Wendy
Olandese
Rustige kleine camping, met een heerlijk zwembad.
1 anno ago

Joke
Olandese
Pitch 15, hangt een enorme vieze rioollucht. Het ontnam ons vaak de eetlust en vakantiegevoel. Jammer, terwijl het een mooi plekje aan het water is !
1 anno ago

familie
Olandese
+ zeer vriendelijk en behulpzaam personeel/uitbaters + erg mooi zwembad, ideaal met kinderen + toiletpapier aanwezig + rustige camping - sanitaire ruimtes zijn heel krap - sommige plaatsen bieden weinig schaduw en/of mogelijkheid om een waslijn op te hangen - restaurant met zeer weinig keuze - aanbod in het winkeltje is extreem beperkt
1 anno ago

Renata
Olandese
Prima camping en je kan er goed vissen prima caravan en met airco alles prima
1 anno ago

Marjan
Olandese
Het zou nog mooier zijn als de struiken weg zouden zijn zodat je de rivier kan zien bij een plaats aan het water . Iets meer privacy als je op de toilet zit, toilet zit aan campingplaats. Verder super !
1 anno ago

Ron en Willy
Olandese
Wij hebben in het naseizoen 4 weken in een mobile home op deze camping doorgebracht. Mobile home was van alle gemakken voorzien, o.a. airco en was prachtig gelegen aan de rivier Argens. De campingleiding was erg plezierig, vooral de Vlaams sprekende receptioniste was zeer gastvrij. Complimenten! Camping is al voor een groot gedeelte gerenoveerd met o.a. een prachtig zwembad. Het toiletgebruik dient nog wel gerenoveerd te worden. De camping is rustig gelegen en vormt een perfecte uitvalsbasis om de Côte d’Azur te verkennen. Kortom, wij hebben het hier bijzonder naar onze zin gehad.
1 anno ago