Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (13 votes )

Lac de Veronne


24540, Monpazier (Dordogne)
France

Lac de Veronne is a campsite with 30 pitches in Monpazier (Dordogne), France, located in the Aquitaine region. Lac de Veronne has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Alice
French
Nous n'avons jamais été aussi bien, au calme, avec une si jolie vue. Un vrai petit paradis! Merci pour tout!
1 year ago

Alice
Dutch
Het was er heerlijk, we wilden graag met een dag verlengen, en dat kon omdat het nog voorseizoen was. Met spijt in het hart zijn we uiteindelijk huiswaarts gekeerd, het was geniaal. Nooit eerder waren op zo'n idylische plek, in de natuur, aan het water, prachtig uitzicht. Werkelijk waar een paradijsje! Richard en Margot, bedankt voor alles.
1 year ago

Elise
Dutch
De aandacht waarmee er met de paarden word omgegaan, zie je ook terug in de warme en duidelijke begeleiding naar de kinderen in de paarden taal en horsemanship cursussen. De kinderen hebben zoveel ervaren en vonden vooral het grondwerk leuk, leerzaam en uniek Heerlijk zwemmeer en ruime omgeving , mooie huisjes. De eigenaren hebben oog voor schoonheid ( huisje retro inrichting , mooie zorgzame omgang met de dieren en een Visie /missie over omgang met paarden )
3 years ago

Jan-Hein
Dutch
Heerlijke camping, meertje en omgeving (waar je ook kunt wandelen, klimmen, kanoën, stadjes bezoeken etc.). Dochter helemaal gelukkig met de paarden (lessen, verzorging). Het gaat er zeer relaxed aan toe en op de dagen dat eigenaars Margot en Richard koken, is het er lekker smullen.
3 years ago

Karin
Dutch
Als je graag met voornamelijk Nederlanders in Frankrijk wilt zijn, is dit de plek om naartoe te gaan. Het meer is fijn, paardenliefhebbers komen volop aan hun trekken. Het is lekker eten in het restaurant op de camping. Bijna alle plekken waren bezet door Nederlanders, die er lang bleven (minstens een week). Als dat je wens is, ga vooral hier naartoe.
3 years ago

Josca
Dutch
Mijn jeugd op deze camping doorgebracht. Denk er nog vaak aan terug. Wat een fantastische vrije plek. Verliefd worden, paardrijden, kampvuur, zon, bergen, natuur, zwemmen...ik mis die tijd op deze mooie camping!
3 years ago

Marisa
French
Pour un petit séjour de 4 jours sur Monpazier fin août de cette année, quelle déception ! Le site-même est pourtant bien situé et agréable, bien ombragé. Camping en fin de vie ? Sanitaires à rénover, plus aucun entretien, hygiène douteuse, poubelles même plus vidées ! Le "lac" ne donne vraiment pas envie de s'y baigner. De plus, le gérant pratique des tarifs soi-disants "préférentiels" mais prohibitifs au vu des prestations proposées, avec paiement uniquement en liquide !!!! Pas de facture en bonne et due forme... Â dénoncer ! Camping donné pour 3 étoiles sur un autre site que le vôtre (2007), aujourd'hui en vaut à peine une ! Informez vos éventuels vacanciers !
3 years ago

JB
Dutch
Prachtige plek, maar wel erg veel achterstallig onderhoud en weinig service voor de niet geringe prijzen
3 years ago

Irm franssen
Dutch
Doordat er geen auto's op het terrein mogen heb je volledig uitzicht op de mooie glooiende natuur en rust!! Je leeft in de natuur en zwemt in natuurwater wat heerlijk zuiver water is. Richard en Margot zijn hardwerkende leuke mensen die twee maanden (denk ik) hun idyllische plek delen met andere mensen. De canard van Richard is heerlijk en met de krekels op de achtergrond is het heerlijk op het terras met uitzicht over het meer. Kortom een unieke plek waar je heel even van mag meegenieten!!!
3 years ago