Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
4.5 / 5 (13 röster )

Lac de Veronne


24540, Monpazier (Dordogne)
Frankrike

Lac de Veronne är en camping med 30 platser i Monpazier (Dordogne), Frankrike, som ligger i regionen Akvitanien. Lac de Veronne har wifi, en restaurang och en inomhuspool. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats och en tennisplan.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
Snacksbar
Restaurang
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Bilfri

Rekreation
Lekplats
Utomhuspool
Tennisplan

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Alice
Franska
Nous n'avons jamais été aussi bien, au calme, avec une si jolie vue. Un vrai petit paradis! Merci pour tout!
1 år sedan

Alice
Nederländska
Het was er heerlijk, we wilden graag met een dag verlengen, en dat kon omdat het nog voorseizoen was. Met spijt in het hart zijn we uiteindelijk huiswaarts gekeerd, het was geniaal. Nooit eerder waren op zo'n idylische plek, in de natuur, aan het water, prachtig uitzicht. Werkelijk waar een paradijsje! Richard en Margot, bedankt voor alles.
1 år sedan

Elise
Nederländska
De aandacht waarmee er met de paarden word omgegaan, zie je ook terug in de warme en duidelijke begeleiding naar de kinderen in de paarden taal en horsemanship cursussen. De kinderen hebben zoveel ervaren en vonden vooral het grondwerk leuk, leerzaam en uniek Heerlijk zwemmeer en ruime omgeving , mooie huisjes. De eigenaren hebben oog voor schoonheid ( huisje retro inrichting , mooie zorgzame omgang met de dieren en een Visie /missie over omgang met paarden )
3 år sedan

Jan-Hein
Nederländska
Heerlijke camping, meertje en omgeving (waar je ook kunt wandelen, klimmen, kanoën, stadjes bezoeken etc.). Dochter helemaal gelukkig met de paarden (lessen, verzorging). Het gaat er zeer relaxed aan toe en op de dagen dat eigenaars Margot en Richard koken, is het er lekker smullen.
3 år sedan

Karin
Nederländska
Als je graag met voornamelijk Nederlanders in Frankrijk wilt zijn, is dit de plek om naartoe te gaan. Het meer is fijn, paardenliefhebbers komen volop aan hun trekken. Het is lekker eten in het restaurant op de camping. Bijna alle plekken waren bezet door Nederlanders, die er lang bleven (minstens een week). Als dat je wens is, ga vooral hier naartoe.
3 år sedan

Josca
Nederländska
Mijn jeugd op deze camping doorgebracht. Denk er nog vaak aan terug. Wat een fantastische vrije plek. Verliefd worden, paardrijden, kampvuur, zon, bergen, natuur, zwemmen...ik mis die tijd op deze mooie camping!
3 år sedan

Marisa
Franska
Pour un petit séjour de 4 jours sur Monpazier fin août de cette année, quelle déception ! Le site-même est pourtant bien situé et agréable, bien ombragé. Camping en fin de vie ? Sanitaires à rénover, plus aucun entretien, hygiène douteuse, poubelles même plus vidées ! Le "lac" ne donne vraiment pas envie de s'y baigner. De plus, le gérant pratique des tarifs soi-disants "préférentiels" mais prohibitifs au vu des prestations proposées, avec paiement uniquement en liquide !!!! Pas de facture en bonne et due forme... Â dénoncer ! Camping donné pour 3 étoiles sur un autre site que le vôtre (2007), aujourd'hui en vaut à peine une ! Informez vos éventuels vacanciers !
3 år sedan

JB
Nederländska
Prachtige plek, maar wel erg veel achterstallig onderhoud en weinig service voor de niet geringe prijzen
3 år sedan

Irm franssen
Nederländska
Doordat er geen auto's op het terrein mogen heb je volledig uitzicht op de mooie glooiende natuur en rust!! Je leeft in de natuur en zwemt in natuurwater wat heerlijk zuiver water is. Richard en Margot zijn hardwerkende leuke mensen die twee maanden (denk ik) hun idyllische plek delen met andere mensen. De canard van Richard is heerlijk en met de krekels op de achtergrond is het heerlijk op het terras met uitzicht over het meer. Kortom een unieke plek waar je heel even van mag meegenieten!!!
3 år sedan

Laure
Nederländska
We wilden graag dat onze dochter (een meisje uit de stad) in contact kwam met de natuur. Afgelopen zomer had ze paard gereden met haar grootouders in de Camargue. Nu hebben we, als gezin, kennis gemaakt met Clever Horsemanship en horsefulness omgaan met de paarden en pony's van Margot en Richard. Margot gaf ons elke ochtend les. Onze dochter genoot zichtbaar. En ook wijzelf hebben een heerlijke tijd gehad en veel geleerd. Het was ontspannen, en we hebben echt een ontwikkeling doorgemaakt. Ik merkte zelf bijvoorbeeld dat ik of te weinig duidelijk of te veel duidelijk was tegen mijn paard. Ik heb daarin een balans gevonden. 's Middags maakten we mooie wandelingen. We huurden het huisje Mouly Première, en dat was supergezellig met de houtkachel. We komen zeker terug!
3 år sedan

Susan Lasschuit
Nederländska
Positief waren het meertje ruime plaatsen en lekkere eend klaargemaakt door instructeur. Nadelen camping is echt vergane glorie. Kapotte stoelen op terras, oude caravans die te huur zijn, oud sanitair en oude bungalow. Bijna geen faciliteiten. Broodjes in de ochtend en 2x per week mogelijkheid tot eten op terras vanaf 20uur. Cursus paardentaal werd erg gewaardeerd. De ochtenduren die door de instructrice werden gegeven daar in tegen niet. Benadering door haar was alles behalve positief richting de kinderen. Opmerkingen waren gemeen en kwamen hard aan bij onze dochter.
3 år sedan

Marisa
Nederländska
Wij hadden het huisje gehuurd, perfect. Van het sanitair op de camping kan ik dus niets zeggen. De plek ademt rust en ruimte uit. Het is een Nederlandse enclave, maar wel een prettige relaxte. Wij hebben 2 paardemeisjes van 11 en 13 die de hele week les hebben gehad, zij willen volgend jaar terug, en zaten huilend in de auto bij vertrek. Hoe Margot de kinderen lesgeeft en de omgang met paarden/kinderen is zo bijzonder. Het meertje is heerlijk om te zwemmen. Monpazier is een leuk bastiondorpje, voor de rest is de nabije omgeving redelijk oninteressant. Plek om bij te komen, en de kinderen te laten laven aan de clever horsemanshiplessen.
3 år sedan

Rick
Nederländska
Aan het Lac de Veronne kan je kamperen (deden wij), of iets huren, zwemmen, zeilen en bovenal op een zeer interessante en eerljke maniet met paarden leren omgaan (deden wij). Het is echt een plek om terug te keren. We zijn geinspireerd en uitgerust terug gekomen. Bewondering voor de mensen die dit hebben opgezet!
3 år sedan