Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (10 voti)

Lac de Veronne


24540, Monpazier (Dordogne)
Francia

Lac de Veronne è un campeggio con 30 tende a Monpazier (Dordogne), Francia. Lac de Veronne ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Elise
Olandese
De aandacht waarmee er met de paarden word omgegaan, zie je ook terug in de warme en duidelijke begeleiding naar de kinderen in de paarden taal en horsemanship cursussen. De kinderen hebben zoveel ervaren en vonden vooral het grondwerk leuk, leerzaam en uniek Heerlijk zwemmeer en ruime omgeving , mooie huisjes. De eigenaren hebben oog voor schoonheid ( huisje retro inrichting , mooie zorgzame omgang met de dieren en een Visie /missie over omgang met paarden )
1 anno ago

Jan-Hein
Olandese
Heerlijke camping, meertje en omgeving (waar je ook kunt wandelen, klimmen, kanoën, stadjes bezoeken etc.). Dochter helemaal gelukkig met de paarden (lessen, verzorging). Het gaat er zeer relaxed aan toe en op de dagen dat eigenaars Margot en Richard koken, is het er lekker smullen.
1 anno ago

Karin
Olandese
Als je graag met voornamelijk Nederlanders in Frankrijk wilt zijn, is dit de plek om naartoe te gaan. Het meer is fijn, paardenliefhebbers komen volop aan hun trekken. Het is lekker eten in het restaurant op de camping. Bijna alle plekken waren bezet door Nederlanders, die er lang bleven (minstens een week). Als dat je wens is, ga vooral hier naartoe.
1 anno ago

Josca
Olandese
Mijn jeugd op deze camping doorgebracht. Denk er nog vaak aan terug. Wat een fantastische vrije plek. Verliefd worden, paardrijden, kampvuur, zon, bergen, natuur, zwemmen...ik mis die tijd op deze mooie camping!
1 anno ago

JB
Olandese
Prachtige plek, maar wel erg veel achterstallig onderhoud en weinig service voor de niet geringe prijzen
1 anno ago

Irm franssen
Olandese
Doordat er geen auto's op het terrein mogen heb je volledig uitzicht op de mooie glooiende natuur en rust!! Je leeft in de natuur en zwemt in natuurwater wat heerlijk zuiver water is. Richard en Margot zijn hardwerkende leuke mensen die twee maanden (denk ik) hun idyllische plek delen met andere mensen. De canard van Richard is heerlijk en met de krekels op de achtergrond is het heerlijk op het terras met uitzicht over het meer. Kortom een unieke plek waar je heel even van mag meegenieten!!!
1 anno ago

Laure
Olandese
We wilden graag dat onze dochter (een meisje uit de stad) in contact kwam met de natuur. Afgelopen zomer had ze paard gereden met haar grootouders in de Camargue. Nu hebben we, als gezin, kennis gemaakt met Clever Horsemanship en horsefulness omgaan met de paarden en pony's van Margot en Richard. Margot gaf ons elke ochtend les. Onze dochter genoot zichtbaar. En ook wijzelf hebben een heerlijke tijd gehad en veel geleerd. Het was ontspannen, en we hebben echt een ontwikkeling doorgemaakt. Ik merkte zelf bijvoorbeeld dat ik of te weinig duidelijk of te veel duidelijk was tegen mijn paard. Ik heb daarin een balans gevonden. 's Middags maakten we mooie wandelingen. We huurden het huisje Mouly Première, en dat was supergezellig met de houtkachel. We komen zeker terug!
1 anno ago

Susan Lasschuit
Olandese
Positief waren het meertje ruime plaatsen en lekkere eend klaargemaakt door instructeur. Nadelen camping is echt vergane glorie. Kapotte stoelen op terras, oude caravans die te huur zijn, oud sanitair en oude bungalow. Bijna geen faciliteiten. Broodjes in de ochtend en 2x per week mogelijkheid tot eten op terras vanaf 20uur. Cursus paardentaal werd erg gewaardeerd. De ochtenduren die door de instructrice werden gegeven daar in tegen niet. Benadering door haar was alles behalve positief richting de kinderen. Opmerkingen waren gemeen en kwamen hard aan bij onze dochter.
1 anno ago

Marisa
Olandese
Wij hadden het huisje gehuurd, perfect. Van het sanitair op de camping kan ik dus niets zeggen. De plek ademt rust en ruimte uit. Het is een Nederlandse enclave, maar wel een prettige relaxte. Wij hebben 2 paardemeisjes van 11 en 13 die de hele week les hebben gehad, zij willen volgend jaar terug, en zaten huilend in de auto bij vertrek. Hoe Margot de kinderen lesgeeft en de omgang met paarden/kinderen is zo bijzonder. Het meertje is heerlijk om te zwemmen. Monpazier is een leuk bastiondorpje, voor de rest is de nabije omgeving redelijk oninteressant. Plek om bij te komen, en de kinderen te laten laven aan de clever horsemanshiplessen.
1 anno ago

Rick
Olandese
Aan het Lac de Veronne kan je kamperen (deden wij), of iets huren, zwemmen, zeilen en bovenal op een zeer interessante en eerljke maniet met paarden leren omgaan (deden wij). Het is echt een plek om terug te keren. We zijn geinspireerd en uitgerust terug gekomen. Bewondering voor de mensen die dit hebben opgezet!
1 anno ago