Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
3.5 / 5 (7 votes )

Hortus La Route des Vins


01140, Thoissey
France

Hortus La Route des Vins is a campsite in Thoissey, France, located in the Rhône-Alpes region. To wash your clothing there are laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation

Sanitary
Baby change facilities
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

astridk
Dutch
vriendelijk ontvangst . sanitair word op z'n Frans schoon , en het riool was erg goed te ruiken. gemaakt.de hond mocht mee
3 years ago

burdeyron
French
tres beau site. depuis 40 ans que nous sommes forfaitaires au camping de thoissey nous n'avons jamais vu ça. une femme de menage qui ne viens jamais. avant il y en avait 2. des sanitaires tres sales. le camping tondu 2 fois dans la saisons. qui est d' avril a septembre. et maintenant des vendangeurs qui font secher leurs matelas sales contre les arbres. et le linge sur les haies. quelle vue pour un camping 3 etoiles.
3 years ago

dhr wagenaar
Dutch
Rustige camping met genoeg plek naar keuze.. Helaas vrijwel alleen maar franse mensen die regelmatig tot in de vroege uurtjes borrelen en genoeg geluid produceren om het 60 meter verder nog goed te horen. Een paar nederlandse families gezien die 's avonds aankwamen en 's ochtends alweer vertrokken waren (richting het zuiden neem ik aan). Er heerst dus eigenlijk geen gemoedelijke sfeer. Het sanitair is vrij nieuw en schoon, dat is wel een groot pluspunt! (zeker voor franse begrippen). De huidige beheerder is druk bezig om de een beetje "doodgebloedde" camping weer een nieuw leven in te blazen. Animatie en bezigheden 's avonds, tot zover gezien ontbreekt tot nogtoe compleet op deze camping (is jammer). Het was ook jammer dat het weer in onze verblijfsperiode (half juli) niet meewerkte (regen, regen en nog meer regen)
3 years ago

J
Dutch
We zijn hier op onze terugreis 1 nacht geweest. We werden vriendelijk ontvangen door de receptie. Spreken prima Engels. We mochten zelf een plekje uitzoeken. Dat was niet zo moeilijk want het was erg rustig op de camping. Prachtig nieuw sanitairgebouw dat s'avonds om 21:00 dicht gaat omdat ze anders bang zijn dat de jeugd er gaat rondhangen. Dan moet je gebruik maken van het oude toiletgebouw. Dat is echt oud. We kregen een code voor gratis wifi op het terras voor de receptie. Er is een nieuw speel/voetbalveld, en er moet ook nog een zwembad zijn maar die hebben we niet opgezocht. Je kunt zien dat er nieuw leven in wordt geblazen, en dit is echt wel een camping waar wat van te maken is. Voor 1 overnachting met 4 personen, een vouwwagen en de auto moetsen we €15,00 betalen + €2,00 voor de stroom. Naast de camping zit een restaurant waar we heerlijk gegeten hebben. De camping ligt een 20 minuten vanaf de snelweg Lyon-Macon. Voor ons een camping om te onthouden.
3 years ago

Lydia
Dutch
We zijn hier maar een nachtje geweest, op weg naar het zuiden. Vriendelijke ontvangst, Engels geen probleem bij de receptie en er is een Nederlandse beheerder. Op zich een prima camping, plaatsen leken redelijk ruim, mooi zwembad met glijbaan en duikplank, leuke ligging aan grote rivier, prima afhaalmaaltijd gehad, nieuwe sanitair gebouw mooi en behoorlijk schoon. Wel erg rustig ondanks hoogseizoen, leek door Nederlanders inderdaad vooral gebruikt te worden als een doortrekkerscamping. Toch denk ik dat het ook voor een langer verblijf een leuke camping kan zijn. Alleen niet vergeten broodjes te bestellen de dag ervoor, anders heb je 's mogens niets.
3 years ago