Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
3.5 / 5 (7 röster )

Hortus La Route des Vins


01140, Thoissey
Frankrike

Hortus La Route des Vins är en camping i Thoissey, Frankrike, som ligger i regionen Rhône-Alpes. För att tvätta dina kläder finns torktumlare tillgängliga

Kännetecken för plats

Bilder

Recensioner

astridk
Nederländska
vriendelijk ontvangst . sanitair word op z'n Frans schoon , en het riool was erg goed te ruiken. gemaakt.de hond mocht mee
3 år sedan

burdeyron
Franska
tres beau site. depuis 40 ans que nous sommes forfaitaires au camping de thoissey nous n'avons jamais vu ça. une femme de menage qui ne viens jamais. avant il y en avait 2. des sanitaires tres sales. le camping tondu 2 fois dans la saisons. qui est d' avril a septembre. et maintenant des vendangeurs qui font secher leurs matelas sales contre les arbres. et le linge sur les haies. quelle vue pour un camping 3 etoiles.
3 år sedan

dhr wagenaar
Nederländska
Rustige camping met genoeg plek naar keuze.. Helaas vrijwel alleen maar franse mensen die regelmatig tot in de vroege uurtjes borrelen en genoeg geluid produceren om het 60 meter verder nog goed te horen. Een paar nederlandse families gezien die 's avonds aankwamen en 's ochtends alweer vertrokken waren (richting het zuiden neem ik aan). Er heerst dus eigenlijk geen gemoedelijke sfeer. Het sanitair is vrij nieuw en schoon, dat is wel een groot pluspunt! (zeker voor franse begrippen). De huidige beheerder is druk bezig om de een beetje "doodgebloedde" camping weer een nieuw leven in te blazen. Animatie en bezigheden 's avonds, tot zover gezien ontbreekt tot nogtoe compleet op deze camping (is jammer). Het was ook jammer dat het weer in onze verblijfsperiode (half juli) niet meewerkte (regen, regen en nog meer regen)
3 år sedan

J
Nederländska
We zijn hier op onze terugreis 1 nacht geweest. We werden vriendelijk ontvangen door de receptie. Spreken prima Engels. We mochten zelf een plekje uitzoeken. Dat was niet zo moeilijk want het was erg rustig op de camping. Prachtig nieuw sanitairgebouw dat s'avonds om 21:00 dicht gaat omdat ze anders bang zijn dat de jeugd er gaat rondhangen. Dan moet je gebruik maken van het oude toiletgebouw. Dat is echt oud. We kregen een code voor gratis wifi op het terras voor de receptie. Er is een nieuw speel/voetbalveld, en er moet ook nog een zwembad zijn maar die hebben we niet opgezocht. Je kunt zien dat er nieuw leven in wordt geblazen, en dit is echt wel een camping waar wat van te maken is. Voor 1 overnachting met 4 personen, een vouwwagen en de auto moetsen we €15,00 betalen + €2,00 voor de stroom. Naast de camping zit een restaurant waar we heerlijk gegeten hebben. De camping ligt een 20 minuten vanaf de snelweg Lyon-Macon. Voor ons een camping om te onthouden.
3 år sedan

Lydia
Nederländska
We zijn hier maar een nachtje geweest, op weg naar het zuiden. Vriendelijke ontvangst, Engels geen probleem bij de receptie en er is een Nederlandse beheerder. Op zich een prima camping, plaatsen leken redelijk ruim, mooi zwembad met glijbaan en duikplank, leuke ligging aan grote rivier, prima afhaalmaaltijd gehad, nieuwe sanitair gebouw mooi en behoorlijk schoon. Wel erg rustig ondanks hoogseizoen, leek door Nederlanders inderdaad vooral gebruikt te worden als een doortrekkerscamping. Toch denk ik dat het ook voor een langer verblijf een leuke camping kan zijn. Alleen niet vergeten broodjes te bestellen de dag ervoor, anders heb je 's mogens niets.
3 år sedan

spijkstra
Nederländska
camping maakt nu deel uit van de hortus camping groep en is over genomen door een nederlandse eigenaar. De leiding spreekt goed engels. Er is een nieuwe entree gemaakt en het sanitair gebouw aan de kant van de Saône is helemaal gerenoveerd en voldoet aan alle eisen. De camping ziet er nu al veel verzorgder uit en je mag zelf een plekje uitzoeken. De camping is niet duur en is heel geschikt voor de doortrek naar het zuiden. Het enigste wat jammer is dat er geen brood op de camping te krijgen is. De camping heeft een mooi zwembad met glijbaan. Als de verbeteringen worden doorgezet waar ze mee begonnen zijn dan is deze camping ook geschikt voor een langer verblijf.
3 år sedan