Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Rental cabins
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (12 votes )

Vivacamp La Grappe Fleurie

Rue de la Grappe Fleurie
F-69820, Fleurie (Rhone)
France

Vivacamp La Grappe Fleurie is a campsite in Fleurie (Rhone), France, located in the Rhône-Alpes region. Vivacamp La Grappe Fleurie has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a rental cabin or a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Rental cabins
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Pablo
Dutch
Een serene en gastvrije kampeerplek waar Stephane en Marie de leiding hebben. Een prachtige locatie met veel lokale wijnkelders, aangename en zeer pittoreske fietspaden. Maar wat we het meest indrukwekkend vonden, was een tocht met de Mehari (elektrische auto), die je kunt huren bij de receptie, echt een must. We kijken ernaar uit om nog eens terug te komen.
11 months ago

hvdvoorde
Dutch
Rustige omgeving, geen massatoerisme
1 year ago

Eva
Dutch
Leuke en overzichtelijke camping met fijn zwembadje. 1 nachtje hier gestaan op doorreis. Sanitair wat verouderd maar prima voor een nachtje.
3 years ago

W Hage
Dutch
Mooie rustige camping midden in de wijnstreek van de beaujolais waar iedere week aandacht is voor de streekwijn dmv een gratis wijn proeverij. Behulzame eigenaar. Zowel voorcampingplaatsal huisjes verhuur. Zwembad die bij regen overdekt kan worden.
3 years ago

Fam. Buisman
Dutch
Vijf nachten geboekt. Camping is gemoedelijk. Staat van sanitair is zwaar verouderd en was niet schoon. Daarnaast zeer slecht verlicht. Klein zwembad wat verders prima is. Camping is vrij prijzig maar dat komt mogelijk door de 4 sterren welke wij wat overdreven vinden. 3 sterren zou meer passen. Nette camping maar zou hem persoonlijk meer als doorreis camping gebruiken. Eten wordt vers bereid vanuit een bouwkeet. Prijs kwaliteit verhouding is aan de hoge kant.
3 years ago

Bart
Dutch
Hele nette camping die wij hebben gebruikt voor doorreis naar het zuiden. De camping ligt tegen een klein dorpje aan tussen de wijnvelden/ heuvels. Pizza's worden vers gemaakt op de camping. Wij hebben de camping gebruikt voor onze doorreis, maar ik denk dat je hier prima een tijdje kan verblijven.
3 years ago

Peter
Dutch
Wij hebben deze camping gebruikt voor 1 nacht op terugreis en beviel prima. Vriendelijke ontvangst. Grote standplaats. Zwembad klein. Sanitair ook heel schoon, werd goed bijgehouden. Qua eetgelegenheden was er weinig op de camping (afhaal was dicht) en in het dorp was ook niet veel beschikbaar.
3 years ago

Trebla
Dutch
Super camping, goed en schoon sanitair, vriendelijke personeel. Alleen Tom Tom stuurt je langs heel smalle wegen maar de camping maakt alles goed
3 years ago

Lerang
Dutch
Fleuri had een avondmarkt met eettentjes (gefrituurde varkenslong, voor de liefhebber), resteerde een rommelig Frans dorpje met weinig te doen. Langgestrekte camping met royale plaatsen omheind met hoge heggen. Dus veel privacy, maar geen gemakkelijk burencontact. Zwembad zijn we niet aan toegekomen, maar echt geen camping voor de jeugd. 2 Sanitaire blokken, een ouder, een nieuwer. Ons geluk was het oudere blok: geen verlichting op de toiletten (was blijkbaar al een week stuk), daarom zag je het vuil niet (helaas wel in je neus …) Na één nacht met de staart tussen de benen vertrokken …
3 years ago

Anjo
Dutch
Als overnachting prima te doen. Vanaf de snelweg ongeveer 15 min rijden.
3 years ago

Fam Haase
Dutch
Prima camping voor onderweg, met kleine speeltuin en zwembad in een rustige omgeving.
3 years ago

Marja
Dutch
Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Vriendelijke en behulpzame eigenaar/medewerkster bij de receptie. Het sanitair zou wat bijgeverfd mogen worden. Waterkraan bij de afwasplek: een mengkraan zou fijn zijn. Warm water is heet, nu een dun straaltje. Royale staanplaatsen welke afgescheiden zijn met heggen. Iedere staanplaats heeft een watertappunt. Zwembad is goed, fijn dat bij minder mooi weer de overkapping dicht kan. Vanaf de camping kun je in de omgeving goed fietsen, wij hebben elektrische fietsen en daardoor heb je meer mogelijkheden.
3 years ago