Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Sailing/surfing
Washing machines
4.5 / 5 (16 votes )

Campsite Chrissa

Ethniki Odos Livadias Amfissas
33054, Delphi / Fokis
Greece

Campsite Chrissa is a campsite with 70 pitches in Delphi / Fokis, Greece, located in the Central Creece region. Campsite Chrissa has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool.

On Campsite Chrissa it's possible to camp with a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a tennis court and sailing/surfing.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area

Recreation
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Bike rental

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Marta F.
Italian
Bella struttura centrale onnicomprensiva, ristorante dalla splendida vista, buona organizzazione; piazzole grandi, in piano e livellate, sotto l'ombra di grandi alberi; molto tranquillo
1 year ago

D. Paasse
Dutch
Grote schaduwrijke plaatsen met prachtig uitzicht. Vriendelijk personeel, goed restaurant met lokale gerechten, mooi en schoon sanitair. Ideaal voor uitstapjes naar Delphi etc.
2 years ago

Derk van der Vos
Dutch
Wij waren eind juni 2012 op deze camping. Grote en rustige plaatsen in een landelijke omgeving. Uitstekend zwembad met afgescheiden gedeelte voor de kleintjes. Een uitstekend restaurant met terras en fraai uitzicht. Wij werden zeer gastvrij ontvangen. Een prima plek om van daaruit Delphi te bezoeken, maar ook andere bezienswaardigheden zijn met de auto zeer goed te doen. Wij hadden het er zo naar ons zin dat wij een paar dagen langer zijn gebleven dan we voornemens waren.
2 years ago

Ralph Dykstra
Dutch
Mijn vrouw en ik logeerden in juni 6 dagen in een van de uitstekende volledig ingerichte huisjes (soort ronde hut) terwijl onze 2 volwassen zoons vlakbij stonden met hun tent op de camping. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, ze deden alles om het ons naar onze zin te maken. Ik kan iedereen naar eer en geweten deze Chrissa Camping van harte aanbevelen. Chrissa Camping is overigens een perfecte standplaats om Delphi en omgeving te bezoeken.
2 years ago

Peter Massuger
Dutch
De camping heeft een prachtig uitzicht en ademt een serene rust uit. Grote schaduwrijke plaatsen en een mooi zwembad met ligweide. De eigenaresse en haar familie zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Je kunt er ook goed eten in het restaurant. De camping leent zich bij uitstek om Delphi en omgeving te verkennen. Het sanitair is van goede kwaliteit en werd erg netjes schoon gehouden. Je kunt er betalen met Anwb campingcheques (15 euro per nacht).
2 years ago

Rina Vos
Dutch
Deze camping bezoeken we al bijna 25 jaar. Het is de enige camping waar we, als we in Griekenland zijn, altijd een paar dagen naar toe gaan. Magnifiek uitzicht vanaf het zwembad en campingplaatsen! Eigenaren zijn gastvrij, verzorgen de camping uitstekend en serveren een goede maaltijd. Daarnaast is de locatie bijzonder gunstig voor uitstapjes richting Delphi, Amphissa, Itea en het Parnassosgebied.
2 years ago

B.van Ellen
Dutch
Wij komen al 15 jaar met de caravan in Griekenland, en zodoende kennen wij veel campings aldaar. Doch wij bezoeken ieder jaar camping Chrissa (dat is een must voor ons) De ligging is geweldig en praktish iedere plaats heeft een geweldig uitzicht over de grootste olijfboomgaard van Europa en de golf van Itea. En het is er heerlijk rustig. Het sanitair is zeer netjes en is te vergelijken met zoals men deze in Oostenrijk aantreft. Ook met de flora is het goed gesteld, de vrouw van de eigenaar is hier praktisch de gehele dag mee bezig. In de omgeving is genoeg te doen zoals Delfi natuurlijk, en de plaatsjes Arachova (skigebied), het klooster Osiou Louka, en het dorpje Galaxidi. Het eten op de camping is eenvoudig maar goed. De camping heeft een prachtig zwembad met uitzicht op het dal Aangrenzend aan het zwembad is er een nieuwe speeltuin.
2 years ago

rob
Dutch
Na vif jaar weer terug in Chrissa. De camping heeft het sanitair gerenoveerd. en de beplanting hier en daar wat aangepast. Het uitzich vanaf de camping is imposant,naar boven delphi en rondom olijfgaarden De familie die de camping runt is vriendelijk en behulpvaardig, De prijzen van camping en keuken voldoen aan het gebodene. De kaart van het restaurant is goed wat niet opde kaart staat beter, homemade vooegerechtjes en desserts. De camping wordt goed schoongehouden.Er zijn voldoende bezienswaardigheden in de omgeving en een idiaal gerenoveerd zwembad Er gaat veel rust uit van de camping.
2 years ago

R.Valenduuk
Dutch
In 2011 weer na 5 jaar naar chrissa geweest Men had het een en ander gerenoveerd en dat was goed uitgevallen.De plaatsen hebben allemaal wel enige vorm van schaduw De was,douche en toiletruimtes zijn goed. de familie is altijd hartelijk en indien nodig bereid je te helpen bij simpele taalprobemen. kapper, doktor apotheek Het eten is goed speciaal als je wat langer verbljft en dan iets lokaal grieks zoals octopus krijgt aangeboden heerlijk. In de winkel is elke morgen vers brood te krijgen . Ook het vernieuwde zwembad is heerlijk, vooral als het warm weer is kan je ook daar goed vertoeven. De ligging is goed en er gaat een enorme rust vanuit, de doorgaande weg langs de camping is geen negatief punt, je hoort het beetje verkeer vrijwel niet Al met al was het voor ons een heerlijke rustige vakantie Vera en Rob Vallenduuk
2 years ago

j.f.koeleman
Dutch
Tijdens onze rondreis door Griekenland was deze camping een zeer geschikte uitvalsbasis voor het bezichtigen Delphi.
2 years ago

roos veldhuizen
Dutch
camping is schoon het sanitair ook, eigenaar erg nors, restaurant heeft 6 keuze menu vlees en slappe patat, dus zelf koken, en bij het afrekenen met de campingcheque moesten we tax betalen van 2 euro per dag, de tax bij de campings gaat volgend jaar pas in, wij betaalde dus 17 euro per dag op Delphi,niet netjes dus
2 years ago