Los precios no están disponibles
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 January hasta 31 December
Llegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Salida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
días
{{r.bookingDays}}

Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Caravanes
Auto caravanas
Electricidad
Wi-Fi
Barbacoa permitida
Navegar / surfear
Lavadoras
4.5 / 5 (16 votos )

Campsite Chrissa

Ethniki Odos Livadias Amfissas
33054, Delphi / Fokis
Grecia

Campsite Chrissa es un sitio de campo con 70 tonos en Delphi / Fokis, Grecia, situado en la región de Grecia central. Campsite Chrissa tiene wi-fi, un tienda de campismo, un restaurante y una piscina interior.

En Campsite Chrissa es posible acampar con un caravana o un auto caravana. Aparte de acampar es posible rentar un bungalow móvil o una apartamento también. Usted puede encontrar varias actividades recreativas en el camping. Hay un patio de recreo, un cancha de tenis y navegar / surfear.

Para lavar la ropa que hay lavadoras y secadoras de ropa disponibles.

Lugar características

Tipo de camping
Campismo de Agricultor

Acomodación
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Bungalós móviles
Apartamentos

Instalación de Servicios
Electricidad
Conexión de Televisor
Wi-Fi
Tienda de campismo
Merendero
Restaurante
Acceso a silla de ruedas
Barbacoa permitida

Calificaciones
Lugar con sombra
Abierto todo el año
Nudistas
Grupos de jóvenes

Recreación
Patio de recreo
Animación para niños
Nadar en agua natural
Piscina al aire libre
Piscina interior
Baño termal
Sauna
Cancha de tenis
Mesa de ping-pong
Área de Minigolf
Campo de golf
Navegar / surfear
Alquiler de bicicletas

Sanitario
Instalaciones de cambio de bebé
Cabinas de lavado
Lavadoras
Secadoras de ropa


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

Marta F.
Italiano
Bella struttura centrale onnicomprensiva, ristorante dalla splendida vista, buona organizzazione; piazzole grandi, in piano e livellate, sotto l'ombra di grandi alberi; molto tranquillo
1 año ace

D. Paasse
Neerlandés
Grote schaduwrijke plaatsen met prachtig uitzicht. Vriendelijk personeel, goed restaurant met lokale gerechten, mooi en schoon sanitair. Ideaal voor uitstapjes naar Delphi etc.
2 años ace

Derk van der Vos
Neerlandés
Wij waren eind juni 2012 op deze camping. Grote en rustige plaatsen in een landelijke omgeving. Uitstekend zwembad met afgescheiden gedeelte voor de kleintjes. Een uitstekend restaurant met terras en fraai uitzicht. Wij werden zeer gastvrij ontvangen. Een prima plek om van daaruit Delphi te bezoeken, maar ook andere bezienswaardigheden zijn met de auto zeer goed te doen. Wij hadden het er zo naar ons zin dat wij een paar dagen langer zijn gebleven dan we voornemens waren.
2 años ace

Ralph Dykstra
Neerlandés
Mijn vrouw en ik logeerden in juni 6 dagen in een van de uitstekende volledig ingerichte huisjes (soort ronde hut) terwijl onze 2 volwassen zoons vlakbij stonden met hun tent op de camping. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, ze deden alles om het ons naar onze zin te maken. Ik kan iedereen naar eer en geweten deze Chrissa Camping van harte aanbevelen. Chrissa Camping is overigens een perfecte standplaats om Delphi en omgeving te bezoeken.
2 años ace

Peter Massuger
Neerlandés
De camping heeft een prachtig uitzicht en ademt een serene rust uit. Grote schaduwrijke plaatsen en een mooi zwembad met ligweide. De eigenaresse en haar familie zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Je kunt er ook goed eten in het restaurant. De camping leent zich bij uitstek om Delphi en omgeving te verkennen. Het sanitair is van goede kwaliteit en werd erg netjes schoon gehouden. Je kunt er betalen met Anwb campingcheques (15 euro per nacht).
2 años ace

Rina Vos
Neerlandés
Deze camping bezoeken we al bijna 25 jaar. Het is de enige camping waar we, als we in Griekenland zijn, altijd een paar dagen naar toe gaan. Magnifiek uitzicht vanaf het zwembad en campingplaatsen! Eigenaren zijn gastvrij, verzorgen de camping uitstekend en serveren een goede maaltijd. Daarnaast is de locatie bijzonder gunstig voor uitstapjes richting Delphi, Amphissa, Itea en het Parnassosgebied.
2 años ace

B.van Ellen
Neerlandés
Wij komen al 15 jaar met de caravan in Griekenland, en zodoende kennen wij veel campings aldaar. Doch wij bezoeken ieder jaar camping Chrissa (dat is een must voor ons) De ligging is geweldig en praktish iedere plaats heeft een geweldig uitzicht over de grootste olijfboomgaard van Europa en de golf van Itea. En het is er heerlijk rustig. Het sanitair is zeer netjes en is te vergelijken met zoals men deze in Oostenrijk aantreft. Ook met de flora is het goed gesteld, de vrouw van de eigenaar is hier praktisch de gehele dag mee bezig. In de omgeving is genoeg te doen zoals Delfi natuurlijk, en de plaatsjes Arachova (skigebied), het klooster Osiou Louka, en het dorpje Galaxidi. Het eten op de camping is eenvoudig maar goed. De camping heeft een prachtig zwembad met uitzicht op het dal Aangrenzend aan het zwembad is er een nieuwe speeltuin.
2 años ace

rob
Neerlandés
Na vif jaar weer terug in Chrissa. De camping heeft het sanitair gerenoveerd. en de beplanting hier en daar wat aangepast. Het uitzich vanaf de camping is imposant,naar boven delphi en rondom olijfgaarden De familie die de camping runt is vriendelijk en behulpvaardig, De prijzen van camping en keuken voldoen aan het gebodene. De kaart van het restaurant is goed wat niet opde kaart staat beter, homemade vooegerechtjes en desserts. De camping wordt goed schoongehouden.Er zijn voldoende bezienswaardigheden in de omgeving en een idiaal gerenoveerd zwembad Er gaat veel rust uit van de camping.
2 años ace

R.Valenduuk
Neerlandés
In 2011 weer na 5 jaar naar chrissa geweest Men had het een en ander gerenoveerd en dat was goed uitgevallen.De plaatsen hebben allemaal wel enige vorm van schaduw De was,douche en toiletruimtes zijn goed. de familie is altijd hartelijk en indien nodig bereid je te helpen bij simpele taalprobemen. kapper, doktor apotheek Het eten is goed speciaal als je wat langer verbljft en dan iets lokaal grieks zoals octopus krijgt aangeboden heerlijk. In de winkel is elke morgen vers brood te krijgen . Ook het vernieuwde zwembad is heerlijk, vooral als het warm weer is kan je ook daar goed vertoeven. De ligging is goed en er gaat een enorme rust vanuit, de doorgaande weg langs de camping is geen negatief punt, je hoort het beetje verkeer vrijwel niet Al met al was het voor ons een heerlijke rustige vakantie Vera en Rob Vallenduuk
2 años ace

j.f.koeleman
Neerlandés
Tijdens onze rondreis door Griekenland was deze camping een zeer geschikte uitvalsbasis voor het bezichtigen Delphi.
2 años ace

roos veldhuizen
Neerlandés
camping is schoon het sanitair ook, eigenaar erg nors, restaurant heeft 6 keuze menu vlees en slappe patat, dus zelf koken, en bij het afrekenen met de campingcheque moesten we tax betalen van 2 euro per dag, de tax bij de campings gaat volgend jaar pas in, wij betaalde dus 17 euro per dag op Delphi,niet netjes dus
2 años ace