€25.5
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 March till 31 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Electricity
Wifi
Dogs
Fishing
3 / 5 (4 votes )

Campingplatz & Herberge Grein an der Donau

Campingplatz 1
4360, Grein
Austria

Campingplatz & Herberge Grein an der Donau is a campsite with 87 pitches in Grein, Austria, located in the Upper Austria region. Campingplatz & Herberge Grein an der Donau has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Campingplatz & Herberge Grein an der Donau it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a rental cabin or a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a water slide, a sauna, a volleyball court and bike rental.

Campingplatz & Herberge Grein an der Donau offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Diving station
Cross country skiing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

W.v.doezelaar
Dutch
de eigenaar was absoluut niet klantvriendelijk. Hij vond de Nederlanders maar zuinigers .Hij maakte de prijs waar ik bij stond. Acsi actiekortingen, Niet. In zijn restaurantje waar het eten wel oké was probeerde hij mij ook te belazeren. Sanitair smerig. Terrein slecht onderhouden. Ik wilde een plaats aan het water. Nou die kreeg ik. Alleen er stond een heg zo hoog dat je het water niet zag. Ik klaag nooit over een camping maar deze camping krijgt van mij een dikke 0. Ook de foto,s zoals gepubliceerd geven een vals beeld. Als je in het acsi blad kijkt denk je, WoW , maar het is niet zoals het er uit ziet.
3 years ago

Marjon
Dutch
Duurder dan in het ACSI boekje. Ipv 17,- ....22,- 5,- meer. Komen allerlei taxen bij. Huisvuil stapeld zich op, daardoor veel vliegen. Receptie niet vriendelijk, hij vind Nederlanders gierig!
3 years ago

Eric vz
Dutch
De camping ligt vlak bij de Donau. Ook aan een vrij drukke baan zodat er overdag nogal wat straatlawaai is. De plaatsen zijn groot en goed verzorgd. Het sanitair is ok, alleen is het jammer dat er geen waterspoeling is in de piscines. Dat geeft wat geurhinder. Verder zijn de douchecellen vrij klein. Je moet je dus buiten de douche omkleden. Preutse zielen kunnen dus wel een probleempje hebben. Er is een restaurantje dat vrij duur is. In het dorp zijn nog een vijftal andere eetgelegenheden. Langs de Donau zijn hier en daar eetgelegenheden waar het lekker en minder duur is. Kwestie van wat rond te kijken tijdens een uitstap.
3 years ago

Francine
Dutch
De camping ligt mooi op de route, vandaar dat we er ieder jaar komen. Kwamen!!! want de oude man bij de receptie heeft een constant rothumeur! Zou ik ook hebben met al die gierige Hollanders....Maar doe er dan wat aan! €3. per dag voor huisvuil en €2.ecotax. Dan is de camping dus €22 i.p.v.€17!!! Terwijl er geen toeristenbelasting wordt geheven door de gemeente. Vermeld dat dan in de Acsi gids!!!!!! We hebben de Acsi hier vorig jaar al over gebeld, maar men vindt het allemaal prima. Verder wel heel veel geluidoverlast van de weg ernaast.
3 years ago