€29.5
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 28 March till 15 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

Rental cabins
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Fishing
Washing machines
4.5 / 5 (33 votes )

Camping Au an der Donau

Hafenstraße 1
4332, Au an der Donau
Austria

Camping Au an der Donau is a campsite with 96 pitches in Au an der Donau, Austria, located in the Upper Austria region. Camping Au an der Donau has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Besides camping it's possible to rent a rental cabin or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a water slide, a sauna, a tennis court, a table tennis table, a volleyball court, a golf court, a minigolf area and bike rental.

Camping Au an der Donau offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Diving station
Cross country skiing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Gregory
Dutch
Uitstekende kampeerplek met hoogwaardige sanitaire voorzieningen. Er zijn prachtige fietsroutes langs de Donau en de omgeving, direct vanaf de camping. Het personeel is erg aangenaam.
5 months ago

Jozien
Dutch
Camping ligt direct aan de Donauradweg. Bij aanmelden even opletten, dit moet bij de “snackbar” zo’n 200 m voor de camping. Je staat op dat moment midden op de Donauradweg 😉. De plekken waren redelijk en het sanitair super. Goede plek om delen van de Donauradweg te kunnen fietsen.
3 years ago

Diny
Dutch
Mooie camping. Plaatsen ruim genoeg. Vriendelijke ontvangst. Prima uitgangspunt om fietsroutes te maken.
3 years ago

Marrit
Dutch
Erg vriendelijk personeel! Je kunt er fietsen huren, waarmee je mooie tochten kunt maken langs de Donau. De sanitaire voorzieningen waren echt uitstekend. De gehele camping was erg netjes, daarom een tien als cijfer. Echt een aanrader voor iedereen!
3 years ago

Ria Bos
Dutch
Prima uitgangspunt om te fietsen langs de Donau. Ze hebben goede huurfietsen en je kunt gebruikmaken van de voorzieningen van de camping, lekker eten en heerlijke drankjes en niet te vergeten erg klantvriendelijke en enthousiaste mensen! Het pension is prima, met heerlijke douche en apart bad en zelfs een wasmachine en droger. Wij hebben heel erg genoten van ons verblijf. Enigste minpuntje: geen schone handdoeken, maar misschien hadden we die kunnen vragen.
3 years ago

E. Stoter
Dutch
Omdat we naar Mauthausen wilden, kwamen we hier terecht, het ligt er 10 minuten met de auto vandaan! Goed gestructureerd, bij aankomst vriendelijk ontvangen en alles wat we moesten weten kregen we meegedeeld. Prima sanitair! Wel veel verloop. Ligt aan de dijk van de Donau en wij konden de scheepvaart horen, hoewel geen last daarvan hoor.We waren er een week. Komen hier nog eens terug omdat we aan het wandelen en fietsen niet zijn toegekomen. Volgens een mede kampeerder ook te doen met 7 versnellingen.versnellingen. Steyr en Linz ook leuk om te bezoeken. Bij vertrek ontvingen we een fles wijn.
3 years ago

Dina Zelhorst
Dutch
Een leuke camping met uitstekend sanitair, ruime plekken en bij receptie en bar vriendelijk personeel en dat vlak aan de Donau. Broodjes in de ochtend, een bescheiden kleine kaart en winkels op fietsafstand. Veel te zien en te fietsen in de omgeving.
3 years ago

Jaap
Dutch
Vriendelijke ontvangst. Mooie plaatsen, veel bomen zodat ook hete dagen overleefd konden worden. Aparte velden voor caravans/campers en tentjes (doortrekkende fietsers). Keurig sanitair. WiFi gratis, maar wel voor elk apparaat een kaartje vragen. Restauratie is goed, maar niet echt goedkoop.
3 years ago

Diane en Stephan
Dutch
Wij hebben deze camping als overnachtingscamping gebruikt onderweg naar Slowakije. Camping is netjes, je mag met een tent zelf een plekje uitzoeken. Er zijn twee sanitairgebouwen, 1 verouderd en 1 keurig netjes. Over de omgeving kunnen we weinig zeggen, omdat we er niet al te lang verbleven hebben. Wel kun je lekker eten bij de diverse restaurantjes in de omgeving. Wij zullen deze camping zeker weer gebruiken om te overnachten.
3 years ago

Katoon
Dutch
Leuke kleine camping, direct aan de Donau. Mooie receptie, waar je s morgens ook broodjes kunt krijgen. Kregen bij aanmelden direct overzicht van fiets en wandelroutes! Fietsroute waren erg de moeite waard! Onlangs vernieuwd sanitair, erg mooi! Aanrader
3 years ago

M@M
Dutch
Mooie, nette camping onder de bomen. Ligt binnendijks van de Donau, dus geen zicht op het water vanaf je camping plek. Hek werkt met code, ook de wandelaars deur. Tip : ga met je fiets door het grote hek, de deur is zwaar en klapt tegen je fiets . Fietspad loopt op de dijk. Leuk om langs de Donau te fietsen. Wij waren hier op doorreis en om Mauthausen te bezoeken. Minpunt: op hun site en op die van Camping Key Europa stond dat het €18 + toeristenbelasting zou zijn, maar bij afrekenen moesten we gewoon het volle pond betalen, terwijl we bij aanmelding wel direct onze CKE card toonden. Niet leuk, flinke financiële tegenvaller als men zich niet aan de afspraak houdt.
3 years ago