€25.6
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 April till 31 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Electricity
Wifi
Sailing/surfing
Washing machines
3.5 / 5 (12 votes )

Marbacher Freizeitzentrum

Granz 51
3671, Marbach an der Donau
Austria

Marbacher Freizeitzentrum is a campsite with 50 pitches in Marbach an der Donau, Austria, located in the Lower Austria region. Marbacher Freizeitzentrum has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a tennis court, a table tennis table, sailing/surfing and bike rental.

Marbacher Freizeitzentrum offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
Wifi
Camping shop
Restaurant
Wheelchair access

Qualifications
Pitches with shade
Open all year round
Nudists

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Golf court
Sailing/surfing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Agnes D
Dutch
Wij stonden een week op deze camping en dat wil dus zeggen dat het prima was. Het sanitair is goed en voldoende en wordt iedere dag schoon gemaakt. De vriendelijke beheerder komt elke ochtend en avond voor een paar uur. De camping ligt pal aan de Donau en vlakbij Marbach waar, mogelijk door de bouw van damwanden tegen overstroming, weinig te beleven valt. Er is een kleine super/bakker. De review van 2015 gaat vooral over het vele verkeerslawaai; het lijkt me logisch dat wanneer je naast de Donau kampeert dat er boten zijn..Verder, je zit in een dal en daar leggen ze dan natuurlijk ook het spoor en de weg aan, net zo makkelijk. Wij vonden dat lawaai wel erg meevallen. Tja en dan die haan....wel jammer die hebben we gemist. Wel veel "last" van het ruisen van blad als het waaide... Buiten de Acsi kortingperiode vrij duur voor wat er geboden wordt. (overigens liggen veel campings in de Wachau naast de doorgaande weg en de Donau dus zal het lawaai daar hetzelfde zijn)
3 years ago

Joh. Van Asselt
Dutch
Wij vonden het een prima camping en ondanks de Eriba met hefdak geen last gehad van lawaai. Toiletten schoon en netjes, goede plaats en vriendelijke eigenaar. Ja, hij was er niet de hele dag maar je kon je spullen neerzetten. Wij zouden een tweede keer weer gaan overnachten op onze reis naar Hongarije.
3 years ago

dirk knoeff
Dutch
Camping Marbach aan de Donau is hoogstens een doorgangscamping te noemen, we betaalden (2pers) voor 1 nacht €19.08 inkl ACSI korting. Ligt direct aan doorgaande weg en een trein aan de andere kant van de Donau (veel verkeerslawaai). Sanitair is goed. Eetgelegenheden genoeg in de omgeving, ook een hele goede pizzeria. Het mooie aan deze camping is dat het direct aan de Donau ligt.
3 years ago

Jan
Dutch
Als je overweegt om naar deze camping te gaan dat moet je tegen een heleboel herrie kunnen. Je hebt last van verkeer over de weg, water en spoor dag en nacht. Ook zijn er kraaiende hanen die om 4.00 uur s ochtends al beginnen. Het is een prima camping voor campeerders die op doorreis zijn. Ook de prijs vind ik aan de hoge kant.
3 years ago

Antretter
German
Ein ordentlicher Campingplatz mit familiärem Charakter. Freundliche Rezeption mit Verkauf von heimischen Produktden z.B. gutem Wein.Stets saubere Sanitäranlagen.Guterausgangspunkt für Radfahrer und Wanderer.
3 years ago

Belgisch koppel
Dutch
De 4* sterrencamping is geen 4* waard. Degelijke doorreiscaming maar ook niet meer. De receptieman of eigenaar was slechts een paar uur per dag aanwezig. Het mannensanitair had een walgelijke geur. We zouden er zeker niet langer dan 1 nacht verblijven.
3 years ago