€27
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 April till 26 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Washing machines
4 / 5 (25 votes )

Camping Stumpfer

Schönbühel 7
3392, Schönbühel
Austria

Camping Stumpfer is a campsite with 60 pitches in Schönbühel, Austria, located in the Lower Austria region. Camping Stumpfer has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Besides camping it's possible to rent an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a tennis court, a golf court and bike rental.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Pitches with shade
Open all year round
Nudists

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Gerald
Dutch
De locatie is dichtbij de Donau en Melk, aan een hoofdweg met een oneffen grasveld omringd door bomen. Het sanitair is minimaal en moet vernieuwd worden, met 2 douches en toiletten voor zowel mannen als vrouwen. Er is een oude wasmachine, maar de droger is defect. Het restaurant was twee dagen gesloten, zelfs voor broodjes. Wifi is beschikbaar op de locatie. U kunt uiteraard ook fietsen langs de Donau.
1 year ago

Coopman
Dutch
De plek was prachtig. Het eten was goed, op het sanitair ook niets aan te merken. Kortom: je waant je in het Walhalla, mits die ene ober er niet geweest zou zijn. Die was een echte domper op het verblijf daar (en dan druk ik me nu nog netjes en voorzichtig uit). Vervang die man, die ober. En dan is werkelijk alles in orde daar.
3 years ago

Corina
Dutch
Kleine camping aan de Donau. Wij hebben hier 1 nacht gestaan op doorreis. Uitzicht op een kasteel. Sanitair was in orde. Ideaal voor een bezoek aan Melk.
3 years ago

C.M.v.d.Vlies
Dutch
Verouderd sanitair en niet toereikend bij een goede bezetting. 2 dames + 2 heren toiletten. Ik was er met een groep van 40 personen in het najaar (sept) van 2013. De velen gevallen appeltjes werden niet geruimd en waren volop aan het rotten. Daardoor werd het een smerige boel.
3 years ago

May-I
Dutch
Prettige camping met vriendelijk personeel. Prima service. Fraai gelegen aan de groene oever van de Donau met zicht op kasteeltje, langs weg van het dorp naar Melk. Sanitair verouderd, maar zeker geen klachten over schoonmaak.
3 years ago

Emiel Verhasselt
Dutch
Vriendelijke, gedienstige ontvangst. Plaats genoeg op de camping. Mooi uitzicht op rivier en kasteel. Restaurant is ondermaats : opgewarmde kost.
3 years ago

airforce
Dutch
Wij stonden met de camperneus richting Donau. Prachtig maar na een nacht regen en een gezwollen Donau zijn we toch maar vertrokken. Eigenaarskoppel zeer vriendelijk en behulpzaam. Elke morgen verse broodjes in de bar van het restaurant.
3 years ago

vermeulenr
Dutch
redelijke camping voor veel geld. personeel was erg stug. Toen wij er stonden kwam er een wolkbreuk, putjes op de camping zaten verstopt met appeltjes en de camping stond in 10 minuten blank. Sanitair heel erg oud, kwam smoezelig over.
3 years ago

Willemien
Dutch
mooi gelegen aan de Donau, geen hinder van scheepvaart of verkeer van de weg. Sanitair goed schoon. Wel elke dag veel aankomende en de volgende dag vertrekkende doortrekkers op een apart veld. Ligging vlakbij de autobahn richting Hongarije Beheerder niet al te vriendelijk.
3 years ago

Edgar
Dutch
Mooie camping direct aan de donau met geweldig uitzicht. als je mazzel hebt dan heb je een plekje direct aan de donau. die keren dat we daar geweest zijn was het wel altijd erg vochtig, veel neerslag. wij gebruiken deze camping regelmatig als doortrek camping
3 years ago