Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (7 votes )

Rossatzbach

Rossatzbach
A-3602, Rossatzbach
Austria

Rossatzbach is a campsite with 100 pitches in Rossatzbach, Austria. Rossatzbach has wifi, a restaurant and lockers. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Cooking facilities
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Arne
Dutch
Zeer aardige mensen die een mooie camping hebben. Sanitair is heel erg schoon, wordt goed onderhouden.
2 years ago

A.Wirtz
German
Der Platz macht einen sehr guten Eindruck, die Lage ist herrlich (unser Standplatz direkt an der Donau), die Leute sind sehr freundlich, die Sanitär-einrichtungen sind sauber und absolut großzügig. Wir haben einmal im Restaurant gegessen- es hat geschmeckt und war dennoch preiswert. Insgesamt ist der Preis gerechtfertigt.
2 years ago

henk
English
Well maintained camping with luxurious sanitairy facilities, playground and a sandy beach along the Donau. Nice pitches for bikers. From the camping you have a view on the picture postcard town of Dürnstein.
2 years ago

Familie Hovens
Dutch
Wij zijn in 2007 naar deze camping geweest. Het is een gewone eenvoudige camping met wel een groot aantal campeerplaatsen. Hier komen ook veel kampeerders op doortocht die bijv. langs de Donau fietsen. Wij hebben van hieruit dagtrips gemaakt naar oa. Wenen en een stuk Donau. Ook het dorpje aan de overzijde van de camping is de moeite waard om eens naar toe te gaan. Echt een oud dorpje met zelfs nog wat dames in ouderwetse klederdracht. Mocht je met de trein naar Wenen willen gaan, dan is station Krems an der Donau een goede uitvalsbasis. Dit plaatsje ligt vlakbij en van hieruit ben je binnen een uurtje in Wenen. Wij hebben Wenen een keer per trein en een keer per auto gedaan. Allebei in ieder geval de moeite waard.
2 years ago

tywiersma
Dutch
Enkele dagen in september gestaan. Helaas weggejaagd door de opbouw van een popfestival op de camping met daarbij veel (geluids)hinder. Fraaie lokatie aan de Donau, goed en schoon sanitair. Stugge receptie.
2 years ago

Marc
Dutch
In het verleden hier geweest. Toen was het zeker niet tip top. Wel een fantastische omgeving. Maar verwacht niet te veel van de camping.
2 years ago

L. van Beek
Dutch
Fraai gelegen, direkt aan de Donau. Sanitair is netjes, maar "gewoon". Een uiterst vriendelijk echtpaar voert het beheer. De eetmogelijkheden zijn beperkt. Wandel- en fietsmogelijkheden direkt vanaf de camping. Een aanrader voor mensen die rust zoken in een authentieke Oostenrijkse omgeving. Een bezoek aan een "Heuriger" is een absolute must.
2 years ago