Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
4 / 5 (12 röster )

't Reestdal

De Haar 5
7707 PK, Balkbrug
Nederländerna

't Reestdal är en camping med 100 platser i Balkbrug, Nederländerna. 't Reestdal har wifi, en campingshop, en snacksbar och en inomhuspool. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Campingshop
Snacksbar
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats
Utomhuspool

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Frans Roos
Nederländska
Camping Het Reestdal te Balkbrug Comfort plaatsen zijn zeer ruim, zelfs als het trekkend voertuig naast de caravan staat. • 10 ampère stroom voldoet goed. • Aan- en afvoer van water ter plaatse is comfortabel. • Bejegening door beheerder en medewerkers is vriendelijk en hulpvaardig. Echter nooit kwam iemand van het beheer van de camping poolshoogte nemen. • Bewegwijzering is zeer slecht, als je eenmaal de juiste plaats gevonden hebt, is deze niet moeilijk terug te vinden. Maar voordat je die plaats gevonden hebt. Eenmaal op het onderdeel De Specht (wordt niet door enig bord aangeduid) aangekomen, blijken de plaatsen niet genummerd te zijn. Je moet aan eerder gearriveerde recreanten vragen op welk nummer zij staan om uit te vinden waar jouw plaats is. • Wifi is abominabel slecht. Met moeite kun je de mail binnen halen, maar bijvoorbeeld normaal een journaal bekijken is onmogelijk. En telkens weer opnieuw inloggen. • Het sanitair gebouw i
4 månader sedan

Klaas
Nederländska
Geen animatie zwembad is goor en de kantine is vader dicht dan open.
4 månader sedan

Janneke
Nederländska
Liefdevol ontvangen door een aantal mensen die er al een aantal jaar stonden. Voelde heel warm! Sanitair gebouw is wel verouderd,maar de schoonmaakster werkt heel hard en het is goed schoon. Plekken zijn mooi ruim! Zwembad is vrij koud en was niet schoon. Wc's waren daar ook niet fris, dit zou wat ons betreft nog verbeterd kunnen worden. Verder een goed animatieteam, was altijd wel te doen.
1 år sedan

sanna
Nederländska
We hebben het heerlijk naar ons zin gehad! De camping is gezellig en ze maken hier graag een praatje.Alles is netjes en schoon. Het zwembad ziet er goed uit!Ook het restaurant Smullerij 't reestdal is heerlijk!
1 år sedan

Tom Kusters (sr)
Nederländska
Vijf dagen in een Dassenhome de luxe en in één woord voortreffelijk.Werkelijk alles aan deze accommodatie is een luxe chalet waardig. Van de verwarmde kamers tot de douche, van de verduisteringsgordijnen tot de keukenapparatuur en van de raamhoren tot de buitenruimte. De camping en de omgeving hebben, gezien de prijs-product-verhouding zeer veel te bieden. Kortom bijzonder aanbevelingswaardig.
1 år sedan

Leroy bouwmeester
Nederländska
Het is een super camping met een heel leuk animatie team mensen doen erg hun best om ondanks de maatregelen om er voor de kids een feeatje van te maken Ook de cafetaria is goed op orde en zeker niet duur
1 år sedan

Anita
Nederländska
Beetje afgelegen plaatsje maar met een auto kun je overal komen. Zwembad niet echt schoon.....
1 år sedan

Jolande
Nederländska
De minste van alle campings die we tot nu toe gehad hebben in Nederland (en in het buitenland). Wij vermijden de ‘muntjescampings’. Is zo typisch zuinig Hollands. Maar helaas deze camping heeft een kaart met een tegoed waarmee je warm water krijgt. Eerst betekende dat al een vervelend gesprek omdat wij twee kaartjes wilde hebben. Nou dat is niet gebruikelijk hoor … en dat vraagt niemand. Jammer, maar wij willen niet op elkaar hoeven wachten om te douchen. We kregen ze dus wel. Betekent overigens wel dat iedereen met dezelfde temperatuur qua warmte van het water moet douchen, afwassen etc. Eerste dagen veel te warm, daarna weer te koud. We hoorden echt iedereen over het kaartsysteem klagen. Stond iemand al naakt klaar om te douchen en was het pasje vergeten … of het tegoed op! Ook je afval storten moet mbv het pasje (1,50 per keer). Afvalzakken blijven in de warmte te lang liggen, worden gestort bij het sanitairgebouw etc. Drama!!!!!
1 år sedan

Heidi
Nederländska
Wij stonden op de Graspieper waar ze een waterspeelplaats hebben voor de kinderen. We hebben heerlijk genoten en de kids hebben heerlijk gezwommen in het buitenzwembad. Mooie omgeving! Sanitair is iets ouder, maar wel zeer schoon.
1 år sedan

Ferdi Tuinman
Nederländska
Aan het eind van 2020 denk ik terug aan de mooiste momenten van dit jaar. En dan staat de vakantie bij het Reestdal met stip bovenaan. Ontzettend gastvrij zijn wij ontvangen door Jeroen, zijn vrouw en zijn geweldige receptiedames. Op de hele vakantie viel niks aan tem merken. Mijn twee dochters (7 en 8) hebben de hele dagen plezier gehad. Het animatieteam was geweldig, overal waren kids, het zwembad was mooi en overal deden ze spelen. We sliepen trouwens in de brandweerwagen. Een unieke accommodatie. Ik heb nog nooit zoiets unieks meegemaakt en had hier niet zonder gewild. Maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat je op elke andere plek een geweldige vakantie hebt. En het sanitair... Zo schoon! Bottom Line... Als je met kinderen bent, dan kan ik deze camping voor honderd procent in aanraden.
2 år sedan

Aart
Nederländska
Het was ons eerste verblijf op de camping. Onze zoon met ASS heeft het er heerlijk gehad. Hij voelde zich er goed op zijn gemak, had snel aanspraak. Ook de meiden van het recreatieteam waren begaan met onze zoon. Ze zorgden ervoor dat alle kinderen mee konden doen met de activiteiten, ieder op zijn of haar eigen manier. Top! Mijn zoon wil graag nog een keer terug naar de camping. Prachtige omgeving trouwens en aardige eigenaars.
2 år sedan

Yvonne en Henri
Nederländska
Wij hebben heerlijk genoten, ondanks de corona van onze vakantie. Alles was goed geregeld en de eigenaren hebben alles in het werk gesteld om tijdens de corona te sturen op mogelijkheden die veilig waren en dan meteen aan te pakken. Dikke pluim voor het gehele team Tot volgend jaar
2 år sedan