Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (12 votos )

't Reestdal

De Haar 5
7707 PK, Balkbrug
Países Baixos

't Reestdal é um parque de campismo de 100 em Balkbrug, Países Baixos. 't Reestdal O wi-fi, a tenda de campismo, a merendero y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Frans Roos
Holandês
Camping Het Reestdal te Balkbrug Comfort plaatsen zijn zeer ruim, zelfs als het trekkend voertuig naast de caravan staat. • 10 ampère stroom voldoet goed. • Aan- en afvoer van water ter plaatse is comfortabel. • Bejegening door beheerder en medewerkers is vriendelijk en hulpvaardig. Echter nooit kwam iemand van het beheer van de camping poolshoogte nemen. • Bewegwijzering is zeer slecht, als je eenmaal de juiste plaats gevonden hebt, is deze niet moeilijk terug te vinden. Maar voordat je die plaats gevonden hebt. Eenmaal op het onderdeel De Specht (wordt niet door enig bord aangeduid) aangekomen, blijken de plaatsen niet genummerd te zijn. Je moet aan eerder gearriveerde recreanten vragen op welk nummer zij staan om uit te vinden waar jouw plaats is. • Wifi is abominabel slecht. Met moeite kun je de mail binnen halen, maar bijvoorbeeld normaal een journaal bekijken is onmogelijk. En telkens weer opnieuw inloggen. • Het sanitair gebouw i
6 meses ás

Klaas
Holandês
Geen animatie zwembad is goor en de kantine is vader dicht dan open.
7 meses ás

Janneke
Holandês
Liefdevol ontvangen door een aantal mensen die er al een aantal jaar stonden. Voelde heel warm! Sanitair gebouw is wel verouderd,maar de schoonmaakster werkt heel hard en het is goed schoon. Plekken zijn mooi ruim! Zwembad is vrij koud en was niet schoon. Wc's waren daar ook niet fris, dit zou wat ons betreft nog verbeterd kunnen worden. Verder een goed animatieteam, was altijd wel te doen.
1 ano ás

sanna
Holandês
We hebben het heerlijk naar ons zin gehad! De camping is gezellig en ze maken hier graag een praatje.Alles is netjes en schoon. Het zwembad ziet er goed uit!Ook het restaurant Smullerij 't reestdal is heerlijk!
1 ano ás

Tom Kusters (sr)
Holandês
Vijf dagen in een Dassenhome de luxe en in één woord voortreffelijk.Werkelijk alles aan deze accommodatie is een luxe chalet waardig. Van de verwarmde kamers tot de douche, van de verduisteringsgordijnen tot de keukenapparatuur en van de raamhoren tot de buitenruimte. De camping en de omgeving hebben, gezien de prijs-product-verhouding zeer veel te bieden. Kortom bijzonder aanbevelingswaardig.
1 ano ás

Leroy bouwmeester
Holandês
Het is een super camping met een heel leuk animatie team mensen doen erg hun best om ondanks de maatregelen om er voor de kids een feeatje van te maken Ook de cafetaria is goed op orde en zeker niet duur
1 ano ás

Anita
Holandês
Beetje afgelegen plaatsje maar met een auto kun je overal komen. Zwembad niet echt schoon.....
1 ano ás

Jolande
Holandês
De minste van alle campings die we tot nu toe gehad hebben in Nederland (en in het buitenland). Wij vermijden de ‘muntjescampings’. Is zo typisch zuinig Hollands. Maar helaas deze camping heeft een kaart met een tegoed waarmee je warm water krijgt. Eerst betekende dat al een vervelend gesprek omdat wij twee kaartjes wilde hebben. Nou dat is niet gebruikelijk hoor … en dat vraagt niemand. Jammer, maar wij willen niet op elkaar hoeven wachten om te douchen. We kregen ze dus wel. Betekent overigens wel dat iedereen met dezelfde temperatuur qua warmte van het water moet douchen, afwassen etc. Eerste dagen veel te warm, daarna weer te koud. We hoorden echt iedereen over het kaartsysteem klagen. Stond iemand al naakt klaar om te douchen en was het pasje vergeten … of het tegoed op! Ook je afval storten moet mbv het pasje (1,50 per keer). Afvalzakken blijven in de warmte te lang liggen, worden gestort bij het sanitairgebouw etc. Drama!!!!!
1 ano ás

Heidi
Holandês
Wij stonden op de Graspieper waar ze een waterspeelplaats hebben voor de kinderen. We hebben heerlijk genoten en de kids hebben heerlijk gezwommen in het buitenzwembad. Mooie omgeving! Sanitair is iets ouder, maar wel zeer schoon.
1 ano ás

Ferdi Tuinman
Holandês
Aan het eind van 2020 denk ik terug aan de mooiste momenten van dit jaar. En dan staat de vakantie bij het Reestdal met stip bovenaan. Ontzettend gastvrij zijn wij ontvangen door Jeroen, zijn vrouw en zijn geweldige receptiedames. Op de hele vakantie viel niks aan tem merken. Mijn twee dochters (7 en 8) hebben de hele dagen plezier gehad. Het animatieteam was geweldig, overal waren kids, het zwembad was mooi en overal deden ze spelen. We sliepen trouwens in de brandweerwagen. Een unieke accommodatie. Ik heb nog nooit zoiets unieks meegemaakt en had hier niet zonder gewild. Maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat je op elke andere plek een geweldige vakantie hebt. En het sanitair... Zo schoon! Bottom Line... Als je met kinderen bent, dan kan ik deze camping voor honderd procent in aanraden.
2 anos ás

Aart
Holandês
Het was ons eerste verblijf op de camping. Onze zoon met ASS heeft het er heerlijk gehad. Hij voelde zich er goed op zijn gemak, had snel aanspraak. Ook de meiden van het recreatieteam waren begaan met onze zoon. Ze zorgden ervoor dat alle kinderen mee konden doen met de activiteiten, ieder op zijn of haar eigen manier. Top! Mijn zoon wil graag nog een keer terug naar de camping. Prachtige omgeving trouwens en aardige eigenaars.
2 anos ás

Yvonne en Henri
Holandês
Wij hebben heerlijk genoten, ondanks de corona van onze vakantie. Alles was goed geregeld en de eigenaren hebben alles in het werk gesteld om tijdens de corona te sturen op mogelijkheden die veilig waren en dan meteen aan te pakken. Dikke pluim voor het gehele team Tot volgend jaar
2 anos ás