Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Denna campingplats kan endast bokas via telefon. +32 61502151
Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
5 / 5 (4 röster )

Le Trou du Cheval

Rue du Rivage 17
5550, Chairrière
Belgien

Le Trou du Cheval är en camping i Chairrière, Belgien, som ligger i regionen Vallonien. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner och torktumlare tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
Snacksbar
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Bilfri

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Skötrum
Tvättmaskiner
Torktumlare


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Nikita
Nederländska
We zijn paar weken geledden voor het eerst geweest met ons dochtertje van 2 en het was super leuk/gezellig! Eric is een hele aangename man, altijd klaar voor een babbeltje, sanitair wordt regelmatig gepoetst, als het vuil lag, is dat enkel te danken aan de propere gasten die er verblijven. Ligging perfect voor wie van kalmte en rust houdt, zeer mooie omgeving en heel kindvriendelijk, zeer leuke speeltuin aan het cafeetje. Het is ons er zo goed bevallen dat we er een vaste paats willen ?
2 år sedan

Véronique
Franska
le trou du cheval est un camping convivial
2 år sedan

Dutch
Nederländska
Hele fijne en prachtig gelegen rustieke camping aan een doodlopende weg. Je hebt dus geen verkeer en het is er heel erg stil. De bekende Belgische stacaravans staan achterop de camping, zodat je als je aan het water staat hier geen last van hebt. Terrein is wel erg hobbelig dus waterpas zetten is even goed opletten. Je kan hier heerlijk zwemmen in de rivier de Semois en het is mogelijk om een kampvuur te stoken voor de camping. Camping-eigenaar is een zeer vriendelijke man (Nederlands) en het sanitair is eenvoudig, maar wordt wel goed schoongemaakt. In de bar kan je terecht voor brood (op bestelling tijdens hoog-seizoen) en bier, fris, ijs. Veel wandelroutes die beginnen op de camping en veel leuke kleine dorpjes waar je lekker kan eten.
2 år sedan

Marco, Annelieke
Nederländska
De eigenaar, een aardige kerel, heeft te makkelijke taakopvatting: Het sanitair wordt slecht schoongemaakt, rommel blijft liggen op de camping, honden lopen los en her en der liggen hondendrollen. De plaatsen op het tentenveld zijn ruim (wel behoorlijk hobbelig) en liggen mooi aan de Semois. De rivier is hier diep genoeg om echt te kunnen zwemmen.
2 år sedan