Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Dieser Campingplatz kann nur per Telefon gebucht werden. +32 61502151
Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
5 / 5 (4 stimmen )

Le Trou du Cheval

Rue du Rivage 17
5550, Chairrière
Belgien

Le Trou du Cheval ist ein Campingplatz in Chairrière, Belgien, in der Region Wallonien. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen und wäschetrockner.

Merkmale von Ort

Unterkunft

Anlagen
Snackbar
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Nikita
Niederländisch
We zijn paar weken geledden voor het eerst geweest met ons dochtertje van 2 en het was super leuk/gezellig! Eric is een hele aangename man, altijd klaar voor een babbeltje, sanitair wordt regelmatig gepoetst, als het vuil lag, is dat enkel te danken aan de propere gasten die er verblijven. Ligging perfect voor wie van kalmte en rust houdt, zeer mooie omgeving en heel kindvriendelijk, zeer leuke speeltuin aan het cafeetje. Het is ons er zo goed bevallen dat we er een vaste paats willen ?
2 Jahre vor

Véronique
Französisch
le trou du cheval est un camping convivial
2 Jahre vor

Dutch
Niederländisch
Hele fijne en prachtig gelegen rustieke camping aan een doodlopende weg. Je hebt dus geen verkeer en het is er heel erg stil. De bekende Belgische stacaravans staan achterop de camping, zodat je als je aan het water staat hier geen last van hebt. Terrein is wel erg hobbelig dus waterpas zetten is even goed opletten. Je kan hier heerlijk zwemmen in de rivier de Semois en het is mogelijk om een kampvuur te stoken voor de camping. Camping-eigenaar is een zeer vriendelijke man (Nederlands) en het sanitair is eenvoudig, maar wordt wel goed schoongemaakt. In de bar kan je terecht voor brood (op bestelling tijdens hoog-seizoen) en bier, fris, ijs. Veel wandelroutes die beginnen op de camping en veel leuke kleine dorpjes waar je lekker kan eten.
2 Jahre vor

Marco, Annelieke
Niederländisch
De eigenaar, een aardige kerel, heeft te makkelijke taakopvatting: Het sanitair wordt slecht schoongemaakt, rommel blijft liggen op de camping, honden lopen los en her en der liggen hondendrollen. De plaatsen op het tentenveld zijn ruim (wel behoorlijk hobbelig) en liggen mooi aan de Semois. De rivier is hier diep genoeg om echt te kunnen zwemmen.
2 Jahre vor