€18.5
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Ce camping ne peut être réservé que par téléphone. +32 61502151
Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Electricité
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
5 / 5 (4 votes )

Le Trou du Cheval

Rue du Rivage 17
5550, Chairrière
Belgique

Le Trou du Cheval est un site de camping dans Chairrière, Belgique, dans la région de la Noms. Les chiens sont admis sur ce camping. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
Electricité
Connexion TV
Magasins du camping
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Sans voiture

Recreation
Terrain de jeux

Sanitaires
Tables à langer
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Nikita
Néerlandais
We zijn paar weken geledden voor het eerst geweest met ons dochtertje van 2 en het was super leuk/gezellig! Eric is een hele aangename man, altijd klaar voor een babbeltje, sanitair wordt regelmatig gepoetst, als het vuil lag, is dat enkel te danken aan de propere gasten die er verblijven. Ligging perfect voor wie van kalmte en rust houdt, zeer mooie omgeving en heel kindvriendelijk, zeer leuke speeltuin aan het cafeetje. Het is ons er zo goed bevallen dat we er een vaste paats willen ?
3 ans depuis

Véronique
Français
le trou du cheval est un camping convivial
3 ans depuis

Dutch
Néerlandais
Hele fijne en prachtig gelegen rustieke camping aan een doodlopende weg. Je hebt dus geen verkeer en het is er heel erg stil. De bekende Belgische stacaravans staan achterop de camping, zodat je als je aan het water staat hier geen last van hebt. Terrein is wel erg hobbelig dus waterpas zetten is even goed opletten. Je kan hier heerlijk zwemmen in de rivier de Semois en het is mogelijk om een kampvuur te stoken voor de camping. Camping-eigenaar is een zeer vriendelijke man (Nederlands) en het sanitair is eenvoudig, maar wordt wel goed schoongemaakt. In de bar kan je terecht voor brood (op bestelling tijdens hoog-seizoen) en bier, fris, ijs. Veel wandelroutes die beginnen op de camping en veel leuke kleine dorpjes waar je lekker kan eten.
3 ans depuis

Marco, Annelieke
Néerlandais
De eigenaar, een aardige kerel, heeft te makkelijke taakopvatting: Het sanitair wordt slecht schoongemaakt, rommel blijft liggen op de camping, honden lopen los en her en der liggen hondendrollen. De plaatsen op het tentenveld zijn ruim (wel behoorlijk hobbelig) en liggen mooi aan de Semois. De rivier is hier diep genoeg om echt te kunnen zwemmen.
3 ans depuis