Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Tvättmaskiner
4 / 5 (6 röster )

Camping Cobut

Rue de Sosoye 6
5522, Falaën
Belgien

Camping Cobut är en camping med 30 platser i Falaën, Belgien, som ligger i regionen Namn. Camping Cobut har wifi och en restaurang. Förutom camping går det även att hyra en mobil bungalow eller en lägenhet . För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi
Mobila bungalows
Lägenheter

Faciliteter
WiFi
Snacksbar
Restaurang
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Plats med skugga

Sanitär
Skötrum
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Mathias smet
Nederländska
Zeer mooie omgeving. Goede uitvalsbasis voor tal van mooie uitstapjes. Eerder slordige camping. Het terrein is slecht onderhouden, verschillende hoekjes met allerlei rommel op de camping. Het middenpad, in keitjes is door gebrek aan onderhoud bijna niet meer zichtbaar. Bloembakken op de verlichting zijn al jaren niet meer gebruikt en staan vol onkruid. Vuilnishoek is zeer rommelig en zelfs vies. De staat van het sanitair is in principe ok. Echter, wij verbleven hier 3 nachten en ik heb niet de indruk dat er gepoetst is. Het water is warm maar andere mensen zullen dit te koud vinden. Bij aankomst kregen we maar weinig info. Verder de uitbaters niet meer gehoord of gezien. Het zwembad op de Camping was goed onderhouden en proper, zeer aangenaam! Besluit: veel potentieel. Er is volgens ons een inspanning nodig om er een nette en gezellige Camping van te maken, het oogt nu zeer slordig.
3 år sedan

tim
Nederländska
Rustige camping, ruime plaatsen, verboden voor honden, heel groen en aan rustige weg. Sanitair is redelijk, maar wel goed schoon. Goed alternatief voor villatoile! Wel hoor je af en toe een hondenkennel oid, maar s nachts geen last van. Riviertje met watervalletje loopt langs de camping.
3 år sedan

Ruben
Nederländska
We hebben bij een bezoek aan het circuit van Mettet 2 nachten op deze camping verbleven. Rustig gelegen langs een klein riviertje, ruime en gezellige camping, proper sanitair, mooie streek, familiale camping, met bar/restaurant in het hotel,... Een aanrader!
3 år sedan

Christelle
Nederländska
Wij zijn al enkele jaren naar dit hotel geweest. Dit jaar hebben we voor de eerste maal op de camping verbleven. In de dichte omgeving valt er veel te beleven. Een tochtje met de railbike is zeker aan te raden en een bezoekje aan de slakkenkwekerij in Warnant is ook de moeite waard. Het dorp zelf en de naburige dorpjes zijn leuk om in rond te wandelen. Ook de moeite is de kerstmarkt in Maredret. Is gemakkelijk te voet bereikbaar vanuit het hotel/camping. Dit blijft één van onze favoriete hotels met aangename uitbaters.
3 år sedan

Anton
Nederländska
Wat een leuk hotel en wat een vriendelijke mensen/eigenaar. Nederlands echtpaar overigens. Hotel ligt in een bijzonder fraai gebied, heeft mij in ieder geval bijzonder aangenaam verrast. Iedereen doet echt zijn uiterste best om het je naar de zin te maken. Wij kwamen aan tegen sluitingstijd van de keuken, maar kregen nog een heerlijke maaltijd. Uiteraard ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Ook zeer motor-vriendelijk hotel. Fraaie omgeving om te wandelen én om motor te rijden. Mooie routes zijn voorhanden. Als je wat langer bent van lichaamslengte, mijdt dan kamer 7. De bedden in kamer 7 zijn aan de korte kant. Ontbijt goed en voldoende (geen yoghert). Het is een hotel, waar je je onmiddellijk thuis voelt. Hotel heeft ook een heel leuke site ! Aanrader.
3 år sedan

Wim
Nederländska
Leuk hotel met zeer gastvrije Nederlandse eigenaren. Ze hebben dit hotel / camping gekocht en opgeknapt. Doen alles zelf inclusief ontbijt, ook een klein (maar wel goed) restaurant. Enorm veel te doen in de directe omgeving (± 10 km). Goed hotel voor een actieve vakantie.
3 år sedan