Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Wifi
Grillmöglichkeit
Waschmaschinen
4 / 5 (6 stimmen )

Camping Cobut

Rue de Sosoye 6
5522, Falaën
Belgien

Camping Cobut ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in Falaën, Belgien, in der Region Wallonien. Camping Cobut hat wifi und ein restaurant. Neben Camping ist auch das mieten möglich ein mobiler bungalow oder einen appartement. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Unterkunft
Mobilbungalows
Wohnung

Anlagen
Wifi
Snackbar
Restaurant
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Ort mit Schirm

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Mathias smet
Niederländisch
Zeer mooie omgeving. Goede uitvalsbasis voor tal van mooie uitstapjes. Eerder slordige camping. Het terrein is slecht onderhouden, verschillende hoekjes met allerlei rommel op de camping. Het middenpad, in keitjes is door gebrek aan onderhoud bijna niet meer zichtbaar. Bloembakken op de verlichting zijn al jaren niet meer gebruikt en staan vol onkruid. Vuilnishoek is zeer rommelig en zelfs vies. De staat van het sanitair is in principe ok. Echter, wij verbleven hier 3 nachten en ik heb niet de indruk dat er gepoetst is. Het water is warm maar andere mensen zullen dit te koud vinden. Bij aankomst kregen we maar weinig info. Verder de uitbaters niet meer gehoord of gezien. Het zwembad op de Camping was goed onderhouden en proper, zeer aangenaam! Besluit: veel potentieel. Er is volgens ons een inspanning nodig om er een nette en gezellige Camping van te maken, het oogt nu zeer slordig.
2 Jahre vor

tim
Niederländisch
Rustige camping, ruime plaatsen, verboden voor honden, heel groen en aan rustige weg. Sanitair is redelijk, maar wel goed schoon. Goed alternatief voor villatoile! Wel hoor je af en toe een hondenkennel oid, maar s nachts geen last van. Riviertje met watervalletje loopt langs de camping.
2 Jahre vor

Ruben
Niederländisch
We hebben bij een bezoek aan het circuit van Mettet 2 nachten op deze camping verbleven. Rustig gelegen langs een klein riviertje, ruime en gezellige camping, proper sanitair, mooie streek, familiale camping, met bar/restaurant in het hotel,... Een aanrader!
2 Jahre vor

Christelle
Niederländisch
Wij zijn al enkele jaren naar dit hotel geweest. Dit jaar hebben we voor de eerste maal op de camping verbleven. In de dichte omgeving valt er veel te beleven. Een tochtje met de railbike is zeker aan te raden en een bezoekje aan de slakkenkwekerij in Warnant is ook de moeite waard. Het dorp zelf en de naburige dorpjes zijn leuk om in rond te wandelen. Ook de moeite is de kerstmarkt in Maredret. Is gemakkelijk te voet bereikbaar vanuit het hotel/camping. Dit blijft één van onze favoriete hotels met aangename uitbaters.
2 Jahre vor

Anton
Niederländisch
Wat een leuk hotel en wat een vriendelijke mensen/eigenaar. Nederlands echtpaar overigens. Hotel ligt in een bijzonder fraai gebied, heeft mij in ieder geval bijzonder aangenaam verrast. Iedereen doet echt zijn uiterste best om het je naar de zin te maken. Wij kwamen aan tegen sluitingstijd van de keuken, maar kregen nog een heerlijke maaltijd. Uiteraard ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Ook zeer motor-vriendelijk hotel. Fraaie omgeving om te wandelen én om motor te rijden. Mooie routes zijn voorhanden. Als je wat langer bent van lichaamslengte, mijdt dan kamer 7. De bedden in kamer 7 zijn aan de korte kant. Ontbijt goed en voldoende (geen yoghert). Het is een hotel, waar je je onmiddellijk thuis voelt. Hotel heeft ook een heel leuke site ! Aanrader.
2 Jahre vor

Wim
Niederländisch
Leuk hotel met zeer gastvrije Nederlandse eigenaren. Ze hebben dit hotel / camping gekocht en opgeknapt. Doen alles zelf inclusief ontbijt, ook een klein (maar wel goed) restaurant. Enorm veel te doen in de directe omgeving (± 10 km). Goed hotel voor een actieve vakantie.
2 Jahre vor