Los precios no están disponibles
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 January hasta 31 December
Llegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Salida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
días
{{r.bookingDays}}

Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Wi-Fi
Barbacoa permitida
Lavadoras
4 / 5 (6 votos )

Camping Cobut

Rue de Sosoye 6
5522, Falaën
Bélgica

Camping Cobut es un sitio de campo con 30 tonos en Falaën, Bélgica, situado en la región de Valonia. Camping Cobut tiene wi-fi y un restaurante. Aparte de acampar es posible rentar un bungalow móvil o una apartamento también. Para lavar la ropa que hay lavadoras disponibles.

Lugar características

Acomodación
Bungalós móviles
Apartamentos

Instalación de Servicios
Wi-Fi
Merendero
Restaurante
Barbacoa permitida

Calificaciones
Lugar con sombra

Sanitario
Instalaciones de cambio de bebé
Lavadoras


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

Mathias smet
Neerlandés
Zeer mooie omgeving. Goede uitvalsbasis voor tal van mooie uitstapjes. Eerder slordige camping. Het terrein is slecht onderhouden, verschillende hoekjes met allerlei rommel op de camping. Het middenpad, in keitjes is door gebrek aan onderhoud bijna niet meer zichtbaar. Bloembakken op de verlichting zijn al jaren niet meer gebruikt en staan vol onkruid. Vuilnishoek is zeer rommelig en zelfs vies. De staat van het sanitair is in principe ok. Echter, wij verbleven hier 3 nachten en ik heb niet de indruk dat er gepoetst is. Het water is warm maar andere mensen zullen dit te koud vinden. Bij aankomst kregen we maar weinig info. Verder de uitbaters niet meer gehoord of gezien. Het zwembad op de Camping was goed onderhouden en proper, zeer aangenaam! Besluit: veel potentieel. Er is volgens ons een inspanning nodig om er een nette en gezellige Camping van te maken, het oogt nu zeer slordig.
1 año ace

tim
Neerlandés
Rustige camping, ruime plaatsen, verboden voor honden, heel groen en aan rustige weg. Sanitair is redelijk, maar wel goed schoon. Goed alternatief voor villatoile! Wel hoor je af en toe een hondenkennel oid, maar s nachts geen last van. Riviertje met watervalletje loopt langs de camping.
1 año ace

Ruben
Neerlandés
We hebben bij een bezoek aan het circuit van Mettet 2 nachten op deze camping verbleven. Rustig gelegen langs een klein riviertje, ruime en gezellige camping, proper sanitair, mooie streek, familiale camping, met bar/restaurant in het hotel,... Een aanrader!
1 año ace

Christelle
Neerlandés
Wij zijn al enkele jaren naar dit hotel geweest. Dit jaar hebben we voor de eerste maal op de camping verbleven. In de dichte omgeving valt er veel te beleven. Een tochtje met de railbike is zeker aan te raden en een bezoekje aan de slakkenkwekerij in Warnant is ook de moeite waard. Het dorp zelf en de naburige dorpjes zijn leuk om in rond te wandelen. Ook de moeite is de kerstmarkt in Maredret. Is gemakkelijk te voet bereikbaar vanuit het hotel/camping. Dit blijft één van onze favoriete hotels met aangename uitbaters.
1 año ace

Anton
Neerlandés
Wat een leuk hotel en wat een vriendelijke mensen/eigenaar. Nederlands echtpaar overigens. Hotel ligt in een bijzonder fraai gebied, heeft mij in ieder geval bijzonder aangenaam verrast. Iedereen doet echt zijn uiterste best om het je naar de zin te maken. Wij kwamen aan tegen sluitingstijd van de keuken, maar kregen nog een heerlijke maaltijd. Uiteraard ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Ook zeer motor-vriendelijk hotel. Fraaie omgeving om te wandelen én om motor te rijden. Mooie routes zijn voorhanden. Als je wat langer bent van lichaamslengte, mijdt dan kamer 7. De bedden in kamer 7 zijn aan de korte kant. Ontbijt goed en voldoende (geen yoghert). Het is een hotel, waar je je onmiddellijk thuis voelt. Hotel heeft ook een heel leuke site ! Aanrader.
1 año ace

Wim
Neerlandés
Leuk hotel met zeer gastvrije Nederlandse eigenaren. Ze hebben dit hotel / camping gekocht en opgeknapt. Doen alles zelf inclusief ontbijt, ook een klein (maar wel goed) restaurant. Enorm veel te doen in de directe omgeving (± 10 km). Goed hotel voor een actieve vakantie.
1 año ace