Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (18 votos )

't Veerhuys

Veerweg 7
5863 AR, Blitterswijck
Países Baixos

't Veerhuys é um parque de campismo de 30 em Blitterswijck, Países Baixos, localizado na região da Limburgo. 't Veerhuys O wi-fi, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar y secadores de roupa disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Marcel, Karina en Nova
Holandês
Een poos geleden hier geweest en toch weer terug omdat het goed bevallen was . Nu weer 1 week geboekt en als snel besloten om nog een week langer te blijven . Genoten van het uitzicht , het gemoedelijke van de mensen , de rust en de vrijheid . Toiletgebouw altijd even fris en geldt eigenlijk voor alles dat het zuiver is . Wij zijn zeer te spreken over het contact met Anke , je hoeft het maar te vragen en ze probeert altijd mee te denken en te zorgen dat het verblijf top is . Ook het restaurant is fijn om te zitten ook daar zeer gastvrij personeel en super uitzicht . Maar om alles in het moet samen te vatten . Wij vinden het geweldig daar en hopen nog vaak daar te verblijven .
7 meses ás

Janny
Holandês
In tegenstelling tot voorgaande reviews is deze camping prachtig aangelegd met ruime plaatsen op verharde ondergrond. We hebben op het rechter gedeelte van de camping gestaan welke al volledig gerenoveerd is. Voor elke plaats nog een stuk gras om de voortent op te plaatsen, super! Heerlijk bijkomen en genieten van prachtig uitzicht op de maas, de omgeving is ideaal om te fietsen of wandelen. Schoon sanitair en zeer vriendelijk ontvangst van de dame op de receptie. Zeker een aanrader!
7 meses ás

Rita
Holandês
Heerlijk uitzicht over de Maas rustige camping heeik bijkonen!
8 meses ás

Maarten Ouwendijk
Holandês
Heb de camping als zeer goed ervaren voor mij nieuw was de verharding eerst ff kijken maar door goed advies en hulp van de beheerster ( Anke ) was het super!! Kan deze camping zeker aanraden.
8 meses ás

Annie
Holandês
Prachtig gelegen camping, direct aan de Maas. Gedeelte al gerenoveerd, andere gedeelte word in de winter aangepakt. Mooie plaatsen waar je allemaal (gedeeltelijk) zicht hebt op het water. Regio is mooi voor fietsen en wandelen! Pondje op de camping wat je naar de overkant brengt! Top!
9 meses ás

Albert
Holandês
Vriendelijke ontvangst. Mochten zelf plaats uitzoeken wat nog vrij was.Alle plaatsen hebben zicht op het water. Sanitair was schoon en netjes. Geen urinoir, en dames en heren gemengd. Restaurant tante jet kun je prima eten.Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen.
9 meses ás

jaap
Holandês
Prachtige camping geworden met nieuwe stenen plateaus We hebben hier een week gestaan van 9 tot 17 mei 2022 met de caravan op plaats 102 werkelijk geweldig uitzicht over de maas Zeer prettige ontvangst van de nieuwe beheerster die zeer behulpzaam was. We komen begin augustus nog graag een weekje terug Er is in tegenstelling wat vaak geschreven wordt geen kinder zwembadje meer aanwezig maar wel prachtig sanitair zonder muntjes Top Angelien wat je allemaal geregeld hebt
10 meses ás

Micky
Holandês
Opeengepakt als sardientjes, claustrofobisch zou je ervan worden. Echt niet normaal hoe dicht je op je buren staat. Overdag lawaai van speedboten en waterscooters racend op de Maas. 's Nacht tot 3 uur harde muziek van een feest in partytent neergezet midden op het terrein!! Camping vond het allemaal best. Niet naartoe gaan!!
1 ano ás

Peter S
Holandês
Smalle plaatsen waardoor de kampeermiddelen als een file opgesteld staan. De plaatsen hebben een betegeld plaatsje met extra tegels waar een wiel op moet staan. De plaatsen langs de Maas hebben een fraai uitzicht, afhankelijk van de uitbouw van de “ buren”. Sta je op de 2e rij dan kijk je op de eerste rij en niet direct naar de Maas. Redelijk modern sanitair waar mannen en vrouwen gemengd gebruik van maken en wat slecht wordt schoongehouden. Volgens de beheerder is dat uitbesteed maar na een opbouwende opmerking over de schoonmaak is het niet beter geworden. Volgens de schoonmaker kan het niet schoner in het aantal uren wat hij daarvoor heeft. De uitspanning tante Jet bij de camping is gezellig met een redelijke kwaliteit eten. Jammer van het vel op de aspergesoep en de doorbakken steak. Na de lock down moeten ze er waarschijnlijk weer even inkomen. Bediening is uiterst vriendelijk en attent.
1 ano ás

Kim
Holandês
We hadden ons zo verheugd op deze camping maar wat viel het ontzettend tegen. Wij stonden op plek 135, 2e rij. Uitzicht was 0,00 aangezien alle campers en caravans pal tegen elkaar aan stonden keken we alleen uit op campers, caravans en auto’s die erachter geparkeerd stonden. Het leek wel een stalling ipv een camping. Zie ook de foto’s die ik heb toegevoegd. Alleen de plekjes direct aan de Maas zijn goed en hebben vrij uitzicht. Wij hebben onze vakantie dan ook al na 2 dagen afgebroken en zijn 1 week eerder naar huis gegaan.
1 ano ás

Claudia G.
Alemão
Wir waren als Paar für ein paar Tagen dort. Unser Platz war direkt an der Maas. Alle waren sehr freundlich. Man kann sehr schön dort spazieren, eine Fähre bringt einen auf die andere Uferseite. Sehr erholsam. Bei schönem Wetter fahren allerdings viele Motorboote mit lauter Musik vorbei.
1 ano ás

Elly
Holandês
Alleen de plaatsen aan het water hebben uitzicht op de maas De andere zitten hutje mutje tegen achterkanten van caravans te kijken Plaats en zijn zeer krap Afstand tussen 2 caravan soms maar een 1mtr Wij hadden plek met zicht ,anders niet doen !Sanitair ,keurig Omgeving mooi
1 ano ás

Jen
Holandês
Prima camping, prachtig plek aan het water. Veerpontje brengt je naar de overkant. Restaurant ‘ tante Jet’: op de camping, prima terras, het eten vonden wij onder de maat. Opgewarmde kipspies en verlepte sla. Jammer. Bediening niet altijd even attent. Voor een drankje prima.
2 anos ás

Roos
Holandês
wij komen al vele jaren, en zijn altijd tevreden, een schone camping en ook het sanitair, gaan de volgende keer weer met onze tent. Nieuw sanitair perfect.
2 anos ás

Cstmpk
Holandês
Prachtige locatie, veel te zien op de Maas. Camping is sober. Heel vervelend, broodjes op 10 minuten (auto) rijden, geen winkels in Blitterswijck. Volgens website vakantiepark op 500m met supermarkt en zwembad. Maar na asielzoekers en Polen nu definitief gesloten. Prijs/kwaliteit niet in verhouding.
2 anos ás

Ab
Holandês
Is best wel een mooie camping met ligging aan de Maas Had een plaats geboekt maar deze was bezet moest er dan maar naast gaan staan hier was alleen geen verharding voor de caravan is toch tot tevredenheid opgelost Alleen het sanitair is niet meer van deze tijd maar van 30 jaar terug was overigens wel netjes schoon Wel tel.contact opnemen mail hoor je niets van terug Weinig menu keuze in het restaurant wanneer je hier vaker eet
2 anos ás

Ben en Jettie
Holandês
Uitzicht over het water, voorbijvarende schepen en een fantastische keuken
2 anos ás

Nico Pijnenburg
Holandês
Prima camping met schoon sanitair en mooie ligging aan de maas.In de omgeving is het prima fietsen.
2 anos ás