Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
4 / 5 (11 votos )

Minicamping d'n Dikkenberg

Paaldijk 2
5856 CA, Wellerlooi
Países Baixos

Minicamping d'n Dikkenberg é um parque de campismo localizado em Wellerlooi, Países Baixos.

Fotos

Críticas

Pieter Jansen
Holandês
De slechtste svr camping waar ik ooit geweest ben. Zeer onvriendelijke eigenaren. Slechte sanitaire voorzieningen. Geen warm stromend water bij de wasbak. Een warm water aftappunt d.m.v. Gijsen. Scheren en wassen moet via emmertje. Geen wasmachine, te weinig parkeerplaats. Moeilijke toegangsweg. De dichtstbijzijnde supermarkt is op ongeveer 10 km. Wat een DROEFHEID.
7 meses ás

Pieter Jansen
Holandês
Slechte svr camping . Geen warm stromend water bij de wasbak. Geen wasmachine. Onvriendelijk ontvangst omdat we ongeveer 15 te vroeg waren. Hadden 2 maanden van te voren gereserveerd. Tot 2x toe moeten verplaatsen. Onvoldoende parkeerplaats. Moeilijke toegangsweg met caravan. Dichtstbijzijnde supermarkt is op ongeveer 10 km.
9 meses ás

A Jansen & T Brehm
Holandês
Echt een mini camping met slechts 12 plaatsen. Geweldige ligging waar het woord RUST is uitgevonden. Aan de rand van de Maasduinen en achter de camping een groot natuurgebied, waar je heerlijk kunt wandelen. In de ochtend rennen er eekhoorntjes rond en het is een waar vogelparadijs. Het enige minpuntje (hang ervan af waar je staat) ..omdat het klein is kijk je bij de buren het eten uit het bord. Verder niets op de camping aan te merken. We hebben een week genoten daar. Zeker voor herhaling vatbaar.
10 meses ás

Jan Theelen
Holandês
Geweldige camping aan de rand van het NP de Maasduinen.Beheerders erg behulpzaam. Eigenaar is tevens natuurgids die je graag helpt voor mooie ideeën in de buurt.
1 ano ás

Klaas&Corry
Holandês
Een fantastische week gehad op een geweldige mooie camping, met super schoon sanitair en een prachtige uitstraling. De eigenaren waren enorm gastvrij en vriendelijk. De maatregelen ivm de Corona zijn op deze camping fantastisch geregeld, zodat we ons heel erg veilig voelden. Wij komen zeker terug op deze plek in een wonderschone omgeving. Voor dit stukje Nederland in Limburg, hoef je niet perse naar Frankrijk te reizen! Dank je wel fam. Steegh, voor jullie gastvrijheid en tot ziens!
2 anos ás

Richard Dirksen
Inglês
Passing through on our 3 day hike we decided to tent up at mini camping D'n Dikkenberg. Camping maybe small in size, be big in nice and clean. And what a welcome we received from Guus the owner! If there would be a campingmanual how service and kindness should be, Guus would be the rolmodel here.
2 anos ás

Inez
Holandês
Kleine, rustige, eenvoudige, en schone camping. Hebben met Pasen 3 nachten gestaan. Vriendelijke beheerders. Uitstekende plek om te wandelen en te fietsen in het nationaal park Maasduinen.
2 anos ás

Ad van Zwetselaar
Holandês
Een kleine (10 plaatsen) SVR camping met een bijzonder vriendelijk en attent beheerdersechtpaar. We hebben genoten van de uitleg over de teunisbloemen en de "excursie" naar de bloemen. Praktisch iedereen was aanwezig, heel gezellig. Later kwam Guus langs met een nachtvlinder, de wilgennachtvlinder, compleet met foto's van de rups. Zo steek je weer wat op. De plaatsen zijn zeer ruim, het sanitair voldoende en schoon. Kortom een leuk verblijf. Ik begrijp niets van de mensen die het hier niet naar de zin hebben gehad, dat moet aan deze mensen zelf liggen. Ze zijn onder valse voorwendsels weggegaan en dan nog klagen achteraf. Stuitend!
2 anos ás

Marij en Herman
Holandês
Prachtige plek, schoon sanitair, rustig en dicht bij de natuur.
2 anos ás

Kees en Nel
Holandês
Er is totaal niets te doen op deze camping . Onvriendelijke mensen niets te doen voor kinderen. Geen warmwater en alles is een oude zooi.
2 anos ás

floris van Loon
Holandês
Mooie rustige camping voor rustzoekers Die van wandelen en fietsen houden is dit een mooi uitgangspunt om de natuur van de Maasvalei te ontdekken eventueel met de beheerder die heel wat over de natuur en het ontstaan .Wij hebben genoten dacht een paar dagen teblijven het zijn er dik tien geworden.
2 anos ás