Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
4 / 5 (20 stemmer )

't Veerhuys

Veerweg 7
5863 AR, Blitterswijck
Nederlandene

't Veerhuys er en campingplads med 30 teltpladser i Blitterswijck, Nederlandene. 't Veerhuys har wifi, en restaurant og et indendørs pool. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

For tøjvask, er vaskemaskiner og tørretumblere tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
TV forbindelse
Wifi
Snackbar
Restaurant
Kørestolsadgang
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads
Udendørs pool

Hygiejne
Puslebords faciliteter
Vaskemaskiner
Tørretumblere


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Tiemen
Hollandsk
Een aantrekkelijke kampeerplek met adembenemende locaties aan de Maas. Gastvrije begroeting en ondersteuning bij vragen. Verlengsnoer is niet lang genoeg, maar Anke lost dit probleem op. Het sanitair is niet alleen mooi, maar ook bijzonder netjes. Bij tante Jet kun je genieten van heerlijke maaltijden en een drankje nuttigen op het prachtige terras, in de sfeervolle serre of in het nostalgische restaurant. Het personeel is uiterst vriendelijk en competent. We zijn vast van plan om hier nog eens terug te komen.
1 år siden

Ulrich
Hollandsk
De verbouwing heeft echt een transformatie teweeggebracht. Mooie ruimtes zijn gecreëerd, met uiterst schone toilet- en doucheruimtes. Het personeel is uiterst gastvrij. Zeer aanbevolen!
1 år siden

Marcel, Karina en Nova
Hollandsk
Een poos geleden hier geweest en toch weer terug omdat het goed bevallen was . Nu weer 1 week geboekt en als snel besloten om nog een week langer te blijven . Genoten van het uitzicht , het gemoedelijke van de mensen , de rust en de vrijheid . Toiletgebouw altijd even fris en geldt eigenlijk voor alles dat het zuiver is . Wij zijn zeer te spreken over het contact met Anke , je hoeft het maar te vragen en ze probeert altijd mee te denken en te zorgen dat het verblijf top is . Ook het restaurant is fijn om te zitten ook daar zeer gastvrij personeel en super uitzicht . Maar om alles in het moet samen te vatten . Wij vinden het geweldig daar en hopen nog vaak daar te verblijven .
1 år siden

Janny
Hollandsk
In tegenstelling tot voorgaande reviews is deze camping prachtig aangelegd met ruime plaatsen op verharde ondergrond. We hebben op het rechter gedeelte van de camping gestaan welke al volledig gerenoveerd is. Voor elke plaats nog een stuk gras om de voortent op te plaatsen, super! Heerlijk bijkomen en genieten van prachtig uitzicht op de maas, de omgeving is ideaal om te fietsen of wandelen. Schoon sanitair en zeer vriendelijk ontvangst van de dame op de receptie. Zeker een aanrader!
1 år siden

Rita
Hollandsk
Heerlijk uitzicht over de Maas rustige camping heeik bijkonen!
2 år siden

Maarten Ouwendijk
Hollandsk
Heb de camping als zeer goed ervaren voor mij nieuw was de verharding eerst ff kijken maar door goed advies en hulp van de beheerster ( Anke ) was het super!! Kan deze camping zeker aanraden.
2 år siden

Annie
Hollandsk
Prachtig gelegen camping, direct aan de Maas. Gedeelte al gerenoveerd, andere gedeelte word in de winter aangepakt. Mooie plaatsen waar je allemaal (gedeeltelijk) zicht hebt op het water. Regio is mooi voor fietsen en wandelen! Pondje op de camping wat je naar de overkant brengt! Top!
2 år siden

Albert
Hollandsk
Vriendelijke ontvangst. Mochten zelf plaats uitzoeken wat nog vrij was.Alle plaatsen hebben zicht op het water. Sanitair was schoon en netjes. Geen urinoir, en dames en heren gemengd. Restaurant tante jet kun je prima eten.Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen.
2 år siden

jaap
Hollandsk
Prachtige camping geworden met nieuwe stenen plateaus We hebben hier een week gestaan van 9 tot 17 mei 2022 met de caravan op plaats 102 werkelijk geweldig uitzicht over de maas Zeer prettige ontvangst van de nieuwe beheerster die zeer behulpzaam was. We komen begin augustus nog graag een weekje terug Er is in tegenstelling wat vaak geschreven wordt geen kinder zwembadje meer aanwezig maar wel prachtig sanitair zonder muntjes Top Angelien wat je allemaal geregeld hebt
2 år siden

Micky
Hollandsk
Opeengepakt als sardientjes, claustrofobisch zou je ervan worden. Echt niet normaal hoe dicht je op je buren staat. Overdag lawaai van speedboten en waterscooters racend op de Maas. 's Nacht tot 3 uur harde muziek van een feest in partytent neergezet midden op het terrein!! Camping vond het allemaal best. Niet naartoe gaan!!
2 år siden

Peter S
Hollandsk
Smalle plaatsen waardoor de kampeermiddelen als een file opgesteld staan. De plaatsen hebben een betegeld plaatsje met extra tegels waar een wiel op moet staan. De plaatsen langs de Maas hebben een fraai uitzicht, afhankelijk van de uitbouw van de “ buren”. Sta je op de 2e rij dan kijk je op de eerste rij en niet direct naar de Maas. Redelijk modern sanitair waar mannen en vrouwen gemengd gebruik van maken en wat slecht wordt schoongehouden. Volgens de beheerder is dat uitbesteed maar na een opbouwende opmerking over de schoonmaak is het niet beter geworden. Volgens de schoonmaker kan het niet schoner in het aantal uren wat hij daarvoor heeft. De uitspanning tante Jet bij de camping is gezellig met een redelijke kwaliteit eten. Jammer van het vel op de aspergesoep en de doorbakken steak. Na de lock down moeten ze er waarschijnlijk weer even inkomen. Bediening is uiterst vriendelijk en attent.
2 år siden

Kim
Hollandsk
We hadden ons zo verheugd op deze camping maar wat viel het ontzettend tegen. Wij stonden op plek 135, 2e rij. Uitzicht was 0,00 aangezien alle campers en caravans pal tegen elkaar aan stonden keken we alleen uit op campers, caravans en auto’s die erachter geparkeerd stonden. Het leek wel een stalling ipv een camping. Zie ook de foto’s die ik heb toegevoegd. Alleen de plekjes direct aan de Maas zijn goed en hebben vrij uitzicht. Wij hebben onze vakantie dan ook al na 2 dagen afgebroken en zijn 1 week eerder naar huis gegaan.
3 år siden

Elly
Hollandsk
Alleen de plaatsen aan het water hebben uitzicht op de maas De andere zitten hutje mutje tegen achterkanten van caravans te kijken Plaats en zijn zeer krap Afstand tussen 2 caravan soms maar een 1mtr Wij hadden plek met zicht ,anders niet doen !Sanitair ,keurig Omgeving mooi
3 år siden