€15
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Electricidade
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (11 votos )

Plattelandcamping Ideaal

Schreursweg 5
7451 RG, Holten
Países Baixos

Plattelandcamping Ideaal é um parque de campismo de 100 em Holten, Países Baixos, localizado na região da Transisalania. Plattelandcamping Ideaal O wi-fi, a tenda de campismo y a restaurante. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Electricidade
Wi-Fi
Tenda de campismo
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Nudistas

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Annet Nelemans
Holandês
Het was een prettig verblijf Maar toch heb ik wat puntjes - bij aanmelding kreeg ik weinig tot geen informatie. Wist dus niet dat ik een kaart nodig had voor warm water. Daar kwam ik pas later achter tien ik wilde gaan afwassen. Zoiets niet de beheerder toch melden lijkt me -de WiFi was erg slecht
7 meses ás

Hans en Marijke van Egmond
Holandês
Wij hebben naast de camping Ideaal gestaan en alles kunnen gebruiken !Sanitair was schoon en voldoende toiletten en douches!Met pasje of € 0,50 had je warm water voor de douche of afwas !Prima om van hieruit te fietsen of te wandelen in deze mooie omgeving !Fietspaden zijn wel erg smal met tegenliggers !Wij komen hier zeker een keer terug !
1 ano ás

Goedhartjes
Holandês
En weer hebben we prachtig gestaan! Mooie camping schoon sanitair...echt een aanrader! Wij zijn met de camper maar mogen ook op de camping staan! Wie dat niet wil is er ook een ideale camperplaats.
2 anos ás

Fam goedhart
Holandês
Wij hebben met heel veel plezier hier gestaan,. Ruime plaatsen , gastvrij ! Mooi netjes sanitair , een echte aanrader , wij komen zeker terug??????
2 anos ás

Toos B
Holandês
Mooie, ruime kampeerplaatsen, Leuke trampolines en skelters voor de kleinkinderen, Goed en schoon sanitair, Heerlijk gefietst. Fantastisch dus. Prachtige camping met mooie ruime kampeerplaatsen en zeer schoon sanitair. Wij hebben hier met onze kleinkinderen gestaan. Onze hond is mee geweest en vanaf de camping konden we zo met hem het bos, wat bij de camping hoort, in wandelen. Het gras wordt door de eigenaar mooi kort gehouden. We hebben heerlijk gefietst in de Holterberg. De skelters en trampolines vielen bij onze kleinkinderen goed in de smaak. De vriendelijke eigenaresse zei dat in augustus de hei zo mooi in bloei staat op de Holterberg. Jannie dan komen we zeker weer voor een week bij je kamperen.
2 anos ás

Marijke
Holandês
Professioneel, serieus en de camping geeft je het gevoel "op vakantie te zijn". Ongedwongen, vriendelijk prachtige locatie. We zijn hier met de camper 3 etmalen geweest. Voor dit bedrag hoef je niet naar een camperplaats waar verhoudingsgewijs weinig voorzieningen zijn. TOP CHAPEAU!!!!!!!!
2 anos ás

P Dessens
Holandês
Mooi gelegen camping met zeer schone toiletten en een vriendelijk benadering en leuke activiteiten We zouden twee weken blijven maar maakten er drie weken van . Zeer mooie fietsroutes en wandelingen vanuit de camping echt de moeite waard. En de dorpen Holten en Rijssen vlakbij Echt een camping om je thuis te voelen Uit en toch thuis. Wij komen zeker weer terug.
2 anos ás

A. van Plaggenhoef
Holandês
Mooie rustige camping net buiten Holten met gastvrije beheerders .Prachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.Het sanitair is ook top, ruim voldoende en keurig schoon!! En de prijs daar wordt je ook helemaal vrolijk van, kortom camping Ideaal is een ideale bestemming.
2 anos ás

Kok
Holandês
Gastvrije ontvangst. ruime plaatsen, keurig toiletgebouw, wifi, gezellige sfeer gasten onderling. Kortom aanrader.voor iemand die het schitterende gebied van en rond de Holterberg wil bezoeken.
2 anos ás

Betsie
Holandês
Vakantie was erg leuk op deze camping. Kopje koffie bij ontvangst en mooie ligging.Sanitair is prima.Kleinkinderen zijn 2 nachten geweest (6 en 8) en hebben zich goed vermaakt. Hutten in het bos gebouwd, springen op de trampolines en skelters gehuurd. Mooie fietsomgeving. Wij komen nog eens terug. Leuke bijkomstigheid is de voordelige prijs.
2 anos ás

Min
Holandês
Het terrein is goed onderhouden en veel plaatsen hebben een plateau wat bovenverwachting prettig is. Er is 1 sanitairgebouw waardoor een aantal mensen erg ver moeten lopen. De WiFi verbinding is uitermate slecht. Verder niks extra's zoals warm water of toiletpapier. Niet meer van deze tijd vind ik dat je voor douchen extra moet betalen. Lastig was het dat de receptie slechts korte tijd per dag open was. Door de soberheid van voorzieningen vind ik de camping niet goedkoop.
2 anos ás