€15
pr nat
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Elektricitet
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
4.5 / 5 (19 stemmer )

Plattelandcamping Ideaal

Schreursweg 5
7451 RG, Holten
Nederlandene

Plattelandcamping Ideaal er en campingplads med 100 teltpladser i Holten, Nederlandene. Plattelandcamping Ideaal har wifi, en camping butik og en restaurant. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

For tøjvask, er vaskemaskiner og tørretumblere tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Elektricitet
Wifi
Camping butik
Restaurant
Kørestolsadgang
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge
Nudister

Hobby
Legeplads

Hygiejne
Vaskemaskiner
Tørretumblere


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Guido
Hollandsk
Wat een vredige stilte. Ontwaken door het getjilp van de vogels. Gevolgd door het bewonderen van de schitterende natuur: wouden en boerenland. Een prachtige locatie om te voet of per fiets te verkennen. Bovendien bevindt het zich dichtbij het centrum van Holten. Het is slechts een korte wandeling of fietstocht naar het winkelgebied. Of je kunt een vers broodje halen bij de Landal winkel, slechts 500 meter verwijderd van de camping. Een echte aanbeveling voor wie op zoek is naar rust en ruimte.
1 år siden

Els
Hollandsk
Wat een rust. Wakker worden door de vogels die fluiten. En dan de prachtige omgeving: bossen en landerijen. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. En vlak bij het centrum van Holten. Je loopt of fietst zo naar het winkelcentrum. Of je koopt een vers broodje bij de Landal winkel 500 meter vanaf de camping. Een aanrader voor rust en ruimte.
1 år siden

Sander
Hollandsk
We hebben besloten om op deze camping te verblijven om volop te kunnen genieten van fietsen in deze geweldige omgeving. De ontvangst is uiterst hartelijk. De plekken zijn ruim en voorzien van een prachtig gazon. De sanitaire voorzieningen zijn volledig naar wens. We hebben intens genoten van de flora, fauna en de rust.
1 år siden

Betty
Hollandsk
Wij hebben deze camping gekozen om veel te fietsen in deze prachtige omgeving. Ontvangst is super vriendelijk. Grote plaatsen met hele mooie grasmat. Sanitair voldoet aan alles. We hebben volop genoten van de natuur,vogels en stilte.
1 år siden

Theofiel
Hollandsk
Fantastische locatie, nette toiletvoorzieningen, uiterst gastvrije ontvangst.
1 år siden

Willemien
Hollandsk
Prachtige omgeving, schoon sanitair, zeer vriendelijke ontvangst.
1 år siden

Randal
Hollandsk
We hadden deze kampeerplek geselecteerd als tussenstop tussen twee etappes van het Pieterpad. De camping was echter niet ideaal voor ons om twee redenen: 1 de locatie was te ver van ons begin- en eindpunt en 2: we werden met onze trekkerstenten geplaatst naast de dumpplaats voor chemische toiletten en tussen de kampeerbusjes. Het feit dat we ook nog eens extra moesten betalen voor warm water om te douchen en af te wassen, vond ik zeer onvriendelijk.
1 år siden

Jan
Hollandsk
We hadden deze camping uitgezocht als overnachting tussen twee pieterpadetappes. De camping was voor ons minder geschikt vanwege: 1 de afstand tot eind- en startpunt en 2: het feit dat we met onze trekkerstentjes naast de stortplek voor chemisch toiletten en tussen de kampeerbussen terecht kwamen. Dat je vervolgens nog apart moet betalen voor warm afwas- en douchewater vind ik ronduit ongastvrij.
1 år siden

Annet Nelemans
Hollandsk
Het was een prettig verblijf Maar toch heb ik wat puntjes - bij aanmelding kreeg ik weinig tot geen informatie. Wist dus niet dat ik een kaart nodig had voor warm water. Daar kwam ik pas later achter tien ik wilde gaan afwassen. Zoiets niet de beheerder toch melden lijkt me -de WiFi was erg slecht
1 år siden

Hans en Marijke van Egmond
Hollandsk
Wij hebben naast de camping Ideaal gestaan en alles kunnen gebruiken !Sanitair was schoon en voldoende toiletten en douches!Met pasje of € 0,50 had je warm water voor de douche of afwas !Prima om van hieruit te fietsen of te wandelen in deze mooie omgeving !Fietspaden zijn wel erg smal met tegenliggers !Wij komen hier zeker een keer terug !
2 år siden