Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (13 votos )

Camping de Holterberg

Reebokkenweg 8
7451 HL, Holten
Países Baixos

Camping de Holterberg é um parque de campismo localizado em Holten, Países Baixos, localizado na região da Transisalania. Camping de Holterberg O wi-fi, a tenda de campismo, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento
Barracas de campo
Caravanas
Autocaravanas
Bangalôs móveis
Apartamentos

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Karin Veldhuis
Holandês
De eerste 2 weken waren heerlijk. Rustige camping terwijl de meeste plekken wel bezet waren. Aan het eind onze 2e week kregen we van de "buren" te horen dat het toiletgebouw op ons veld gesloten werd na de schoonmaak op zondag. Er was bij de reservering in april en bij aankomst niets over gezegd. Uiteindelijk overeen gekomen dat er 1 toilet open bleef die we zelf schoon moesten houden (inmiddels waren er nog maar 2 plekken bezet). Alle verlichting rondom het gebouw brandde 24/7, de boiler sloeg regelmatig aan . Om de energiekosten ging het niet. Vanaf de maandag in onze laatste week (23/8) ging de eigenaar aan de slag op het trekkersveld achter onze plek, de hele dag (met tussenpauzes) reed er een trekker heen en weer. Op dinsdag weer en zaten we zonder water, bleek de waterpomp vervangen te worden. Kan gebeuren maar vertel dat voor de werkzaamheden starten en niet op het moment dat er amper nog water is. We waren er klaar mee.
7 meses ás

Maaike
Holandês
Wij verbleven een nachtje in de trekkershut. Het bijzondere was dat dit een zespersoons trekkershut was, dus ook geschikt voor grotere gezinnen. Bij aankomst zeer gastvrij ontvangen. Net zwembad. Sanitair ook schoon (gelukkig zonder muntjes). De kinderen is deze camping goed bevallen. Een mooie camping voor als je bijvoorbeeld het Pieterpad wandelt.
9 meses ás

Loed
Holandês
We hadden een plaats met prive-sanitair. Bij aankomst bleek ons sanitair niet echt schoon. Ons vermoeden dat het sanitair voor onze komst maar half was schoongemaakt, werd bevestigd gedurende ons verblijf op de camping. Bij vertrek van andere gasten ging er weliswaar een schoonmaakster aan de gang, maar deze was al klaar voordat we met onze ogen konden knipperen! Verder was de Wifi ontvangst erg slecht. We stonden helemaal achter op de camping en regelmatig viel de Wifi weg. Ook was deze erg traag. Na daar iets van gezegd te hebben, werd dit probleem door de dienstdoende receptioniste honend weggelachen zonder verdere stappen te ondernemen. Reeds eerder campings van Ardoer bezocht, waarbij we zeer tevreden waren. Deze camping is echter niet de allerbeste van Ardoer.
11 meses ás

Jan
Holandês
Sanitair prima in orde, veld iets te geringe breedte waardoor we op de mover eruit moesten zien te komen. Prima voorzieningen, sanitair piekfijn in orde. Personeel (op bazin na) vriendelijk Extra electriciteit moet worden afgerekend maar de meterstanden kunnen niet vooraf en achteraf worden gecontroleerd. Als de bazin hiermee geconfronteerd wordt komt ze met allerlei niet terzake doende argumenten en wordt boos als je dit zegt. Jammer.
1 ano ás

henk
Holandês
bah wat een aso's zijn de eigenaren. geen eens zin om er over te hebben maar deze 2 zijn comminicatief gestoord en hebben de gastvrijheid van een codeslot, waarom in vredesnaam run je een camping als je allebei zo contact gestoord bent? tis slecht onderhouden, jammer, want het is best een mooie locatirverder geen ruk te beleven wegens corona( makkelijk excuus ??)KUTCAMPING
1 ano ás

Josine
Holandês
Mooie camping, gastvrije eigenaren.Goed en schoon sanitair.Heerlijke omgeving!We hebben een top vakantie gehad!
1 ano ás

Maaike
Holandês
Wij verbleven een nachtje in de trekkershut. Het bijzondere was dat dit een zespersoons trekkershut was, dus ook geschikt voor grotere gezinnen.Bij aankomst zeer gastvrij ontvangen. Net zwembad. Sanitair ook schoon (gelukkig zonder muntjes). De kinderen is deze camping goed bevallen. Een mooie camping voor als je bijvoorbeeld het Pieterpad wandelt.
1 ano ás

Yvon
Holandês
Wij werden zeer onvriendelijk ontvangen door de eigenaresse. Meteen afrekenen en zij liet ons weten dat zij met de camping een slecht jaar had gehad; exacte woorden “een K ..jaar”. Onprofessionele houding, zo ga je niet met nieuwe gasten om.Sanitair is sterk verouderd en kan een upgrade gebruiken. Gratis WiFi? Let op: dit werkt niet bij Apple producten. Na aanmelding is het bijna onmogelijk om connectie te krijgen.
1 ano ás

Carlijn
Holandês
Plus punten:Het is een leuke camping. Mooi opgezet. De speeltoestellen op de veldjes zijn leuk. Min punten:Toilet gebouwen waren vies. Ik vond er te weinig en vooral goede schoonmaken. Vooral in de Corona periode is het erg belangrijk. Prullenbakken vol. Deuren vies, hebben in 2 weken steeds dezelfde vlekken op gezeten. Is niet schoongemaakt. Er ook steeds jonge meiden die die doen, en geen schoonmaak bedrijf.Natte plekken, slechte stroom. Bij klachten hierover gaan ze met de klanten in discussie. Geen animatie, terwijl het meivakantie is. Maar in het Hemelvaart weekend ineens wel. Geen water in het zwembad, terwijl dit wel gewoon mocht in Corona tijd. Evt. Met tijdslot bij drukte. Bij vragen van de kinderen, moesten ze maar een brief naar Rutte schrijven.Klantvriendelijkheid kan vele malen beter. Voor ons deze camping helaas niet weer. ( wat wel de plannen waren als het zou bevallen)
1 ano ás

Fam. de Groot
Holandês
Onze comfortplaats lag in een hoek, dus het is altijd even passen en meten, maar al met al een prima plaats met veel schaduw en dat kwam gezien het warme weer goed uit. Heel rustig. Sanitair goed, hoewel wat krap bemeten wat betreft aantallen toiletten en douches. Ligging camping direct aan fietsknooppunten route in bos was fijn. Voor herhaling vatbaar.
1 ano ás

Scheepers
Holandês
Mooie goed verzorgde camping
1 ano ás

Helma
Holandês
Gereserveerd met de cke kortingskaart van de Anwb. Er wordt 6 ampère beloofd, maar het zijn er maar 5. Met Acsi kaart zelfs maar 4 ampère! Het verschil in gebruik moet worden bijbetaald tegen een tarief van 0,49 cent per eenheid. Nu wordt duidelijk dat de korting die ze zogenaamd geven terugverdiend moet worden, anders komen ze niet uit, is het commentaar. Je kunt dus net zo goed zonder korting reserveren.Ook de plek waar je moet staan wordt bepaald, terwijl de camping leeg was. Plek tussen stacaravans. Na navraag konden we kiezen tussen twee andere plaatsen. Zeer ongastvrij allemaal, we voelden ons niet welkom.
2 anos ás

Annelies Broekhart
Holandês
Gezellige, afwisselende camping met keurig sanitair en mooie plekken, met een grindlaag voor de voortent of camper. Mochten plek zelf uitzoeken van de vriendelijke eigenaren.Ligging is geweldig tegen de prachtige Holterberg aan in de mooie Sallandse Heuvelrug.
2 anos ás