Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
4 / 5 (9 votos )

Minicamping De Bloemenkamp

Bloemenstraat 9
6596 DS, Gennep / Milsbeek
Países Baixos

Minicamping De Bloemenkamp é um parque de campismo localizado em Gennep / Milsbeek, Países Baixos, localizado na região da Limburgo.

Fotos

Críticas

van Rieke
Holandês
Vreselijke camping honden zijn toegestaan maar zeer dier onvriendelijk camping is afgerasterd met stroom draden wat niet vermeld wordt 1 van onze honden kwam er tegen aan heeft alles bij elkaar gegierd en daarna er vandoor gegaan camping gasten lachten er gewoon om ( allemaal vaste gasten ) er staat een oud stookhok daar zit het toilet en douche’s in zit de wind verkeerd heb je de hele dag last van een vieze put lucht deze camping is echt geen aanrader wij komen er in ieder geval nooit weer!
2 anos ás

Fam Schilder
Holandês
Mooi uitzicht,goed sanitair,top wifi en genoeg te zien in deze omgeving
2 anos ás

Fam. Roukens
Holandês
De camping is gesitueerd in het open terrein op de glooiende uiterwaarden van de Maas en de Niers wat maakt dat je een prachtig zicht hebt op de luchten en langsvarende schepen. De camping ligt vlakbij natuurgebieden als de Mookerheide, de Jansberg, de Maasheggen en het Reichswald. Dus veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Voor vogelliefhebbers: de ijsvogels, visarend, groene specht en steenkuil zul je veelvuldig spotten. Daarnaast ligt Gennep, een oud vestingstadje, op 3 km fietsen. Hier kun je op het terras voor het oude stadhuis de ooievaars bewonderen. In Milsbeek is een Spar met 7 dagen per week vers brood.Het sanitair is heel schoon en heeft fijne warme douches (geen muntjes en kaarten nodig). Desinfecterende gel aanwezig.Op de camping heerst een prettige sfeer en het vriendelijke beheerdersechtpaar is bescheiden op de achtergrond beschikbaar.Kortom alles aanwezig voor een heerlijk verblijf.
2 anos ás

Dijkstra
Holandês
Mooie oprijlaan, maar bij ingang campingterrein staat een hoop oud ijzer. Op deze plek aan de Maas stond zeer veel wind. Een andere plaats op een veldje met heggen was niet bespreekbaar. Wij wilden drie weken blijven maar na twee nachten snel vertrokken. Op het schuine campingterrein maar één waterpunt. Eenvoudig sanitair.
3 anos ás

J.H. Beving
Holandês
Met Pasen een weekje op deze SVR camping verbleven. De ontvangst door de fam. Mans was allerhartelijkst met koffie en tijd voor een gesprekje. Sanitair zeer goed verzorgd : fijne douches en schone toiletten, elke dag schone handdoekjes bij de fonteintjes en aanrechtdoekjes. Pasen was erg koud en in de wasruimtes was daarom een elektrisch kacheltje geplaatst. Mooi verzorgd terrein met schitterend uitzicht op de Maas. Ontvangst WiFi perfect. Ideaal voor fietsers en wandelaars. Vanaf de camping rechtsaf na 400 m heerlijke koffie/thee en lekkers in het theehuisje.
3 anos ás

J.Schild
Holandês
Al jaren een fijne en mooie kampeerstek
3 anos ás

Heleen Steenbakkers
Holandês
Een hele mooie camping met een fantastisch uitzicht.Hele fijne mensen de familie Mans. Je kunt er mooie fietstochten maken en als het warm is in de Mokerplas gaan zwemmen.we komen zeker nog eens terug.
3 anos ás

Jan & Ria
Holandês
9 zwarte paarden in een stroomgeul terrein en daarachter de Maas met haar schepen, groot en klein. Bovendien zicht op de meest schitterende luchten!
3 anos ás

Joan en Nellie
Holandês
Mooie rustige camping, vlak aan de Maas, leukke fietstochten.
3 anos ás