Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
4 / 5 (9 stemmer )

Minicamping De Bloemenkamp

Bloemenstraat 9
6596 DS, Gennep / Milsbeek
Nederlandene

Minicamping De Bloemenkamp er en campingplads i Gennep / Milsbeek, Nederlandene.

Billeder

Vurderinger

van Rieke
Hollandsk
Vreselijke camping honden zijn toegestaan maar zeer dier onvriendelijk camping is afgerasterd met stroom draden wat niet vermeld wordt 1 van onze honden kwam er tegen aan heeft alles bij elkaar gegierd en daarna er vandoor gegaan camping gasten lachten er gewoon om ( allemaal vaste gasten ) er staat een oud stookhok daar zit het toilet en douche’s in zit de wind verkeerd heb je de hele dag last van een vieze put lucht deze camping is echt geen aanrader wij komen er in ieder geval nooit weer!
2 år siden

Fam Schilder
Hollandsk
Mooi uitzicht,goed sanitair,top wifi en genoeg te zien in deze omgeving
3 år siden

Fam. Roukens
Hollandsk
De camping is gesitueerd in het open terrein op de glooiende uiterwaarden van de Maas en de Niers wat maakt dat je een prachtig zicht hebt op de luchten en langsvarende schepen. De camping ligt vlakbij natuurgebieden als de Mookerheide, de Jansberg, de Maasheggen en het Reichswald. Dus veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Voor vogelliefhebbers: de ijsvogels, visarend, groene specht en steenkuil zul je veelvuldig spotten. Daarnaast ligt Gennep, een oud vestingstadje, op 3 km fietsen. Hier kun je op het terras voor het oude stadhuis de ooievaars bewonderen. In Milsbeek is een Spar met 7 dagen per week vers brood.Het sanitair is heel schoon en heeft fijne warme douches (geen muntjes en kaarten nodig). Desinfecterende gel aanwezig.Op de camping heerst een prettige sfeer en het vriendelijke beheerdersechtpaar is bescheiden op de achtergrond beschikbaar.Kortom alles aanwezig voor een heerlijk verblijf.
3 år siden

Dijkstra
Hollandsk
Mooie oprijlaan, maar bij ingang campingterrein staat een hoop oud ijzer. Op deze plek aan de Maas stond zeer veel wind. Een andere plaats op een veldje met heggen was niet bespreekbaar. Wij wilden drie weken blijven maar na twee nachten snel vertrokken. Op het schuine campingterrein maar één waterpunt. Eenvoudig sanitair.
3 år siden