Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (9 votos )

Mini-camping Weilust

Postweg 149
1795 JM, Texel
Países Baixos

Mini-camping Weilust é um parque de campismo localizado em Texel, Países Baixos.Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Bert en Carla
Holandês
Doordat er mest opgeslagen ligt op de camping moesten wij door mestwater rijden om op onze plek te komen. Geen aanvullende informatie bij minimale ontvangst. Onvoldoende parkeerplaatsen. Het sanitair is erg gedateerd en onvoldoende voor 16 staplaatsen. De wifi is ontoereikend voor de gehele camping. Op onze plaats geen netwerk. De stortplaats voor het afvalwater en chemisch toilet wordt niet schoongemaakt en was daardoor erg vies. Er was sprake van ernstige overlast van muggen, met name s, nachts. Het onderhoud van de camping laat te wensen over. Aangezien het een camping zou zijn voor jonge gezinnen en 55 + heeft het ons erg verbaasd dat er alleen reizende groepen jongeren worden toelaten op de camping. Niet alle plaatsen bieden voldoende privacy. Geluidshinder van dalende vliegtuigen. Al met al een grote tegenvaller gezien het aantal gegeven sterren ( 4,5) meer doet verwachten.
1 ano ás

Brink
Holandês
Wat hebben we een enorm lekker weekend gehad op deze fijne knusse camping. Veel pluspunten! : - vriendelijke ontvangst - sanitair netjes en ruim - algemene ruimte is van alle gemakken voorzien; was, afwas, koelkast, broodjesservice, boekje lezen - wifi - prachtige omgeving om te wandelen Het enige minpuntje wat we zouden kunnen bedenken is de drukke weg qua geluid, maar met het slapen met oordopjes is dat probleem ook weer opgelost :) Al met al genoten bij de Familie Koorn! bedankt!
2 anos ás

Wittig
Holandês
Helaas ligging naast een drukke Weg.Naar het Strand 6 km. Voor mijn smaak een beetje ver weg van alles en rust is door de drukke Weg ook te zoeken.Wel een vriendelijke ontvangst.
2 anos ás

Gerdien
Holandês
Wij komen ieder jaar weer terug op deze schapenboerderij. Sfeervolle camping, heel kindvriendelijk. Ieder jaar worden nieuwe speeltjes aangeschaft. Prettig groot dagverblijf voor als het regent. Heerlijke uitvalsbasis voor mooie fietstochten en wandelingen. Niet ver van de Slufter en de vuurtoren en het mooiste deel van de wadden.
2 anos ás

Amber
Holandês
Wordt elke dag heerlijk schoongemaakt! Fijn voor de kinderen! Voor herhaling vatbaar!
2 anos ás

Gemma
Holandês
Aan drukke weg. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat herrie van langsrazende auto's. Ver weg van alles. Een leuk veldje maar het meeste speelgoed wat er stond was kapot . Vriendelijke eigenaar.
2 anos ás

Anneke
Holandês
weinig aandacht van de eigenaars, wat kaal veldje, sanitair werd niet dagelijks schoongemaakt, aan redelijk drukke weg. Nog een eind lopen naar de slufter
2 anos ás

sonia
Italiano
posto tranquillissimo e gestori disponibili e molto cortesi
2 anos ás

netperk2008
Holandês
Mini-camping weilust is een charmante camping die achter een schapenboerderij is gelegen. Beschut tussen een flinke rij bomen en struiken kijkt hij uit op de duinrand van de slufter. Meteen 1 van de voordelen van deze camping, zowel lopend als fietsend ben je zo in de slufter. Je bent hier echt op een boerderij. In de ochtend lopen de schapen aan de andere kant van de bomen naar het land. Je mag in de schuur kijken naar de beesten en ziet het boerenleven in alle facetten langs je heen gaan. De eigenaren zijn lieve mensen die zelf kinderen hebben en ondanks dat het een minicamping is zijn er toch volop faciliteiten zoals een speelhoek met een pingpong tafel en andere speelvoorzieningen. Het Sanitair is prima verzorgd en er is een gemeenschappelijke ruimte waar je met z'n allen kunt vertoeven als het eens slecht weer is. Mensen die niet van de grote massa houden en gecharmeerd zijn van dit concept moeten hier zeker naar toe gaan.
2 anos ás