Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Tvättmaskiner
3.5 / 5 (9 röster )

Mini-camping Weilust

Postweg 149
1795 JM, Texel
Nederländerna

Mini-camping Weilust är en camping i Texel, Nederländerna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Bert en Carla
Nederländska
Doordat er mest opgeslagen ligt op de camping moesten wij door mestwater rijden om op onze plek te komen. Geen aanvullende informatie bij minimale ontvangst. Onvoldoende parkeerplaatsen. Het sanitair is erg gedateerd en onvoldoende voor 16 staplaatsen. De wifi is ontoereikend voor de gehele camping. Op onze plaats geen netwerk. De stortplaats voor het afvalwater en chemisch toilet wordt niet schoongemaakt en was daardoor erg vies. Er was sprake van ernstige overlast van muggen, met name s, nachts. Het onderhoud van de camping laat te wensen over. Aangezien het een camping zou zijn voor jonge gezinnen en 55 + heeft het ons erg verbaasd dat er alleen reizende groepen jongeren worden toelaten op de camping. Niet alle plaatsen bieden voldoende privacy. Geluidshinder van dalende vliegtuigen. Al met al een grote tegenvaller gezien het aantal gegeven sterren ( 4,5) meer doet verwachten.
1 år sedan

Brink
Nederländska
Wat hebben we een enorm lekker weekend gehad op deze fijne knusse camping. Veel pluspunten! : - vriendelijke ontvangst - sanitair netjes en ruim - algemene ruimte is van alle gemakken voorzien; was, afwas, koelkast, broodjesservice, boekje lezen - wifi - prachtige omgeving om te wandelen Het enige minpuntje wat we zouden kunnen bedenken is de drukke weg qua geluid, maar met het slapen met oordopjes is dat probleem ook weer opgelost :) Al met al genoten bij de Familie Koorn! bedankt!
2 år sedan

Wittig
Nederländska
Helaas ligging naast een drukke Weg.Naar het Strand 6 km. Voor mijn smaak een beetje ver weg van alles en rust is door de drukke Weg ook te zoeken.Wel een vriendelijke ontvangst.
2 år sedan

Gerdien
Nederländska
Wij komen ieder jaar weer terug op deze schapenboerderij. Sfeervolle camping, heel kindvriendelijk. Ieder jaar worden nieuwe speeltjes aangeschaft. Prettig groot dagverblijf voor als het regent. Heerlijke uitvalsbasis voor mooie fietstochten en wandelingen. Niet ver van de Slufter en de vuurtoren en het mooiste deel van de wadden.
2 år sedan

Amber
Nederländska
Wordt elke dag heerlijk schoongemaakt! Fijn voor de kinderen! Voor herhaling vatbaar!
2 år sedan

Gemma
Nederländska
Aan drukke weg. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat herrie van langsrazende auto's. Ver weg van alles. Een leuk veldje maar het meeste speelgoed wat er stond was kapot . Vriendelijke eigenaar.
2 år sedan

Anneke
Nederländska
weinig aandacht van de eigenaars, wat kaal veldje, sanitair werd niet dagelijks schoongemaakt, aan redelijk drukke weg. Nog een eind lopen naar de slufter
2 år sedan

sonia
Italienska
posto tranquillissimo e gestori disponibili e molto cortesi
2 år sedan

netperk2008
Nederländska
Mini-camping weilust is een charmante camping die achter een schapenboerderij is gelegen. Beschut tussen een flinke rij bomen en struiken kijkt hij uit op de duinrand van de slufter. Meteen 1 van de voordelen van deze camping, zowel lopend als fietsend ben je zo in de slufter. Je bent hier echt op een boerderij. In de ochtend lopen de schapen aan de andere kant van de bomen naar het land. Je mag in de schuur kijken naar de beesten en ziet het boerenleven in alle facetten langs je heen gaan. De eigenaren zijn lieve mensen die zelf kinderen hebben en ondanks dat het een minicamping is zijn er toch volop faciliteiten zoals een speelhoek met een pingpong tafel en andere speelvoorzieningen. Het Sanitair is prima verzorgd en er is een gemeenschappelijke ruimte waar je met z'n allen kunt vertoeven als het eens slecht weer is. Mensen die niet van de grote massa houden en gecharmeerd zijn van dit concept moeten hier zeker naar toe gaan.
2 år sedan