Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (12 votos )

Boerderijcamping Texel

Hoofdweg 57
1795 JB, Texel
Países Baixos

Boerderijcamping Texel é um parque de campismo localizado em Texel, Países Baixos.Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Anton
Holandês
Op zich camping met prima faciliteiten echter de ligging naast een drukke doorgaande weg zorgde (Hoofdweg) voor geluidsoverlast. Tevens is deze weg zeker niet fietsvriendelijk. Geen rustige camping dus.
6 meses ás

Thea
Holandês
Lokatie is prima,maar zeker geen aanrader. Niet schoon,minimaal toiletgebouw,achterstallig onderhoud. Prijs kwaliteit verhouding niet goed. Helaas.
1 ano ás

Nicolette van Essen
Holandês
Deze camping is een plekje wat je eigenlijk het liefst geheim houdt. Prachtige ruime plekken, evt met privacy of gezellig op een veldje. Het sanitair is supergoed onderhouden en daarom schoon en fris. De eigenaren o zo vriendelijk! Kortom een pareltje op Texel waar we nu al twee zomers hebben genoten. Tot een volgende keer!
1 ano ás

G. de Vries
Holandês
Samen met ons gezin zijn we naar deze camping geweest voor een weekje. Kinderen konden er heerlijk (en veilig) spelen. Veel ruimte op de kampeerplekken en schoon sanitair. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
1 ano ás

Wim en Nelly Hoekstra
Holandês
Pas aangekomen en leuk verwelkomt door de eigenaarres informatie gekregen etc. Nu een weekje verblijf en hopen op mooi weer fietsen in de omtrek super en diversen boerderijen waar je wat kan kopen, dus al met al moet het gaan lukken. Het toilet gebouw is super mooi echt veel werk van gemaakt een 10 +. De route naar de duinen is 3.2 km en dan met een prachtig fietspad om de omgeving te verkennen naar diversen dorpjes. Het is voor ons de eerste keer om hier te zijn met de Camper mooie plaatsen.
1 ano ás

Jose
Holandês
We waren voor het eerst op deze camping, wat een warm welkom van een alleraardigste mevrouw.Het is een prachtige camping, mooi aangelegd, hele ruime plekken (zoals je ze niet gauw vind op een camping) en een mooi sanitair gebouw met heel schoon sanitair. Het wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij komen hier zéker terug als we weer naar Texel gaan.
1 ano ás

Sip
Holandês
Rustige camping met hele mooie ruime plekken en bijzonder fraai en vooral schoon sanitair. Een echte aanrader
1 ano ás

Age en Alie Kramer
Holandês
Super schone camping. Grote plaatsen voor tent en caravan. Ruime, verharde camperplaatsen.
1 ano ás

SGK
Holandês
Prachtige nieuwe camping met zeer ruime plaatsen. Camping is mooi aangelegd en je hebt meer dan voldoende privacy rondom je plek. Het sanitairgebouw is heel netjes en goed schoon en wordt ook meerdere keren per dag schoongemaakt. Bij warm weer is het wel erg warm in het sanitairgebouw. Een trampoline, schommel en skelters zijn aanwezig voor de kinderen. Eigenaresse van de camping is heel vriendelijk. Ligt wel wat verder van de toeristische plekken op Texel maar wij vonden dit niet hinderlijk. Zou deze camping zo weer boeken, een aanrader!
2 anos ás

Jacco en Nelleke
Holandês
Wat hebben we enorm genoten op deze schitterende camping met heerlijk ruime plekken en super schoon sanitair. De gastvrijheid was geweldig en gezellig. De omgeving prachtig. Het strand ongeveer 25 minuten fietsen. De supermarkt ongeveer 20 minuten. Maar het lekkerste ijsje is op 15 minuten fietsen afstand 😁 Super bedankt!!!!
2 anos ás

Ingrid
Holandês
Hele fijne kleinschalige en uitstekend onderhouden camping. Sanitairgebouw is nieuw dus netjes, maar wordt ook zeer goed bijgehouden qua schoonmaak. Ben hier wezen kamperen met mijn kinderen, twee tieners en een kind van 8 jaar. Het is een boerenbedrijf met koeien dus af en toe krijg je een vleugje hiervan mee qua geur en geluiden, maar al het andere compenseert dit ruimschoots! Echt een aanrader, als je een rustige, zeer kindvriendelijke camping zoekt!
2 anos ás

Marco en Michiel
Holandês
Gewoon een hele fijn camping. We waren hier nu voor de tweede keer en hebben de volgende alweer gereserveerd. De ligging is mooi en de plekken zijn bijzonder ruim. Het sanitair is in één woord super. Netjes, ruim en superschoon! Broodjes voor het ontbijt bestel je heel makkelijk en worden 's morgens vers gebracht. En dan staat er ook gewoon een wasmachine voor je vakantiewasjes, een magnetron en een vrieskast voor je koelelementen. Kortom, een dikke aanrader. De mevrouw van de camping, zoals we haar noemen, ontvangt je altijd heel hartelijk en opgewekt. Dan begint je vakantie gewoon al goed. Als ze de regen uit had kunnen zetten, had ze dat ook nog gedaan.
2 anos ás