Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
5 / 5 (7 votos )

Kampeerboerderij de Molenvelden

Molenveld 12
5521 NP, Eersel
Países Baixos

Kampeerboerderij de Molenvelden é um parque de campismo localizado em Eersel, Países Baixos.

Fotos

Críticas

Bert en Tonnie
Holandês
Het was weer een hartelijke ontvangst door Willy. Kregen heerlijke kop koffie aangeboden (waar krijg je dat nog). Het was de vierde keer dat wij er kwamen. Van Wim kregen we een mooi plaatsje op de camperplaats. Het sanitair zag er weer keurig schoon uit. We komen zeker volgend jaar weer terug.
1 ano ás

Jordy
Holandês
Dit jaar met een aantal stellen 10 dagen bij Wim en Willy op de camping verbleven. Wat een schatten zij het. Staan altijd voor iedereen klaar. Toiletgebouw(en) zijn schoon. Zijn wederom niets te kort gekomen. Tot volgend jaar!
1 ano ás

Jordy Jonker
Holandês
Superfijne camping, Wim en Willy zorgen voor alles wat je nodig hebt. Toppers!!
2 anos ás

Theo Jongen
Holandês
Wij hebben onze jaarlijkse familie-dag gehouden op Kampeerboerderij De Molenvelden in Eersel. De eigenaars Wim en Willy hebben voor een onvergetelijke middag gezorgd. Bij aankomst was er gebak met koffie. Er was voor veel spelen gezorgd, waar de volwassenen en de kinderen (zelfs een neefje van nog geen 2 jaar) heerlijk mee gespeeld hebben. Het onderkomen is heel knus en een kachel zorgde voor een warme omgeving. Om 17.00 uur werd er voor een heerlijk en gevarieerd buffet gezorgd. Fantastisch, zowel voor de kinderen als voor de volwassenen. Iedereen was dol- enthousiast over dit onderkomen en deze verzorging. Bedankt Wim en Willy
2 anos ás

Janne Polman
Holandês
Erg gezellige sfeer, we hadden een festival in de buurt van de camping en wim heeft er voor gezorgt dat we van de camping naar het festival konden en weer terug. Heb me heel welkom gevoelt hier.
2 anos ás

Mariet Lucassen
Holandês
we hebben er een geweldig weekend gehadn Wim en Willy bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen. we hebben ook heerlijk genoten van de barbeque
2 anos ás

Kees
Holandês
Wij waren hier met het voetbalteam. Het is een goede accomodatie met voldoende speelruimte (voetbalveld). De slaapzalen waren prima. De eigenaar stond goedlachs achter de bar in de algemene ruimte.
2 anos ás